- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Goreceli bi konu. Ama herkes anonim bir zarari olmaz zannimca. Benim acimdan en azindan burda bi sknti yok herkes hamilede kalabilir dogurabilir vs filan. Sonuc paylasilan bi platform.
Ben çok iyi anladım, anlamadıysamda sen kendini güzel ifade edemediğin için olabilir mi. Çok kırıcı ve incitici bir üslup kullanmışsın hayatta her başımıza gelen kötü olay nazardan insanların kötü niyetinden mi geliyor yani? İstediğime de yorum yaparım buna karar veremezsin!
Hadi hepimizin olur insallah sirayla haberler veririz Allah buyuk evet hele erkek infertilitesi konusunda cok faydalandim bende. Paylasanlardan allah razi olsun.Aynı fikirdeyim, benim ahtım var hamile kalırsam konu açıp neler yaptığımı hangi tedavilerden geçtiğimi uzun uzun anlatacağım çünkü belki birine bir iyiliğim dokunur mantığındayım. Herkesin düşüncesi farklı demek ki. Hamile bir insanın haberi aldığımda da maşallah diyorum.
Kırıcı uslüp kullanan sensin beni anlamadan söylediklerimi başka yere çekip alay eder gibi küçümseyerek konuştun. Herkes aynı düşünmek zorunda mı ayrıca? Hem ben başımıza gelen her kötü olayın nazardan dolayı olduğuyla ilgili bişey demedimki şimdi böyle bişey ortaya atıyorsun. Konuyu saptırmayalım . Herkesin düşüncesi kendinde kalsın. İyi günler.
Nerde aşağıladım pardon? Sen açık açık aman ha burda paylaşma hamile kalamayanlar imrenir mazallah çocuğun düşere getirdin lafı. Herneyse herkes kalbinin ekmeğini yer. Kk'dan sakınsın hamileliğini sakınan dışarıdaki gözlerden nasıl sakınacak? Dua ile demi o burdada geçerli yalnız.
Burda paylaşma demedim , "Çevrendekilere hemen söyleme" dedim . Yazdıklarımı tekrar oku istersen. Söyleyenler söylesin bu beni rahatsız etmiyoki , Allah herkesin gönlüne göre versin burda hepimiz paylaşım yapmak için giriyoruz bende yeri gelince kendi hamileliklerim hakkında insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben tekrar hamile kalırsam hemen paylaşmayı düşünmem bu benim tercihim kimse kimsenin içinde yaşadığını bilemez ben herkesin tercihine saygı duyuyorum
Mesajını şimdi farkettim canım arada kaynamış, hamile kalmış olabilirsin, şüphen varsa kan testi yaptır canım, bende bugün yaptırıcamKızlar umarım biriniz görürsünüz mesajımı. Adet olmama 5 gün var. Dün kahverengi lekelenmem oldu. Gece de adet başlangıcı gibi kanamam oldu ama kesildi. Baya karnım belim ağrıdı hatta bacağıma kadar vurdu ağrısı. 3-4 gün önce de iki gün üst üste göğsüme iğne saplanır gibi acı vardı ( ucu değil). Test yaptım ama daha erken test için sanırım negatif çıktı. Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunı öğrenen var mı aranızda
Gerçekten şu yorumunuz fazlasıyla midemi bulandırdı. Siz o imrenenlere kurban olun size başka diyebilecek bir şey bulamıyorum.Aynen kuzum çok şükür atlattım kolay olmuyo tabi zaman gerekiyo... Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok...
Çok güvendiğin niyetini bildiğin insanlara söyle sadece. En azından kalp atışını duyana kadar deme. Benim başta herşeyim normal ilerliyodu kesem ,yolk kesesi falan hepsi vardı büyüyordu , erkenden sevindim ama kürtajla sonuçlandı
Olsun her zaman umut vardır inşallah hamilesindir♥♥Olmadı birkaç gün sonraya yap yada kan testi yaptır hiçbir sorun yok bizde de ama olmuyor olmuyor
Gerçekten şu yorumunuz fazlasıyla midemi bulandırdı. Siz o imrenenlere kurban olun size başka diyebilecek bir şey bulamıyorum.
Evet 1 yıl dolduysa gelin diyorlar ama bazı doktorlar gerçekten ilgilenmiyorlar kime güvenicezRahim filmi cektirmissin en azindan yani belki simdi degilse bile bi iki ay icinde olabilir bu sekilde olan da cokmus bende gitigimde hormon testime ve ultrasona normal dedi engel bsey yok dedi ama cok ilgilenmedi dye dusunyorum ben 1 yil olmayinca da cok bsey yapmiyolar ya neden 1 yilsa..
Kırıcı oluyorsunuz lütfen saygı çercevesinde yorumlarımızı yapalım. LütfenGerçekten şu yorumunuz fazlasıyla midemi bulandırdı. Siz o imrenenlere kurban olun size başka diyebilecek bir şey bulamıyorum.
Evet 1 yıl dolduysa gelin diyorlar ama bazı doktorlar gerçekten ilgilenmiyorlar kime güvenicezinşallah hsg vesilesi olur şans çok artıyormuş bakalım artık
650 tl canım şişli echomarda çektirdim ben çok memnun kaldım sana orayı tavsiye edebilirim eğer istanbulda yaşıyorsanBende regl olursam onu denicem bi. Ucreti hakkinda bilgin varmi acaba sigortasiz biri icin
"Sana tavsiyem hamileysen lütfen çevrendekilere hemen söyleme ben buraya yazdığıma bile pişman olmuştum çünkü isteyenler imrenenler çok..."
Iyi günler.
650 tl canım şişli echomarda çektirdim ben çok memnun kaldım sana orayı tavsiye edebilirim eğer istanbulda yaşıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?