Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Eskiden öyle duymuştum regli çok az geldiyse kişinin o ay gebe kalır diye Belki gerçeklik payı vardır
İnşallah vardır gerçeklik ya.. önümüzde ki ay doğruluk payı varsa bildirecem o kadar çok istiyoruz ki bi bebeğimiz olmasını . Sen be durumdasın canım şuan

Aşkım regl olmadım yumurtlama dönemi için regl olmam gerekmez mi ve benim kanamam iki üç damla oldu ve bir saatte bitti
Onu bilemeyiz. Sebebi neyse azcık oldu bitti ama yumurtlama yeniden olabilir ya da regl olursun bilemiyoruz. Değerlendirmelere devam. Allah büyük

İnşallah vardır gerçeklik ya.. önümüzde ki ay doğruluk payı varsa bildirecem o kadar çok istiyoruz ki bi bebeğimiz olmasını . Sen be durumdasın canım şuan
Ben inanıyorum önümüzdeki 3 ay içinde senden haber alacağım

Ben de bugün ya da yarın regl gelecek canım. Ağrılarım oluyo sonra geçiyo. Ama test negatifti bugün

Ben inanıyorum önümüzdeki 3 ay içinde senden haber alacağım

Ben de bugün ya da yarın regl gelecek canım. Ağrılarım oluyo sonra geçiyo. Ama test negatifti bugün
Allah sesini duysun ya hadi inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririz. Benim ilk hamileliğimde ben de regl olacak gibiydim ama hamilelik belirtisiymiş

Allah sesini duysun ya hadi inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririz. Benim ilk hamileliğimde ben de regl olacak gibiydim ama hamilelik belirtisiymiş
Aminnn hayırlısıyla hepimizin ki kabul olsun benim de ilk gebeliğimde kesintisiz regl ağrısı oldu. Ama regle 2 gün kala testim pozitifti. O yüzden şimdi ne olacak bilemiyorum

Aminnn hayırlısıyla hepimizin ki kabul olsun benim de ilk gebeliğimde kesintisiz regl ağrısı oldu. Ama regle 2 gün kala testim pozitifti. O yüzden şimdi ne olacak bilemiyorum
Her hamilelik kendine özel benim ikinci hamileliğimde hiç karın ağrım yoktu fakat bir sabah uyandığımda inanılmaz mide ağrısıyla uyanmıştım ve midem bulanıyordu bu normal değip diyip test yapmıştım o yüzden önceki hamileliğindeki belirtileri arama canım

Şöyle düşünüyorum aslında. Regl olacağım zaman ağrılar kesintiye uğramaz asla. Reglden birkaç gün önce başlar bazen ve ful devam eder olana kadar hatta olurum olduğum iki gün de çekerim ağrıları ama şuan ki canı isteyince geliyor canı isteyince gidiyor. Varsa da testte baya geç çıkacak sanırım

Senin gebeliklerin devam mı etmedi yoksa var mıydı çocuk sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…