- 14 Mart 2018
- 3.445
- 3.638
- 133
Merhaba. Ovulasyon testi satın almanızı öneririm birgebeningünlüğü sayfasından. İçerisinde 30 adet oluyor. Her gün denersiniz ve yumurtlamayı görünce takvime işaretleyin. Sonra bakın adet ne zaman gelecek. Gelen adetle yumurtlama arasında kaç gün var hesap edin not alın. Böylelikle çözebilirsiniz.Beklenen adet tarihi mi bir türlü bilemedim adetim hiç bir zaman gununde olmadı evlendim bide düşük yaptım ondan sonra dengem bozuldu , yumurtalama günü 14. Gün oluyor mu bende onu bile bilmiyorum , rasgele ilişkimiz oluyor . Ben çocuğu olmak isteyen kişilerin bu kadar zorlandığını bilmezdim isterler ve olurlar diye bilirdim . Ama çok yanilmisim. Ne kadar zor bi durummuş allahım herkesin yardımcısı olsun namazlarimda kendime ve benim gibi olanlara her zaman dua ediyorum . Bende de prolaktin çıktı ama en son 47 ydi perşembe tekrar gideceğim . Bu ay adetim normalde ne zaman olacak artık bilemiyorum ama telefondaki takvime göre 3 gün gecikti gösteriyor bugün de sildikçe kan geldi , ben artık oluruna birsktim hayırlı olan neyse o olsun diyorum
Birde soğan kürü yapmanızı öneririm. Adet döngünüzü düzenler.