yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

hayir genel kan durumuna bakmislar yapmisdalar bile o baska raporda okurdu yada bu raporun altında yazardı

yapmadılar kan degerlerıme bakmıslar ıdrar yaptılar ama ıdrarde cıkmaz 11 var ustume dıye kanda cıkarmıs erken ama benım 11 varken adetım gıbı kanamam oldu ıkı gun surdu

salak doktor normal kan degerlerıme bakmıs jnm gebelık ıcın hcg ıstememıs saglık ocagı soyledı

salak doktor normal kan degerlerıme bakmıs jnm gebelık ıcın hcg ıstememıs saglık ocagı soyledı
Benimde ayin 25inde oldu kanama ama bekledim gecsin diye çıkmayın ca üzülüyorum bugün yaptrdm yarın belli olck nasipte varsa gelir :)

Reglim gecmedrn once yaptm iki tane test negatif cikti. Korkuyorum yapmaya cok üzülüyorum sonra.
Ne güzel söylemişsiniz . Adet oldum maaalesef Dediğiniz gibi zamanı gelmemiş daha. Mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bundada bir hikmet. Hamile olanların darısı başımıza canım artık.

Arkadaşlar merhaba ben yeni katildim araniza yardimlariniza ve bilgilerinize ihtiyacım var ben gecen ayın 30 da adet gordum bu ay 28de 2gun erken geldi ama normal adetten farklıydı sanki çok yoğun değildi 2.günden sonra lekelenme şeklindeydi bu şekilde 4gun surdu şuan damla seklinde bitti artik ama bitmesiyle beraber kaşık ve belimde ağrı basladi belin bazen kirik g b ağrı yapiyor genelde çok ayakta durunca halsizim ve uykum çok geliyor acaba ustunemi goruyorum bunları yasayan arkadaslar lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar lütfen bilgilerinize ihtiyacim var ...
Valla ben hic yaşamadım. Benim yaşadığım sey sadece lekelenme agrisiz kokusuz az ve kisa suruyr. Üstüne gorme dedikleri seyde sanirim yerlesme kanamasi lekelenme olan yani baya adet gibiyse üstüne görme degildr diye biliyorum ama icin rahat etmiyrsa yinede bi kan testi yaptr.cnm.

Kızlar ben bu ayda tırt çıktım test negatifff her zamanki gibi. Ebeyle konustm doktora git prolaktin fazla olabilir dedi ve halen regli olmadim

Kızlarrrrrrrr galiba hamileyim ??????

Eklentiler

• image.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…