yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

Ya benim akıntım fazlalasti seffaf bi akıntı oluyor bide sağ tarafm agriyr. Acaba gev mi yumurtucm bu ay 5 gün gecti ya gelmeyede niyeti yokkkk

Doktor gittinmi canım?
Gitmedim canım çalışıyorum önümüzdeki hafta persembe falan gideym dedim tabi regli olmazsam. Ay inşallah gec döllenme falandirda regli olmam hastanede cikar inşallah yinede umudum var yaa. Midem biraz kötüydü bugün bide kendimi cok sismis hissediyorm Ve başım Dönüyor insallah psikolojik degildir Allah'ımmm yaaa

Doktor gittinmi canım?
Canim ovulasyon testi kullandn mi hic ben internette gordm 20 tanesi falan bide gebelik testiyle birlikte 23 tl falan. Bu kadar ucuz mu bu testler eğer oyleyse alcmda onu denicm bideee.

hadıya bende bugun verdım dun gıdemedım yarın ıkıde alıcam sonucu dua edın kızlar ya

aynen yaa dun mısafırım cıktı geldı sonra temızlık yaptım aksam ustu bıttı bugunde gunum vardı sabah 9da hemen uyanıp gıttım ıns cıkar hıssedıyom ama ıns yanılmam allahın ıznınle ıns

Inşallah canim benim ay bende regli olmadm daha inşallah benimde gec döllenme falandir.

aynen jnm gectı madem bısey mı var o testler karısık okudum ınternetten baktım bende kullanmadım valla nasıl bısey kı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…