Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Şöyle düşünüyorum aslında. Regl olacağım zaman ağrılar kesintiye uğramaz asla. Reglden birkaç gün önce başlar bazen ful devam eder olana kadar hatta olurum olduğum iki gün de çekerim ağrıları ☺️ ama şuan ki canı isteyince geliyor canı isteyince gidiyor. Varsa da testte baya geç çıkacak sanırım ☺️

Senin gebeliklerin devam mı etmedi yoksa var mıydı çocuk sende
Benim ikisi de düşük oldu canım. Hadi inşallah vardır ya. Prodoctor erken gebelik testini öneririm. Hiç yanıltıcı sonuç vermedi. Beta 8 civari iken bile gösterdi

Benim ikisi de düşük oldu canım. Hadi inşallah vardır ya. Prodoctor erken gebelik testini öneririm. Hiç yanıltıcı sonuç vermedi. Beta 8 civari iken bile gösterdi
Yaa 🌹 inşaAllah bir daha düşükle sonuçlanmaz canım❤️

Onu da burada eczanede bulamıyorum. İnternetten almak için de şuan geç artık ☺️

Yaa 🌹 inşaAllah bir daha düşükle sonuçlanmaz canım❤️

Onu da burada eczanede bulamıyorum. İnternetten almak için de şuan geç artık ☺️
Amin canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Bu ay olmazsa önceden al elinde kalsın. Testi tekrarladım en son bugünün. Sence koyulaşma var mı

Eklentiler

• IMG_1152.jpeg
    IMG_1152.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1207.jpeg
    IMG_1207.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1208.jpeg
    IMG_1208.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 13
Amin canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Bu ay olmazsa önceden al elinde kalsın. Testi tekrarladım en son bugünün. Sence koyulaşma var mı
Koyulaşmış tabii☺️ yarın pik olur bence. Bugünler altın değerinde kaçırmayın ☺️markası ne kuzum

X