• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce direkt tüp bebek mi? Bir akıl verir misiniz?

Ben 40-42 arası gidip geliyordum. Boyum 153. Kan değerlerim vitaminlerim her zaman çok çok iyiydi ama son 10 senedir neredeyse hep bu kilodaydım. Kilo almak için yapmadığım şey kalmadı ama alamamıştım. Sonra nasıl oldu bilmiyorum ama eşimin yeme düzenine alıştım sanırım eşim çok yediği için ben de çok yemeye başladım 😀😀 48 ile hamile kaldım. Sonra mide bulantılarından dolayı 4 kilo verdim 😀 bu arada ben de sağlıkçıyım 24 saat nöbetler tutuyorum hep çok yoğun çalışıyorum. Ona rağmen reformer pilatese gittim. Psikolojik açıdan da çok iyi geliyor. Ben hamile kalmamda çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Bir de siz de çatlatma iğnesi vs gibi ek bir tedavi kullandınız mı yoksa kilo alınca spora başlayınca mı oldu gebelik?

Bir de siz de çatlatma iğnesi vs gibi ek bir tedavi kullandınız mı yoksa kilo alınca spora başlayınca mı oldu gebelik?
Ben bi defa çatlatma iğnesi bir defa da aşılama tedavisi gördüm. İkisinde de pozitif sonuç alamadık. O dönemlerde zaten kilo almıştım. Kiloyla ilgili değildir diye düşünüyorum. Artık 4-5 ay sonra tüp bebeğe başvururuz o zamana kadar biraz spora gideyim kendimle ilgileneyim dedim ve çocuk konusunu rafa kaldırdım. Pilatese başladım bir ay yaptım. İkinci ay için kayıt yeniledim ve hamile olduğumu öğrendim.

Yok yok daha hamileyim ben 😀😀 gebeliğimi öğrendiğimde 48 kiloydum sonra ilk 2 ay içinde 44 e düştüm. Şuan tam 12 haftalığız. 46 kiloyum 😍 evet kilolarımız benzermiş. Yıllardır zayıflıktan şikayet eder dururdum şimdi pantolonlarım olmuyor 😀😀😀
Yaaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🌺 hiç bizim fizik yapımızda hamile görmediğim için hep merak etmişimdir acaba nasıl olacağım diye 🥹🫶🏼

Ben bi defa çatlatma iğnesi bir defa da aşılama tedavisi gördüm. İkisinde de pozitif sonuç alamadık. O dönemlerde zaten kilo almıştım. Kiloyla ilgili değildir diye düşünüyorum. Artık 4-5 ay sonra tüp bebeğe başvururuz o zamana kadar biraz spora gideyim kendimle ilgileneyim dedim ve çocuk konusunu rafa kaldırdım. Pilatese başladım bir ay yaptım. İkinci ay için kayıt yeniledim ve hamile olduğumu öğrendim.
Yaa maşallah herşeyin bir vakti var demekki çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 🌸🌸🌸

Yaaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🌺 hiç bizim fizik yapımızda hamile görmediğim için hep merak etmişimdir acaba nasıl olacağım diye 🥹🫶🏼
Yaa maşallah herşeyin bir vakti var demekki çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 🌸🌸🌸
Bizim için biraz daha zor hatta benim için daha zor boyum daha da kısa olduğu için 😀😀 ama halledicez. İnsan hamile kalınca, hamile kaldığı dönemde çektiği tüm sıkıntıları anında unutuyor. Sanki hiç o zorlukları yaşamamışım, psikolojim hiç bozulmamış gibi hissediyorum. Siz de öyle hissedeceksiniz 😍

Merhaba, bende üniversiteye görüşmeye gittim münir beye amh değerim düşük olduğu için direk tüp bebek önerdi fakat evliliğim dolmasına 4 ay var bu nedenle beklemem gerekiyor muş. Sıra gelmesi içinde ortalama 5 ay daha beklemen gerek dedi totalda 9 ay 🥺 sizin süreciniz nasıl ilerledi çok beklediniz mi ne gibi belgeler istendi iletişime geçersek sevinirim fazla bir bilgim yok ne yazık ki
Ben 3 ay beklemiştim. Amh düşüklüğünde size öncelik veriyorlar. Eger hemen olsun istiyorsanız özelde yaptiracaksiniz. Ama ben beklemistim. Özel çok pahalı.

Ben 3 ay beklemiştim. Amh düşüklüğünde size öncelik veriyorlar. Eger hemen olsun istiyorsanız özelde yaptiracaksiniz. Ama ben beklemistim. Özel çok pahalı.
Peki ben doktorumla görüştüğümde evliliğin 1 yılı doldurduğunda gel demişti giderken ingertilite bölümüne mi randevu almam lazım yoksa direk kadın doğum doktoruma mı gideyim? Ve şunu çok merak ediyorum 5 yıl sigortalı çalışma koşulu var mış aralıksız mı 5 yıl olması gerekiyor

Canim önce kadın doğumdan randevu alıyorsun eşinde urolojiden alıyor. İkinizin durumuna göre tüp bebeğe yönlendiriyorlar. 5 yıl aralıklı çalışmada olabilir. Öyle diye biliyorum.

Benim amh değerim 0.78 yaş 26 doktorum aşılama tutmaz direk tüp bebek dedi bekletmez gibi geliyor 🤔

Back