• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyumuyor neden olabilir?

Veniividivici

Önce kendin , Sonrası sonra..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
272
524
18
29
Merhabalar,
Bebeğim ayın 24 ünde 3.aylık olacak . Reflü sebebiyle reflü yatağında yatırıyorduk bu zamana kadar ve gayet uyuyordu . Şu son 2-3 gündür asla yatakta uyumuyor ağlıyor illa düz bir yerde yatmak istiyor ancak çok fazla kustuğu içinde korkuyorum. Bu arada aşırı gazlı bir bebek nerdeyse 2 haftalık olduğundan beri çok çektik . Gaz yüzünden olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Gazdan olsa düz zeminde de yatmaz fikrimce. Reflü yatağı yataşın junosu tarzında mı? Sığmıyor ya da artık rahat etmiyor olabilir mi o yatakta?

Gazdan olsa düz zeminde de yatmaz fikrimce. Reflü yatağı yataşın junosu tarzında mı? Sığmıyor ya da artık rahat etmiyor olabilir mi o yatakta?
Yok hayır Pierre Cardin reflü yatağı. Evet eskiye nazaran artık dolduruyor yatağı . Muhtemelen rahat etmiyor düşününce daha mantıklı.Ama aynı şekilde tuttuğumuxda kucakta da durmuyor ondan ötürü gazdan şüphelenmiştim bilemiyorum . Ne yapacağımızı şaşırdık

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bebeğim ayın 24 ünde 3.aylık olacak . Reflü sebebiyle reflü yatağında yatırıyorduk bu zamana kadar ve gayet uyuyordu . Şu son 2-3 gündür asla yatakta uyumuyor ağlıyor illa düz bir yerde yatmak istiyor ancak çok fazla kustuğu içinde korkuyorum. Bu arada aşırı gazlı bir bebek nerdeyse 2 haftalık olduğundan beri çok çektik . Gaz yüzünden olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı
Bebeği hafif yan yatırırsan kustuğu zaman bişey olmaz. Ya da reflü yatağı yerine kafasını hafif yükselt öyle yatır. Muhtemelen gazdandır bu aylarda pik yapıyor

Back
X