• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın:( günlük pedime bir damla daha kan gelmiş

Eklentiler

• B078060B-AE1C-433B-90B3-B834A9E2AD5E.webp
    B078060B-AE1C-433B-90B3-B834A9E2AD5E.webp
    52 KB · Görüntüleme: 81
canım sen erken yumurtladıysan adetin de öne çekilmiş demektir 21 inde bat ın yani 6 gün var şu an 10 değil mutlaka doktora git derim hamileysen ve lekelenme varsa önlem alınması gerekebilir

Ah canım ya insan umutlanıyor tabi bişey görsek umutlanıyoruz napalım anlıyorum seni
Bende geçen hafta adetimin 21.gününde progesteronuma baktırmıştım o gün betaya da baktılar 0.00 çıktı😳 ilk defa bu kadar sıfırlı gördüm😕 ben daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ama son adetimden 34 gün sonra gelmişti. Yinede baktır Allah'tan ümit kesilmez ama bana aile hekimi 10 gün geçmedikçe kanda çıkmaz demişti

canım sen erken yumurtladıysan adetin de öne çekilmiş demektir 21 inde bat ın yani 6 gün var şu an 10 değil mutlaka doktora git derim hamileysen ve lekelenme varsa önlem alınması gerekebilir
Bugün bi damla daha kan geldi canım dün akşam kanla lekelenme karışık gelmişti gidicem bugün inşallah

Ah canım ya insan umutlanıyor tabi bişey görsek umutlanıyoruz napalım anlıyorum seni
Bende geçen hafta adetimin 21.gününde progesteronuma baktırmıştım o gün betaya da baktılar 0.00 çıktı😳 ilk defa bu kadar sıfırlı gördüm😕 ben daha önce yerleşme kanaması yaşamıştım ama son adetimden 34 gün sonra gelmişti. Yinede baktır Allah'tan ümit kesilmez ama bana aile hekimi 10 gün geçmedikçe kanda çıkmaz demişti
10 gün oldu canım :dua: hayırlısı olur inşallah olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ama çok üzülürüm orası ayrı:(

Az önce bi evi süpürdüm dün evde misafir vardı diye, o kadar yoruldum ki çok halsizim, bi ev süpürmekle insan yorulur mu :KK43: :KK43:

Back
X