• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

Canim ovulasyon testi kullandn mi hic ben internette gordm 20 tanesi falan bide gebelik testiyle birlikte 23 tl falan. Bu kadar ucuz mu bu testler eğer oyleyse alcmda onu denicm bideee.
Canım ben test kullanmadım . Ben bes aydır korunmuyorum adetim 30 günde bir oluyor bes ay boyunca yumurtlama günlerime denk getirmeye calıştık.. Rabbim bu kusmet etti..

Canım ben test kullanmadım . Ben bes aydır korunmuyorum adetim 30 günde bir oluyor bes ay boyunca yumurtlama günlerime denk getirmeye calıştık.. Rabbim bu kusmet etti..
Benimde 4 ay bitti bi umut alaym diyrm.

Benimde 4 ay bitti bi umut alaym diyrm.
Ben tükürükle yapılan ovulasyon testinide duydum onu bir sene boyunca yapıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam ilk önce bi doktora gidip tabiki varsa bi sorun onu öğrenirdim yoksa doktordan bilgi alırdım ondan sonra ovulasyon testlerinden yine alırsın

Ben tükürükle yapılan ovulasyon testinide duydum onu bir sene boyunca yapıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam ilk önce bi doktora gidip tabiki varsa bi sorun onu öğrenirdim yoksa doktordan bilgi alırdım ondan sonra ovulasyon testlerinden yine alırsın
Doktora gttm testler yapti herseyin gayet normal dedi ama takiyorm iste napim :KK14:

bende sımdı gıttım aldım sonucu jnm sonuc bu (0-5negatif
55-25 erken gebelik suphesi
>>25pozitif beta -hcg <1.20 diyo kan testinde

kızlarr merhaba, 5 ocakta adet oldum. 19 ocak yumurtlama günümdü ve devamlı eşimle ilişkiye girdik. çocuk istiyoruz ancak 1 şubattan beri bende kahverengi azar azar bi lekelenme geliyor 4ve 5 şubatta pembemsi bi azar akıntı var bu nedir? bende üstüne görme olayını mı yaşayacağım yoksa adet mi görüyorum. hiç bir şekilde ağrım gögüs şişkinliğim yok ancak bi kaç gündür baş dönmesi ve çok nadir mide bulantım oluyor.

YUMURTLAMA BELİRTİLERİ

OVULASYON GÜNÜ (DÖNEMİ) OLDUĞUNU NASIL ANLAŞILIR?

Kadınlarda yumurtlama (ovulasyon) belirtileri nelerdir? Yumurtlama günün yaklaştığını nasıl anlarım? Yumurtlamanın gerçekleştiğini nasıl anlarız? Yumurtlamanın olduğu veya olmadığı nasıl anlaşılır? Yumurtlama nasıl belli olur? gibi sorular özellikle gebelik (hamilelik) planlayan çiftler tarafından en çok sorulan, en çok merak edilen sorulardır.

Yumurtlama yani ovulasyon tarihi hesaplama, ne zaman, hangi günler yumurtlama olur gibi konularda ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilrisiniz. Bu yazıda yumurtlamanın belirtileri, işaretleri, yumurtlama döneminde hissedilen şikayet ve belirtiler anlatılacaktır.

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir.

Reglide olmuyrm ya sıkıntı yapıyor ama artk oyle test falan alip yapasm yokk zaten negatif cikti neyini yapcm :-D

kızlarr merhaba, 5 ocakta adet oldum. 19 ocak yumurtlama günümdü ve devamlı eşimle ilişkiye girdik. çocuk istiyoruz ancak 1 şubattan beri bende kahverengi azar azar bi lekelenme geliyor 4ve 5 şubatta pembemsi bi azar akıntı var bu nedir? bende üstüne görme olayını mı yaşayacağım yoksa adet mi görüyorum. hiç bir şekilde ağrım gögüs şişkinliğim yok ancak bi kaç gündür baş dönmesi ve çok nadir mide bulantım oluyor.
Ahh canim aynisini bizdr yasiyorz ve cevabını bulamiyrz malesef test yap bi tane istersen .

Back