Evet canım. Aslında ben regl söktürücü yazsın diye gittim ama doktor yazmadı önce beta bakalımdedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Aslında ben regl söktürücü yazsın diye gittim ama doktor yazmadı önce beta bakalımdedi
Bende vitamin almaya gittim kan alalım da sonra dedi hadi hüzel haberlerle gelEvet canım. Aslında ben regl söktürücü yazsın diye gittim ama doktor yazmadı önce beta bakalımdedi
Sende inşallahBende vitamin almaya gittim kan alalım da sonra dedi hadi hüzel haberlerle gel
Çıktı mı sonuçlarBende vitamin almaya gittim kan alalım da sonra dedi hadi hüzel haberlerle gel
Ben sağlık ocağına verdim 4 de çıkacak ama hamile olduğumu sanmıyorumÇıktı mı sonuçlar
Bugün çarşamba. Doktorun gelmedi mi? Kan vermeliydin kuzum. Benim hissimle yaşanmayacak ki gebelikEneaciz kız çok merak ediyorum ne hissediyorsun en başından beri bizi dinledin sence hamile olabilir miyim
Aldı mı bariBende vitamin almaya gittim kan alalım da sonra dedi hadi hüzel haberlerle gel
Olsun netleşmesi her zaman iyidir yeni umutlar için. Yeni umut beslemek insana iyi gelen en iyi şeydir. Ama belirsiz şekilde beklemek insanı yaşlandırır bileBen sağlık ocağına verdim 4 de çıkacak ama hamile olduğumu sanmıyorum
Benim de haşa çıkmadı ama insan merak ediyor ister istemez. Ben de sanmıyorum hamile olduğumuBen sağlık ocağına verdim 4 de çıkacak ama hamile olduğumu sanmıyorum
Evet verdiBugün çarşamba. Doktorun gelmedi mi? Kan vermeliydin kuzum. Benim hissimle yaşanmayacak ki gebelik
Evet vitamini de sonucun çıkaın öyşe yazarım dediAldı mı bari
Adetim başlasaydıOlsun netleşmesi her zaman iyidir yeni umutlar için. Yeni umut beslemek insana iyi gelen en iyi şeydir. Ama belirsiz şekilde beklemek insanı yaşlandırır bile
İnşallah bu ay olur bir an önce adet ol daKızlar benim çıktı negatif
İnşallah ya . Bu şekilde gecikmesi insanı çok yıpratıyorİnşallah bu ay olur bir an önce adet ol da
Evet ya bence mevsim değişikliğinden bu ay gecikti ben de iyi beslenemedim bu haftaİnşallah ya . Bu şekilde gecikmesi insanı çok yıpratıyor
Dur bakalım inşallah senin pozitiftir. Bence benim düşükten ötürü geciktiEvet ya bence mevsim değişikliğinden bu ay gecikti ben de iyi beslenemedim bu hafta
Sanmıyorum çünkü bir dayanağım yok sadece reglim gecikti akıntım var az kanamam oldu vir de bel ağrım var ama bir test yok elimdeDur bakalım inşallah senin pozitiftir. Bence benim düşükten ötürü gecikti
Kanaman bugünde mi olduSanmıyorum çünkü bir dayanağım yok sadece reglim gecikti akıntım var az kanamam oldu vir de bel ağrım var ama bir test yok elimde
Yok 30 ında oldu geçtiKanaman bugünde mi oldu