İnşallahh. Bacaklarım da tam adet olacağım zamanki gibi nasıl ağrıyor ama yine yok bir şeyHayrolsun yaainşaAllah başka bir durum yoktur
Canım ne durumdasın çözüldün müHayrolsun yaainşaAllah başka bir durum yoktur
Evet canım regl oldum. Sen nasılsınCanım ne durumdasın çözüldün mü
Hayırlısı olsun diğer ay mutlu haber veririz inşallahEvet canım regl oldum. Sen nasılsın
Aminn canım inşaAllahHayırlısı olsun diğer ay mutlu haber veririz inşallah
Yok canım yapmadım evde değilim eve gidince yapacamAminn canım inşaAllahsen ne yaptın ovu test yaptın mı bir daha
Ben senden bu ay gebeyimm diyeceksin gibi bir enerji alıyorummmmm, aminnnn diyeyim de duaya dönüşsün hayırlaaYok canım yapmadım evde değilim eve gidince yapacam
Çok aminnnnBen senden bu ay gebeyimm diyeceksin gibi bir enerji alıyorummmmm, aminnnn diyeyim de duaya dönüşsün hayırlaa
Deme öyle koymazsın bak sonra hahahahaÇok aminnnnay bu dediğin gerçekleşsin kızım olursa adını koyacam kız
Deme öyle koymazsın bak sonra hahahaha
Hahahah hayırlısıyla olsunda biii, ne koyarsan koy kızay olsun da inan ismi hiç umrumda değil koyarım
Canım yarım saat önce yaptım ama sıvı alımına dikkat etmedimHahahah hayırlısıyla olsunda biii, ne koyarsan koy kız
Çatlama var bence canım değerlendirin amaCanım yarım saat önce yaptım ama sıvı alımına dikkat etmedim
Çok rahatsızdım 8-9 değerlendirmedik. Bakayım bugün biraz daha iyi olursan değerlendireyimÇatlama var bence canım değerlendirin ama
Bende istiyorum senden bu haberi almayı sana bu haberi vermeyi inşallah nasip eder RabbimBen senden bu ay gebeyimm diyeceksin gibi bir enerji alıyorummmmm, aminnnn diyeyim de duaya dönüşsün hayırlaa