Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_1205.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 19
Canım sen daha regl olmadın mı baya geçmiş

Ay lütfen dua et unutma beni bende 1.5 yıldır istiyorum ama olmadı. Hsg çekildikten sonra 2 defa kimyasal geçirdim sağlıklısı olmadı rabbim nasip etsin
Ayy benimde hsgden sonra kimyasal oldu radyasyon alındığı için öyle oluyormuş inşAllah canım benim Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Gittin mi doktora bebiş için
Yok canım yarın muayenem var

Kızlar hamile olsaydım her türlü kanda çıkardı demi erken gitme gibi vir durum olmazdı çünkü ben hala regl olmadım ve aşırı yorgun hissediyorum

Kızlar hamile olsaydım her türlü kanda çıkardı demi erken gitme gibi vir durum olmazdı çünkü ben hala regl olmadım ve aşırı yorgun hissediyorum
Yumurtlamadan tam olarak kaç gün geçince kan vermiştin canım ? Bende hala olmadım ama gebelik ihtimali yok

Kızlar testim pik olma yolunda mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_1207.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 14
Korkuyorum elimde değil
Ben de çok korkardım her duyduğumda doktorum korkutacak hiç bir şey yok derin nefes al sakın kal diye sakinleştirdi falan hissetmedim bile artık umursamıyorum cidden korkulacak bir şey yokmuş doktor bile tepki vermeni bekledim sesin çıkmadı dedi

5 günlük bile belli oluyormuş kanda. Doktor ilk alttan muayenede bakınca kese göremedim ama yine de kan testini bekleyelim en garantisi o dedi onda da 0.1 çıktı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…