- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Adetim gecikir mi yani bu ay kuzum,sen adet olmadın mı şimdiÖyle yaparsın kuzumm sende ama adetin demekkü bu ay gecikicekti bak benimde 5 gün geçti tık yok bende lekelenme yaşadım geçen hafta ama tık yok
valla bende ömrüm boyunca böyle birşey yaşamamıştım 2 aydır bende de oldu yumurtlama kanaması :))Sizce de saçma değil mi ömrüm boyunca ben böyle birşey yaşamamışım, ben bitek bu ay yumurtlamıyorum ki her ay yumurtluyorum
Eger yumurtladıysan gecikir yok olmadım kuzumAdetim gecikir mi yani bu ay kuzum,sen adet olmadın mı şimdi
Ağrın da oldu mu peki, benim ağrım var hala 3 gün oldu, kanamam da 4 gündür varvalla bende ömrüm boyunca böyle birşey yaşamamıştım 2 aydır bende de oldu yumurtlama kanaması :))
Belki hamile kaldın canım test neden yapmıyosunEger yumurtladıysan gecikir yok olmadım kuzum
2 gün omce yaptım negatifBelki hamile kaldın canım test neden yapmıyosun
Peki hep gecikiyor bu böyle2 gün omce yaptım negatif
Normalde geçikmiyor du geçen ay gecikti 37 de oldum doktora gttm triod sınırda çıktı ama normal diyor doktor 4.60 kötüyse mesela benim 4,50 çıktı belki ondan gecikti geçen ay belkide bu ayda öylePeki hep gecikiyor bu böyle
Eğer birkaç daha daha olmazsa bi kan testi yaptırsana kuzum, inşallah sen hamilesindirNormalde geçikmiyor du geçen ay gecikti 37 de oldum doktora gttm triod sınırda çıktı ama normal diyor doktor 4.60 kötüyse mesela benim 4,50 çıktı belki ondan gecikti geçen ay belkide bu ayda öyle
Kafamdaki soru işaretlerini gidereyim diye doktora gittim kafamda bin tane soru işaret oldu hiç gitmeseydim daha iyiydi valla sorma, hiç güvenemedim o kadına. Böyle yumurtlama kanaması olur muYumurtlamami
İnş ama zannetmiyorum sadece bel agrım var o kadarEğer birkaç daha daha olmazsa bi kan testi yaptırsana kuzum, inşallah sen hamilesindir❣❣
bu ay kanamam da ağrı olmadı ama geçen ay yumurtlama kanamam da olduAğrın da oldu mu peki, benim ağrım var hala 3 gün oldu, kanamam da 4 gündür var
benim de 3 bucuk gün sürdü regl değişik kanama biçimiydi ama regl gibi değildi çok afedersiniz ama suluyduu arada bi durup durup geliyorduAğrın da oldu mu peki, benim ağrım var hala 3 gün oldu, kanamam da 4 gündür var
Kafamdaki soru işaretlerini gidereyim diye doktora gittim kafamda bin tane soru işaret oldu hiç gitmeseydim daha iyiydi valla sorma, hiç güvenemedim o kadına. Böyle yumurtlama kanaması olur mu
İmkansız değil ya canım bence yaptırİnş ama zannetmiyorum sadece bel agrım var o kadar
Başıma ilk defa geldibu ay kanamam da ağrı olmadı ama geçen ay yumurtlama kanamam da oldu
bende tedirgim oldum bazı insanlarda olabiliyormus yani bazı bayanlarda ben burada çok araştırdımBaşıma ilk defa gelditedirgin oldum yani
Seninki farklıymış o zaman canım, benim geçti 3 günü yabenim de 3 bucuk gün sürdü regl değişik kanama biçimiydi ama regl gibi değildi çok afedersiniz ama suluyduu arada bi durup durup geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?