Yerleşme kanaması olabilir mi ?

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.918
477
26
3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?

3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
Yerleşme kanaması yaşadım ama gebe olduğumu öğrendikten sonra yaşadım bat geçmiş sökülüyor olabilir adetiniz inşallah istiyorsanız olur tabiii

Ya 3 gündür sadece lavaboya gidince gelmesi aklımı çok kurcaladı
Yumurtlama günü biliyorsanız sayın ogünden kaçıncı gün bugün . Gününüz geçmiş yarın sabahtan da bi test yapın veya emin olmak için kan verin inşallah

Yumurtlama günü biliyorsanız sayın ogünden kaçıncı gün bugün . Gününüz geçmiş yarın sabahtan da bi test yapın veya emin olmak için kan verin inşallah
Şöyle bir durum var ki ben 2 kez yumurtladım galiba bu ay. Ve 26 sında doktorda gittiğimde rahim kalınlaşmış adet olursun demişti. Testlerimde bitti en son dün yapmıştım. Galiba olsa çıkardı ya

Eklentiler

• IMG_1086.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 180
Bende aynı durumu yaşıyprum reglimin geçmesini bekliyorum ama çok araltırdım yerleşme kanaması olduktan 3-4 gün sonra test yapılmalı dayanabilirsineniz bir hafta dayanın
Benim reglim geçti ama çıkmadı testte sanırım adetim sökülmüyor

Benim de reglime 2 gün var bugün ara ara idrara çıkarken beyaz kremsi sıvı içinde açık pembemsi bi akıntı oluştu kahverengi yok henüz 2 gün sonra test yapıcam şuan umutlanmak istemiyorum umarım birlikte alırız hayırlı haberi

Şöyle bir durum var ki ben 2 kez yumurtladım galiba bu ay. Ve 26 sında doktorda gittiğimde rahim kalınlaşmış adet olursun demişti. Testlerimde bitti en son dün yapmıştım. Galiba olsa çıkardı ya
Bide ben bu testlerde çok yumurtlama göremedim benim bu ayki yumurtlamamı atayım örnek olsun 2. Çizgi birincisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım .

Eklentiler

• IMG_2288.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_2289.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…