Ne bileyim ya geçen hafta yapmak istedi dayanamadım
Sadece vajinal ultrasonla bakın speklum istemiyorum korkuyorum diyin ultrason hiç acıtmıyor ilişkiye girmek gibi onunla bakmaları spekulum da bu acıtsa hafiften bu acıtırNe bileyim ya geçen hafta yapmak istedi dayanamadım
İnşallah canımm İnşallahAminnnn senden de forumdaki isteyen herkesten de bu haberi alalım inşaAllah
Canım sen daha regl olmadın mı baya geçmişbel ağrısı bende de çoktu özellikle yumurtlama sonrası arttı hala devam ediyor kasıkta batma ve hafif adet sancısı ama ara ara rahatsız edici değil, akıntı kremsi ve normalden fazla, üşüme yoğun pozitif olursa tüm belirtileri paylaşıcam bunların hepsi regl de de ortak gibi
Korkuyorum elimde değilSadece vajinal ultrasonla bakın speklum istemiyorum korkuyorum diyin ultrason hiç acıtmıyor ilişkiye girmek gibi onunla bakmaları spekulum da bu acıtsa hafiften bu acıtır
Gittin mi doktora bebiş içinCanım sen daha regl olmadın mı baya geçmiş
Ayy benimde hsgden sonra kimyasal oldu radyasyon alındığı için öyle oluyormuş inşAllah canım benim Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsinAy lütfen dua et unutma benibende 1.5 yıldır istiyorum ama olmadı. Hsg çekildikten sonra 2 defa kimyasal geçirdim sağlıklısı olmadı rabbim nasip etsin
Amin canım tez vakitteAyy benimde hsgden sonra kimyasal oldu radyasyon alındığı için öyle oluyormuş inşAllah canım benim Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin
bel ağrısı bende de çoktu özellikle yumurtlama sonrası arttı hala devam ediyor kasıkta batma ve hafif adet sancısı ama ara ara rahatsız edici değil, akıntı kremsi ve normalden fazla, üşüme yoğun pozitif olursa tüm belirtileri paylaşıcam bunların hepsi regl de de ortak gibi
Yok canım yarın muayenem varGittin mi doktora bebiş için
Yumurtlamadan tam olarak kaç gün geçince kan vermiştin canım ? Bende hala olmadım ama gebelik ihtimali yokKızlar hamile olsaydım her türlü kanda çıkardı demi erken gitme gibi vir durum olmazdı çünkü ben hala regl olmadım ve aşırı yorgun hissediyorum
15Yumurtlamadan tam olarak kaç gün geçince kan vermiştin canım ? Bende hala olmadım ama gebelik ihtimali yok
Sanmıyorum canım ama istersen test yap evde
Ben de çok korkardım her duyduğumda doktorum korkutacak hiç bir şey yok derin nefes al sakın kal diye sakinleştirdi falan hissetmedim bile artık umursamıyorum cidden korkulacak bir şey yokmuş doktor bile tepki vermeni bekledim sesin çıkmadı dediKorkuyorum elimde değil
Yok yok kan verirsen çıkar ortaya. Eğer negatifse bebek yokturEneaciz kan testinde erken diye bir şey yok değil mi çünkü hala regl olmadım ve sağ kasığıma ara ara batmalar oluyor
Salakça bir soruydu kabuk ediyorumYok yok kan verirsen çıkar ortaya. Eğer negatifse bebek yoktur
Regl oldun muKızlar testim pik olma yolunda mı bana mı öyle geliyor