Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bana bekle diyo kendi yapıyo
Daha yeni evlisin canım biraz sabırlı ol bu kadar takmaYa ben hamile değilim burada okuya okuya deli oldum ben hesabımı sileceğim inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Eveeet
Terzi kendi söküğünü yapın yapın beklemektense yapın gitsin her günBak bana bekle diyo kendi yapıyo
Son bir tanetdi zatenBak bana bekle diyo kendi yapıyo
Yok ben dayanamıyprum artık çözemiyorum elimde değilDaha yeni evlisin canım biraz sabırlı ol bu kadar takma
Ben gideyerommm hoşçakalınTerzi kendi söküğünü yapın yapın beklemektense yapın gitsin her gün
Tecrübeliyim ama doktor değilim Sorun vardır ya da stresten sökülememişsindir ya da gebeliktir ya da yeni evli olduğun için regl düzensizlikleri yaşıyorsundur, bilemem hangisi.Eneaciz ben regl olmadıö siz tecrübelisiniz regl olsaydı sökülmez miydi
Hayırlısı olsun canım. Üzülme sakın olur mu. Ama bir muayene ol bence. Neden böyle geçti regl diye danış doktora. Bir yol izlersiniz belkiBenimde negatif
Yarın gideyim de bi regl söktürücü falan versin bari heveslenmiştim ama ne yapalım nasip yokmuşHayırlısı olsun canım. Üzülme sakın olur mu. Ama bir muayene ol bence. Neden böyle geçti regl diye danış doktora. Bir yol izlersiniz belki
Yaaa yeni gördüm bunuYa kızlar kan verdim geldim bu kez şimdi pembe kanama geldi peçeteye ay kan verdiğim günü mü buldun ya şaka mı bu
Aminİnşallah gönlünüzdeki çabuvak sizi bulur
Bat beklenen adet tarihiKizlar bu bat dediğiniz ne ya bide ovulasyon testi gerçekten ise yariuyor mu , yumurtlama dönemini nasıl değerlendiriyorsunuz , ben olacağı varsa olur diye hiç bisey yapmıyorum test yapıp negatifi görmekten belki de 1,5 senedir