Kesinlikle öyleSon hali bence de pik olacak gibi
10 gün sonra test yap ve bitir artık kafanda. Ki bakarsın pozitif çıkar geçmişin değilde bu yeni değerlendirdiğin günlerden kalmış olabilirsin 10 gün sonraTam 10 gün geçsin bir test yapayım o zaman
İşte döngüm başa dönmüyor benim ki bir gün bile sürmediBak bende olmadım ama anlıyorum ki o lekelenme reglmiş. Henüz çok yeni evlisin yeni deniyorsunuz bence kendini şimdiden strese sokma
İnşallah sağ olun10 gün sonra test yap ve bitir artık kafanda. Ki bakarsın pozitif çıkar geçmişin değilde bu yeni değerlendirdiğin günlerden kalmış olabilirsin 10 gün sonra
Doğruİyide ne yapalım. Umut arayıp soruyorsun
Böyle çıktı koyulaşması gerekirken silikleşti gibiKesinlikle öylegebe kalmışsın gibi mutlu oldum şuan
canım merhaba sen regl gördün mü yumurtlama 1-2 güne pik olacak gibi duruyorBöyle çıktı koyulaşması gerekirken silikleşti gibi
Günde kaç kez yapıyorsun kuzum? Belki sıvı sorunsalındandır siz bugünü değerlendirin yarını da değerlendirin. Yarın da yap bakalım belki pik oldu test öyle gösterdi.Böyle çıktı koyulaşması gerekirken silikleşti gibi
öğlen yapmıştım biraz akşam yaptım her ihtimale karşı belki pil olur diye ama böyle çıktı. Yinede değerlendireyimGünde kaç kez yapıyorsun kuzum? Belki sıvı sorunsalındandır siz bugünü değerlendirin yarını da değerlendirin. Yarın da yap bakalım belki pik oldu test öyle gösterdi.
canım konu başında yazdığım gibi sadece lekelenme oldu tam anlamıyla regl olmadım nedensecanım merhaba sen regl gördün mü yumurtlama 1-2 güne pik olacak gibi duruyor
Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı ben 5. Haftamda yaşamıştım yumurtlama kanaması olabilir3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
Yarına pik olcak bence o. Sen kaçırma birkaç günüöğlen yapmıştım biraz akşam yaptım her ihtimale karşı belki pil olur diye ama böyle çıktı. Yinede değerlendireyim
Afedersiniz biraz özel olacak ama dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmesem olur mu acabaYarına pik olcak bence o. Sen kaçırma birkaç günü
Hahahaha eğerki eşinde sperm sorunu varsa iki güne bir ilişki. Ama sıkıntı yoksa bu günler peşpeşe olmalıAfedersiniz biraz özel olacak ama dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmesem olur mu acaba
Bi sorun yok eşimde tamam o zamanHahahaha eğerki eşinde sperm sorunu varsa iki güne bir ilişki. Ama sıkıntı yoksa bu günler peşpeşe olmalı
Ay evet cidden Epeyi zorKolay mı sandın
Biz onlardan hiç olamiciiiizzz sanırımAy evet cidden Epeyi zorşu tekte hamile kalanlara nasıl özeniyorum bir bilsen kendimi şartlanmış robot gibi hissediyorum
Ay evet valla ısıtıcı açıyorum ben ekstradanBiz onlardan hiç olamiciiiizzz sanırımbide şu soğukta demi hhahaha
Çok tanıdık geldi bu ısıtıcıAy evet valla ısıtıcı açıyorum ben ekstradan