- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
VKan vermedin mi?
iyi de kuzum kan testi yaptırmadı kadın erken dedi 4 aralıkta hamilelik varsa anca belli olurmuşBiz muayene olma didik. Kan ver dedik canim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VKan vermedin mi?
iyi de kuzum kan testi yaptırmadı kadın erken dedi 4 aralıkta hamilelik varsa anca belli olurmuşBiz muayene olma didik. Kan ver dedik canim :)
Doğruymuş demekbende tedirgim oldum bazı insanlarda olabiliyormus yani bazı bayanlarda ben burada çok araştırdım
İstemedi doktor daha erken dedi gebelik varsa şimdi çıkmaz aralıgın 4 ünde çıkar dedi kadın nasıl hesapladıysa artık, 10 gün var benim adete çıkardı bence kandaKan vermedin mi?
İstemedi doktor daha erken dedi gebelik varsa şimdi çıkmaz aralıgın 4 ünde çıkar dedi kadın nasıl hesapladıysa artık, 10 gün var benim adete çıkardı bence kanda
Ay sorma sinirlerim hopladı hiçbişey anlamadım valla haftaya medipole gidicem geçmezse,korkuyorum artık artar kanama diyeBen öğrenmiştim 10.gunumde 37 değerle ilginç doktor.
Yumurtluyormuşuummmdün yumurtlama günümmüşş çok ilginç, testler yanlış olabilirmiş o yüzden kanamam oluyormuş hala karnım ağrıyormuş , böyle yumurtlama kanaması mı olurmuş dün günlük pedim dolmuştu nerdeyse, pes yani pes, hamilelik varsa 4 aralıkta belli olurmuş sinirden gülüyorum şu an
![]()
ayy nasıl etkilendiysem rüyama bile girmişsin bak ne güzel hamileymişsin falan diyordum sana. Hayırlısı olsun canım :)Ay sorma sinirlerim hopladı hiçbişey anlamadım valla haftaya medipole gidicem geçmezse,korkuyorum artık artar kanama diye
Yaaa hayırlı olsun canım adetine kaç gün vardı, gebelik bekliyormuydun,yaa bilmiyorum o da olabilir karmakarışıgım inan ki bakalım artık bugün de ağrım devam ediyo ama kanamam çok az var nokta kadar gelmiş bugün.iyi yapmışsın hastaneye gidipAa yumurtlamamiymis.. belkide film cekildikten sonra kanallar acildi falan ondan bu ay yumurtlarken vucudun degisim gosteriyor. Sana hastaneye git derken ben kendimi de hastanede buldum.. Hamileymisim ben..
Yaaa:) inşallah rüyan dogru çıkar kuzumm genelde rüyaların tersi çıkarmış:) hayırlısı olsun inşallah canım benimmayy nasıl etkilendiysem rüyama bile girmişsin bak ne güzel hamileymişsin falan diyordum sana. Hayırlısı olsun canım :)
Kan testi mi yaptırdın canımAa yumurtlamamiymis.. belkide film cekildikten sonra kanallar acildi falan ondan bu ay yumurtlarken vucudun degisim gosteriyor. Sana hastaneye git derken ben kendimi de hastanede buldum.. Hamileymisim ben..
Yaaa hayırlı olsun canım adetine kaç gün vardı, gebelik bekliyormuydun,yaa bilmiyorum o da olabilir karmakarışıgım inan ki bakalım artık bugün de ağrım devam ediyo ama kanamam çok az var nokta kadar gelmiş bugün.iyi yapmışsın hastaneye gidip
Kan testi mi yaptırdın canım![]()
Yaaa hamilesinnCanim ben en son 5 ekim regl olmusum. Yani dusun hala bekliydum ki adet gelicek diye cunku hic ihtimal vermedim adetim hep cok duzensiz oldugu icinn ne kadar gectigini de bilemiuorim tabiki ama dun mesela sana dedim ya midem bulandi ama belirti aramak istemiyorum kendimde diye. Esim test getirmis bi yap diye. Bende aman simdi yine tek cikcak bosa canimiz sklmasin dedim ve aninda ben t cizgisinde kopkoyu bi cizgi gordum hatta yanlislikla ovulasyon testi mi aldi bu adam diye gordugum seye bile inanamadim.. bu sekilde ckti
Yaaa hamilesinn♥♥eşin nasıl karşıladı bu durumu nasıl sevinmişsindir, hayırlı olsun inşallah Rabbim kucagına almayı nasip etsin
Normal mi yani canım. Pazartesi bende doktora gidicem tekrar, yani adetime 1 hafta kalmış oluyor pazartesi günü, kanda hamilelik varsa çıkar mı o zamanEvet dün bu sekilde aninda cok koyu cikinca yanilma payi yoktur heralde deyip acile gittik orda da doktor pozitif dedi ama pazartesi kadindoguma gidicez bakalim.. deger yuksek gibi geldi bana ama tabi 5 ekimden bu yana regl de olmuyorum.. 13.311 ckti degerim
Normal mi yani canım. Pazartesi bende doktora gidicem tekrar, yani adetime 1 hafta kalmış oluyor pazartesi günü, kanda hamilelik varsa çıkar mı o zaman
İkiz miiValla burda sordum endiselenip yuksek gibi geldi ama diyolar normal belki erken dollenme ya da ikizdir diyen bile oldu.
İkiz mii![]()
İnşallah canım pazartesi yaz banaValla oyle diyen oldu da hani suan benom adet cok duzensizdi ve hemen adet bitiminde ben gumustlama agrisi yasardim. Belkide o sekilde mi oldu bilmuyorum ki pazartesi doktor soyler heralde herseyi herkes de 400 700 gibi rakamlar goeunce bende 13.311 baya yuksek geldi ama doktor demis bebegin bi 3 4 haftalik gecmisi var gibi duruyo insllah hersey normaldir ya![]()