Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aa yumurtlamamiymis.. belkide film cekildikten sonra kanallar acildi falan ondan bu ay yumurtlarken vucudun degisim gosteriyor. Sana hastaneye git derken ben kendimi de hastanede buldum.. Hamileymisim ben..

Aa yumurtlamamiymis.. belkide film cekildikten sonra kanallar acildi falan ondan bu ay yumurtlarken vucudun degisim gosteriyor. Sana hastaneye git derken ben kendimi de hastanede buldum.. Hamileymisim ben..
Yaaa hayırlı olsun canım adetine kaç gün vardı, gebelik bekliyormuydun,yaa bilmiyorum o da olabilir karmakarışıgım inan ki bakalım artık bugün de ağrım devam ediyo ama kanamam çok az var nokta kadar gelmiş bugün.iyi yapmışsın hastaneye gidip

Canim ben en son 5 ekim regl olmusum. Yani dusun hala bekliydum ki adet gelicek diye cunku hic ihtimal vermedim adetim hep cok duzensiz oldugu icinn ne kadar gectigini de bilemiuorim tabiki ama dun mesela sana dedim ya midem bulandi ama belirti aramak istemiyorum kendimde diye. Esim test getirmis bi yap diye. Bende aman simdi yine tek cikcak bosa canimiz sklmasin dedim ve aninda ben t cizgisinde kopkoyu bi cizgi gordum hatta yanlislikla ovulasyon testi mi aldi bu adam diye gordugum seye bile inanamadim.. bu sekilde ckti

Eklentiler

• 20191115_172029.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 46
Kan testi mi yaptırdın canım

Evet dün bu sekilde aninda cok koyu cikinca yanilma payi yoktur heralde deyip acile gittik orda da doktor pozitif dedi ama pazartesi kadindoguma gidicez bakalim.. deger yuksek gibi geldi bana ama tabi 5 ekimden bu yana regl de olmuyorum.. 13.311 ckti degerim

Yaaa hamilesinneşin nasıl karşıladı bu durumu nasıl sevinmişsindir, hayırlı olsun inşallah Rabbim kucagına almayı nasip etsin

Yaaa hamilesinn♥♥eşin nasıl karşıladı bu durumu nasıl sevinmişsindir, hayırlı olsun inşallah Rabbim kucagına almayı nasip etsin

1 bucuk ay once esim sperm testi verdi demistim orda degerine 3 milyon cok cok dusuk dediler hatta doktor tup bebek diye konustu.. canimiz skldi ama o donem bebek dusuncesi nasil olsq olmayacak diye aklimdan cikti. O donemmi tuttu nasil oldu inanki bilmiyorum bi an esime seslendim aninda gorunce bu kadar da hizli cikinca zaten sonrasi ben titremeye baslasim tabi ama bundan 20 gun kadar once esim bana durduk yerde hamile olabilirsin sen dedi bi anda hic konuyla alakasi yokken. Simdi o da diyo demekki bende hissetmisim.. Suan o cok sevincli tabiki ama sakin ol diyo bana surekli iste ben deger yuksek cikinca panikledim falan

Normal mi yani canım. Pazartesi bende doktora gidicem tekrar, yani adetime 1 hafta kalmış oluyor pazartesi günü, kanda hamilelik varsa çıkar mı o zaman

Valla oyle diyen oldu da hani suan benom adet cok duzensizdi ve hemen adet bitiminde ben gumustlama agrisi yasardim. Belkide o sekilde mi oldu bilmuyorum ki pazartesi doktor soyler heralde herseyi herkes de 400 700 gibi rakamlar goeunce bende 13.311 baya yuksek geldi ama doktor demis bebegin bi 3 4 haftalik gecmisi var gibi duruyo insllah hersey normaldir ya

İnşallah canım pazartesi yaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…