Ay canim cok sevindm Allah tamamina eedirsin bana da dua et inşallah. :)Kızlarrrrrrrr galiba hamileyim ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim cok sevindm Allah tamamina eedirsin bana da dua et inşallah. :)Kızlarrrrrrrr galiba hamileyim ??????
Aminnnn daha emin degilim doktora gitmedim haftaya gidicem :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versinnn :)Ay canim cok sevindm Allah tamamina eedirsin bana da dua et inşallah. :)
Regli gecmış miydi :)Aminnnn daha emin degilim doktora gitmedim haftaya gidicem :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versinnn :)
Geçti canım 3 gün gectiRegli gecmış miydi :)
E tamam iste cikmis hamissin sen yaaaGeçti canım 3 gün gecti
Evet canim 0.100 negatif yaniiicıktımı sonus jnmm
Yaa evett galiba yaaa bugün 4. Gün artık hala tık yokE tamam iste cikmis hamissin sen yaaa
Doktor gittinmi canım?Ya benim akıntım fazlalasti seffaf bi akıntı oluyor bide sağ tarafm agriyr. Acaba gev mi yumurtucm bu ay 5 gün gecti ya gelmeyede niyeti yokkkk
Gitmedim canım çalışıyorum önümüzdeki hafta persembe falan gideym dedim tabi regli olmazsam. Ay inşallah gec döllenme falandirda regli olmam hastanede cikar inşallah yinede umudum var yaa. Midem biraz kötüydü bugün bide kendimi cok sismis hissediyorm Ve başım Dönüyor insallah psikolojik degildir Allah'ımmm yaaaDoktor gittinmi canım?
Canim ovulasyon testi kullandn mi hic ben internette gordm 20 tanesi falan bide gebelik testiyle birlikte 23 tl falan. Bu kadar ucuz mu bu testler eğer oyleyse alcmda onu denicm bideee.Doktor gittinmi canım?
Sende bi alamadn sonucu ya kiyamam nasil stres olmussun dur simdi insallah deger bu kadar bekledigine.hadıya bende bugun verdım dun gıdemedım yarın ıkıde alıcam sonucu dua edın kızlar ya
Inşallah canim benim ay bende regli olmadm daha inşallah benimde gec döllenme falandir.aynen yaa dun mısafırım cıktı geldı sonra temızlık yaptım aksam ustu bıttı bugunde gunum vardı sabah 9da hemen uyanıp gıttım ıns cıkar hıssedıyom ama ıns yanılmam allahın ıznınle ıns
6 Gün gecti canim stres yaptm iyice ovülasyon testi alip uygulucm bu ay sen hic kullandn mi ben hic.bisey bilmiyorum o testlerle ilgili.kacgun gecıktı senın adet cnmm