• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende echomarın diğer şubesi sonomed'te çektirdim canım çok rahat geçti Cevat bey vardı bende tavsiye ederim. İnşâllah hayırlara vesile olur 🤲
Yaa bende cevat beye çektirdim canım 😊sonomedde de çalışıyor demek ki♥️İnşallah canım benim

Yumurtluyormuşuummm😂😂😂dün yumurtlama günümmüşş çok ilginç, testler yanlış olabilirmiş o yüzden kanamam oluyormuş hala karnım ağrıyormuş , böyle yumurtlama kanaması mı olurmuş dün günlük pedim dolmuştu nerdeyse, pes yani pes, hamilelik varsa 4 aralıkta belli olurmuş sinirden gülüyorum şu an😂😂😂

Bu akşam da ilişki olsun diyo bide ya kanamam varken nasıl ilişki olsun, yumurtlama kanaması 4 gün mü sürüyor, kasıklarım ağırmıyor ki benim karnım ağrıyor,
Canım ilşki olur niye olmasın hayız kanı degil sonuçta özür diye düşün . Hem olur herkesin farklı durum demekkü bu sefer iyi tutunucak öyle düşün 💪🏻 Sen bence kesin degerlendir

Canım ilşki olur niye olmasın hayız kanı degil sonuçta özür diye düşün . Hem olur herkesin farklı durum demekkü bu sefer iyi tutunucak öyle düşün 💪🏻 Sen bence kesin degerlendir
Bu akşamı değerlendiririz artık, kaldım diyelim 10 gün var adetim ne ara tutunabilir ki, ya ben o ovu testlerin yanlış olduguna pek inanmıyorum kadına pek güvenemedim, böyle devam ederse haftaya başka hastaneye gidelim dedi eşim:(

Bu akşamı değerlendiririz artık, kaldım diyelim 10 gün var adetim ne ara tutunabilir ki, ya ben o ovu testlerin yanlış olduguna pek inanmıyorum kadına pek güvenemedim, böyle devam ederse haftaya başka hastaneye gidelim dedi eşim:KK43:
Öyle yaparsın kuzumm sende ama adetin demekkü bu ay gecikicekti bak benimde 5 gün geçti tık yok bende lekelenme yaşadım geçen hafta ama tık yok

Back
X