• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Kızlar bende de garip durumlar oldu yumurtlama gününde geri çekilme yaptık ama sızdı dedi eşim her neyse pazar günü 3 tane peçetede iri nokta gibi kanama oldu kesildi sık idrara çıkıyorum göğüslerim bir garip oldu eşim bile farketti pms yada adet belirtisi gibi değil garip şeyler oluyooo

Senim gebelik olabilir
Ay bilmiyorum ki kanama cumartesi gecesi geldi yanlış yazmışım o da şimdi aklıma geldi unutmuştum korunduk diye hatırlıyordum şok oldum eeglede 3 gün var bekliyorum artık bakalım üstüne şuanda korunmadan ilişkiye giriyorum valla sabırsız biriyimdir bir test alıp bakıcam ben

Kızlar bende de garip durumlar oldu yumurtlama gününde geri çekilme yaptık ama sızdı dedi eşim her neyse pazar günü 3 tane peçetede iri nokta gibi kanama oldu kesildi sık idrara çıkıyorum göğüslerim bir garip oldu eşim bile farketti pms yada adet belirtisi gibi değil garip şeyler oluyooo
Eneaciz Eneaciz çok fazla yorum yapmışsınız bana da yorum yapabilirmisiniz kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından ☺️ bu arada hikayeniz başta yazmışsınız bir tanıdığıma çok benzemekte adınız g harfi ilemi başlıyo acaba

Eneaciz Eneaciz çok fazla yorum yapmışsınız bana da yorum yapabilirmisiniz kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından ☺️ bu arada hikayeniz başta yazmışsınız bir tanıdığıma çok benzemekte adınız g harfi ilemi başlıyo acaba
Merhaba. Yumurtlama gününüz ne zamandı? Regl gününüz ne zaman?

Hayır G ile başlamıyor☺️

Back