Amin canım Allah sesini duysun dualarımızı kabul etsin. Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİnşallah canım Hz.Zekeriya paygamberimizinde Rabbi bizimde Rabbimiz tez vakitte hayırlısını kolaylıkla nasip etsin sana da ,bana da, isteyen herkese de inşallah
Burda negatif ama daha regl gecikmemiş bence erken yaptın canımBu sabah laboquick test yaptım ama negatif bence. Regle 1 gün kaldı. Yani bir çizgi var gibi ama resim çekince gözüktü. O yüzden bence negatif :)
Kızımda regle iki gün kala öğrenmiştim diye deneyeyim dedim canımBurda negatif ama daha regl gecikmemiş bence erken yaptın canım
İnşallah canımAmin canım Allah sesini duysun dualarımızı kabul etsin. Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım siz kızınızdan sonra varikosel için kontrole gittiniz mi varikosel varmıydı yanlış mı hatırlıyorumKızımda regle iki gün kala öğrenmiştim diye deneyeyim dedim canım
Erken gebelik testiyle dene bence inşallah vardırKızımda regle iki gün kala öğrenmiştim diye deneyeyim dedim canım
Azosperm vardı bir daha gitmedikCanım siz kızınızdan sonra varikosel için kontrole gittiniz mi varikosel varmıydı yanlış mı hatırlıyorum
Yok ya döngüm de başa dönmüyor ama belirtileri var dünden beri ağlıyorumYok güzelim olmadım hala sen oldun mu
Aldım bugün ama kızımda erken testler hep negatifti diye güvenemiyorum yinede deneyeceğim yarınErken gebelik testiyle dene bence inşallah vardır
Hangi marka canımAldım bugün ama kızımda erken testler hep negatifti diye güvenemiyorum yinede deneyeceğim yarın
Bende de sancı var ama çözülmüyor. Refl söktürücü masaj ve egzersizleri yapıyorumYok ya döngüm de başa dönmüyor ama belirtileri var dünden beri ağlıyorum
Heal point mi ne birde first hızlı test varHangi marka canım
Bende öyle yapıyprumBende de sancı var ama çözülmüyor. Refl söktürücü masaj ve egzersizleri yapıyorum
Hiç kullanmadım onlarıHeal point mi ne birde first hızlı test var
İnşallah güzel haberle gelirsinAldım bugün ama kızımda erken testler hep negatifti diye güvenemiyorum yinede deneyeceğim yarın
Aminnnn senden de forumdaki isteyen herkesten de bu haberi alalım inşaAllahİnşallah güzel haberle gelirsin
Değişik değişik isimler:)Hiç kullanmadım onları
Ya benimde gitmem lazım ama alttan muayaneden korkuyorum hatta yaptıramıyoruKızlar selam yazamadım kusura bakmayın. Maalesef bende de negatif sonuç... kan tahlili yaptık bugün de alttan muayene etti her şeyi netleştirmek için. Yumurta çatlamadıgı için regl döngüsü oluşmadığı için bunları yaşamışım. Bir ilaç verdi hem regl için hem de hamile kalmak kolaylaşsın diye . Maalesef bu sefer de olmadı epey üzgünüm
Ben de çok korkuyordum ama inan hiç korkulacak bir şey yok gram acımıyorYa benimde gitmem lazım ama alttan muayaneden korkuyorum hatta yaptıramıyoru
Ne bileyim ya geçen hafta yapmak istedi dayanamadımBen de çok korkuyordum ama inan hiç korkulacak bir şey yok gram acımıyor