- 24 Aralık 2023
- 2.414
- 591
- 43
- 26
Özelde çektirdim. Pcos var bendeSendeki sıkıntı ne canım var mı sıkıntı devlette mi çektirdin özelde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde çektirdim. Pcos var bendeSendeki sıkıntı ne canım var mı sıkıntı devlette mi çektirdin özelde mi
Senim gebelik olabilirAdete 3 gün var
Ay bilmiyorum ki kanama cumartesi gecesi geldi yanlış yazmışım o da şimdi aklıma geldi unutmuştum korunduk diye hatırlıyordum şok oldum eeglede 3 gün var bekliyorum artık bakalım üstüne şuanda korunmadan ilişkiye giriyorum valla sabırsız biriyimdir bir test alıp bakıcam benSenim gebelik olabilir
Eneaciz çok fazla yorum yapmışsınız bana da yorum yapabilirmisiniz kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından bu arada hikayeniz başta yazmışsınız bir tanıdığıma çok benzemekte adınız g harfi ilemi başlıyo acabaKızlar bende de garip durumlar oldu yumurtlama gününde geri çekilme yaptık ama sızdı dedi eşim her neyse pazar günü 3 tane peçetede iri nokta gibi kanama oldu kesildi sık idrara çıkıyorum göğüslerim bir garip oldu eşim bile farketti pms yada adet belirtisi gibi değil garip şeyler oluyooo
Merhaba. Yumurtlama gününüz ne zamandı? Regl gününüz ne zaman?Eneaciz çok fazla yorum yapmışsınız bana da yorum yapabilirmisiniz kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından bu arada hikayeniz başta yazmışsınız bir tanıdığıma çok benzemekte adınız g harfi ilemi başlıyo acaba
21 yumurtlama günüm reglime de 3 gün var kusura bakmayın meraktan sordumMerhaba. Yumurtlama gününüz ne zamandı? Regl gününüz ne zaman?
Hayır G ile başlamıyor
Estağfirullah ne kusuru21 yumurtlama günüm reglime de 3 gün var kusura bakmayın meraktan sordum
Hayır açıkçası gecikmeden test yapma dediler bana sonuç alabilirmiyim bide hangi testi almaşıyımEstağfirullah ne kusuru
Test yaptınız mı geçmiş üzerinden baya
Çıkar canım testtede çıkarKorunarak ilişkiye girdik 23 gün oldu idrar tahlilinde çıkar mı acaba gebelik var ise
Korunarak girdiysen ihtimal yoktur ki kaza mı yaşandıKorunarak ilişkiye girdik 23 gün oldu idrar tahlilinde çıkar mı acaba gebelik var ise
Kondom kaydı gibi hissettik hatta ella kullandım adetim bittikten 3 gün sonra oldu ilişkiKorunarak girdiysen ihtimal yoktur ki kaza mı yaşandı
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllahEneaciz doktora gidiyorum
Eneaciz kız çok merak ediyorum ne hissediyorsun en başından beri bizi dinledin sence hamile olabilir miyim
İnşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşaAllah