• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Ya ben hamile değilim burada okuya okuya deli oldum ben hesabımı sileceğim inşallah sizler güzel haberler alırsınız

Eneaciz Eneaciz ben regl olmadıö siz tecrübelisiniz regl olsaydı sökülmez miydi
Tecrübeliyim ama doktor değilim☺️ Sorun vardır ya da stresten sökülememişsindir ya da gebeliktir ya da yeni evli olduğun için regl düzensizlikleri yaşıyorsundur, bilemem hangisi.

Ama şunu biliyorum. Evliliğimin İlk 10 ayı çok değişik regl dönemleri gördüm. Vücut değişime uğruyor çünkü. Bekarkenki adet günlerinle asla kıyaslama. Aynı gitmiyor çünkü.

En iyisi kan testi. İdrar testi yapacaksan da sabah yap mutlaka sonra kan ver. İdrar negatif olsa bile kan ver regl olamadığını söyle anlat hepsini.

Hayırlısı olsun canım. Üzülme sakın olur mu. Ama bir muayene ol bence. Neden böyle geçti regl diye danış doktora. Bir yol izlersiniz belki
Yarın gideyim de bi regl söktürücü falan versin bari heveslenmiştim ama ne yapalım nasip yokmuş

Kizlar bu bat dediğiniz ne ya bide ovulasyon testi gerçekten ise yariuyor mu , yumurtlama dönemini nasıl değerlendiriyorsunuz , ben olacağı varsa olur diye hiç bisey yapmıyorum test yapıp negatifi görmekten belki de 1,5 senedir :(

Kizlar bu bat dediğiniz ne ya bide ovulasyon testi gerçekten ise yariuyor mu , yumurtlama dönemini nasıl değerlendiriyorsunuz , ben olacağı varsa olur diye hiç bisey yapmıyorum test yapıp negatifi görmekten belki de 1,5 senedir :KK43:
Bat beklenen adet tarihi
Evet işe yarıyor ama %100 değil
Yumurtlama günü ve çatladığı gün ilişki

Beklenen adet tarihi mi bir türlü bilemedim adetim hiç bir zaman gununde olmadı evlendim bide düşük yaptım ondan sonra dengem bozuldu , yumurtalama günü 14. Gün oluyor mu bende onu bile bilmiyorum , rasgele ilişkimiz oluyor . Ben çocuğu olmak isteyen kişilerin bu kadar zorlandığını bilmezdim isterler ve olurlar diye bilirdim . Ama çok yanilmisim. Ne kadar zor bi durummuş :( allahım herkesin yardımcısı olsun namazlarimda kendime ve benim gibi olanlara her zaman dua ediyorum . Bende de prolaktin çıktı ama en son 47 ydi perşembe tekrar gideceğim . Bu ay adetim normalde ne zaman olacak artık bilemiyorum ama telefondaki takvime göre 3 gün gecikti gösteriyor bugün de sildikçe kan geldi , ben artık oluruna birsktim hayırlı olan neyse o olsun diyorum

Back