Benim ikisi de düşük oldu canım. Hadi inşallah vardır ya. Prodoctor erken gebelik testini öneririm. Hiç yanıltıcı sonuç vermedi. Beta 8 civari iken bile gösterdiŞöyle düşünüyorum aslında. Regl olacağım zaman ağrılar kesintiye uğramaz asla. Reglden birkaç gün önce başlar bazen ful devam eder olana kadar hatta olurum olduğum iki gün de çekerim ağrılarıama şuan ki canı isteyince geliyor canı isteyince gidiyor. Varsa da testte baya geç çıkacak sanırım
Senin gebeliklerin devam mı etmedi yoksa var mıydı çocuk sende
YaaBenim ikisi de düşük oldu canım. Hadi inşallah vardır ya. Prodoctor erken gebelik testini öneririm. Hiç yanıltıcı sonuç vermedi. Beta 8 civari iken bile gösterdi
Amin canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Bu ay olmazsa önceden al elinde kalsın. Testi tekrarladım en son bugünün. Sence koyulaşma var mıYaainşaAllah bir daha düşükle sonuçlanmaz canım
Onu da burada eczanede bulamıyorum. İnternetten almak için de şuan geç artık
Gebeliğin olmadığından emin olup içebilirsin
Koyulaşmış tabiiAmin canım inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Bu ay olmazsa önceden al elinde kalsın. Testi tekrarladım en son bugünün. Sence koyulaşma var mı
Kan verdim negatifti başka nasıl emin olacağım kiGebeliğin olmadığından emin olup içebilirsin
Tekrar kan ver bence sonra iç canım
Tekrar kan verebilirsin yada güvenilir bi markanın erken gebelik testi yap sonra iç canımKan verdim negatifti başka nasıl emin olacağım ki
Ay hadi inşallah inovita canımKoyulaşmış tabiiyarın pik olur bence. Bugünler altın değerinde kaçırmayın markası ne kuzum
Salmayın şu zehri kanıma umut edip duruyorumTekrar kan ver bence sonra iç canım
Tam 10 gün geçsin bir test yapayım o zamanTekrar kan verebilirsin yada güvenilir bi markanın erken gebelik testi yap sonra iç canım
Son hali bence de pik olacak gibiOlacak inşaAllah
Evet evet daha güvenilir olurTam 10 gün geçsin bir test yapayım o zaman
İniallah benimki de geldiğinde böyle olurSon hali bence de pik olacak gibi
Olur olur düzenli takip etmen lazımİniallah benimki de geldiğinde böyle olur
Regl olmadım dahaOlur olur düzenli takip etmen lazım
Bak bende olmadım ama anlıyorum ki o lekelenme reglmiş. Henüz çok yeni evlisin yeni deniyorsunuz bence kendini şimdiden strese sokmaRegl olmadım daha
İyide ne yapalım. Umut arayıp soruyorsunSalmayın şu zehri kanıma umut edip duruyorum