• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

kızlar benımde 1 aydır cocuk calısmasındayız bır haftadır sarı akıntım gelıyo su gıbı kasıklarımda agrı bel agrısı doktora gıttım ıdrar kan verdım yarın sonucları alıcam ama dunde kanamam oldu daha ustumun gelmesıne 11 varken ılk defa oldu cocuk yapmaya basladım akıntım kasık agrıları bel agrısı sımdıde kanamam geldı adet gıbı ıkıgundur var 11 once hayatta gelmez adetın ustune kalmıs olabılırmıyım sızce yazarsanız sevınırım
Olabilir canım ama bende hic belirti olmamıştı ne adet ne hamilelik kişiden kişiye değişiyor öğrenirken yaz

ama bız aydır cocuk calısması yapıyoz yumurtlama ayından oncede kalıyormus ınsan arastırdımda ben daha oncede hamıle kaldım hesaplamaya gore kalmadım ay falan yumurtlama ayına falaan bakmadım bılmıyordumda hem yumurtlama ayına gore yapayım ama saglık acısından aldırmak zorunda kaldım

ama bız aydır cocuk calısması yapıyoz yumurtlama ayından oncede kalıyormus ınsan arastırdımda ben daha oncede hamıle kaldım hesaplamaya gore kalmadım ay falan yumurtlama ayına falaan bakmadım bılmıyordumda hem yumurtlama ayına gore yapayım ama saglık acısından aldırmak zorunda kaldım
HIM betani yaz buradan bakım kaç cikacak

Canim beta hcg hormonundan bahsetti arkadas sonucun ciktiysa sonuc kismindaki rakami yaz veya resmini cekip gonder burda yorumlanir. Bende kan verdm ogleden sonra haber gelck bakalim ne olck. Dua edelim birbirimize..

kan testınde hcg yok yazmıyo nasıl kan testı yapmıs bu adam bılmem hgb hct var h olarak bunlar

Canim kan tahlili versiysen eğer kanda hamilelik hormunu varsa beta HCG var onun değerinden anlaşılıyor

Back