Canım ben test kullanmadım . Ben bes aydır korunmuyorum adetim 30 günde bir oluyor bes ay boyunca yumurtlama günlerime denk getirmeye calıştık.. Rabbim bu kusmet etti..Canim ovulasyon testi kullandn mi hic ben internette gordm 20 tanesi falan bide gebelik testiyle birlikte 23 tl falan. Bu kadar ucuz mu bu testler eğer oyleyse alcmda onu denicm bideee.
Benimde 4 ay bitti bi umut alaym diyrm.Canım ben test kullanmadım . Ben bes aydır korunmuyorum adetim 30 günde bir oluyor bes ay boyunca yumurtlama günlerime denk getirmeye calıştık.. Rabbim bu kusmet etti..
Ben tükürükle yapılan ovulasyon testinide duydum onu bir sene boyunca yapıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam ilk önce bi doktora gidip tabiki varsa bi sorun onu öğrenirdim yoksa doktordan bilgi alırdım ondan sonra ovulasyon testlerinden yine alırsınBenimde 4 ay bitti bi umut alaym diyrm.
Doktora gttm testler yapti herseyin gayet normal dedi ama takiyorm iste napimBen tükürükle yapılan ovulasyon testinide duydum onu bir sene boyunca yapıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam ilk önce bi doktora gidip tabiki varsa bi sorun onu öğrenirdim yoksa doktordan bilgi alırdım ondan sonra ovulasyon testlerinden yine alırsın
senin yine 1.20.cikmis . Benim 0.100bende sımdı gıttım aldım sonucu jnm sonuc bu (0-5negatif
55-25 erken gebelik suphesi
>>25pozitif beta -hcg <1.20 diyo kan testinde
Evet canim malesef suan öyle gorunuyr.bune demek sımdı yanı hamıle degılım ama dımı yada yukselırmı
Reglide olmuyrm ya sıkıntı yapıyor ama artk oyle test falan alip yapasm yokk zaten negatif cikti neyini yapcm :-DBen tükürükle yapılan ovulasyon testinide duydum onu bir sene boyunca yapıyormuşsun. Ben senin yerinde olsam ilk önce bi doktora gidip tabiki varsa bi sorun onu öğrenirdim yoksa doktordan bilgi alırdım ondan sonra ovulasyon testlerinden yine alırsın
Ahh canim aynisini bizdr yasiyorz ve cevabını bulamiyrz malesef test yap bi tane istersen .kızlarr merhaba, 5 ocakta adet oldum. 19 ocak yumurtlama günümdü ve devamlı eşimle ilişkiye girdik. çocuk istiyoruz ancak 1 şubattan beri bende kahverengi azar azar bi lekelenme geliyor 4ve 5 şubatta pembemsi bi azar akıntı var bu nedir? bende üstüne görme olayını mı yaşayacağım yoksa adet mi görüyorum. hiç bir şekilde ağrım gögüs şişkinliğim yok ancak bi kaç gündür baş dönmesi ve çok nadir mide bulantım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?