Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bana yaz demistin. Keseyi gorduk pazartesi gunu ve yolk sac da olusmustu bebegi gormedik daha kucuk oldugu icin dedi doktor pazartesi gittigimde 5 bucuk haftalik demisti. Sen ne yaptin adet olabildn mi veya yeniden test yaptn mi
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla, ben bu sabah erken gebelik testi yaptım her zamanki gibi o tek çizgi çıktı karşıma yinede kendimi üzdüm.adetime 4 günüm var olsa çıkardı canımbu ay da boş, adetimin 3üncü günü gidip hormonlarıma baktırıcam

Canim hic uzulme hayirlisi olsun. Bak burda hep kafadan aticaksn derlerdi ben nasil atilirki diye dusunyodum istyosn sonucta.. ama belkide esime cikan o yanlis sonuc aklimdan cikarmama vesile oldu nasil olsa zormus olmasi deyip o ayi onemsemedik. Bak sana bile burda belirti aramak istemyorm dedm tek cizgi gorcegmi dusundugumden ama rabbim cok sukur nasip etti.. hormonlarina baktir bi de ben hayit suyu kullanmistim

Bende veya eşimde bir sıkıntı olsa oluruna bıraktırdım hani bi sebebimiz var bu yüzden olmuyo diye ama hiçbir sebep yokken olmaması insanı daha da meraklandırıyor gerçekten ama artık kafama takmiycam çünkü böyle yaptıkça hem kendimi eşimi üzüyorum hem de olmuyorbebeğin olması için ilişki dışında hiçbir emek vermiycem son olarak hormonlara baktırıym o kadar canım

Aynen. Benim adetim hep cok gec olurdu evlendikten sonra da cok duzensizlesti. 45 gunleri buldugu oldu. Zaten 35 gunden erken gelmez.. hayiti duydum burda cayini ictim sabahlari o zaman adetim 32 gunde geldi. Hormonlarim normal ckti. Hormonlari duzenledigini duymustum ama bende kafadan atmak etkili oldu diye dusunyorum sende oluruna birak bebek icin beraberlik yasama akisina birak. Bi kac denerim sonrasi bakarm bi yoluna de kendini rahatlat o zaman olacagina inanyorum

Adetim o kadar düzenli ki bekarken de öyleydi evlendikten sonra da hiç gecikmedi hep zamanında olurum yada 1-2 gün erken. Geçen hafta da ilk defa birkaç gün damla şeklinde geldi ve sonrasında biraz fazla geldi ne kanamasıydı o bilmiyorum ama yerleşme değilmiş

Aynen canım dediğin gibi öyle yapıcam

Evlendikten sonra 2 deda bende aralarda kagverengimsi leke yasadim bekleyip 1 hafta sonra falan geldi kanama. Bende o zaman yerlesme saniyodum. Belkide rahim kendini gebelige hazirliyodur sonucta bekarken spermle karsilasmiyo

Evlendikten sonra 2 deda bende aralarda kagverengimsi leke yasadim bekleyip 1 hafta sonra falan geldi kanama. Bende o zaman yerlesme saniyodum. Belkide rahim kendini gebelige hazirliyodur sonucta bekarken spermle karsilasmiyo
Belki benim adet de gecikir bu yüzden canım.bu ay hsg de çekildim ya ondan da olabilir diye düşündüminşallah hazırlıyordur kendini☺

Belki benim adet de gecikir bu yüzden canım.bu ay hsg de çekildim ya ondan da olabilir diye düşündüminşallah hazırlıyordur kendini☺

Sen kis aylari icinde hamile kalcaksn icimden geliyo hic canini skmaaa belkide suan yumurtlamalari degerlndirdin sonraki aya haberi alicaksn kendini uzme❤

Sen kis aylari icinde hamile kalcaksn icimden geliyo hic canini skmaaa belkide suan yumurtlamalari degerlndirdin sonraki aya haberi alicaksn kendini uzme❤
Eşim de öyle söyledi biliyomusunbelki de öyledir inşallah birdahaki ay olur ovu testi alıp kullanayım mı yine acaba

Ben de hayatimda hc boyle bisey duymamistim ta ki bebek plani yapip strese girene kadar. Sonra bi kac ay hep yumurta kanamasi yasadim
Üst üste mi yaşadın yumurtlama kanamasını,valla bende ilk defa yaşadım ve yumurtlama günün adetime çok yakınmış duyunca çok şaşırdım,10 gün bile yok aradageç döllenmeyse erken gebelik testinde yinede belli olurmu acaba adetime 4 gün kala yaptım bu sabah tek çizgiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…