- 12 Temmuz 2024
- 128
- 32
- 13
- 30
Gidiyorum hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyorum hastaneye
Ayyy hadi hayırlısıyla dönnnGidiyorum hastaneye
Amin aminAyyy hadi hayırlısıyla dönnn
Ben gidiyor muşım gibi hissediyorumAmin amin
Düşünce gücünle hamile kalacaksın en son kız sal biraz sakinleş günü bekleBen gidiyor muşım gibi hissediyorum
Ndndndnd kız öyle bir şey olsaydı ben şimdiye 9 doğurmuştumDüşünce gücünle hamile kalacaksın en son kız sal biraz sakinleş günü bekle
Evlendiğim ilk aylarda ben de böyleydim baktım hepsi benim kafamda psikolojik belirti ve tabii değişen hormonlar vücut yapısı sonra dedim amaaan bundan sonra düşünmek yok olursa kendi bulur gelir belli eder hop burdayımNdndndnd kız öyle bir şey olsaydı ben şimdiye 9 doğurmuştum
Sonuç ney kızEvlendiğim ilk aylarda ben de böyleydim baktım hepsi benim kafamda psikolojik belirti ve tabii değişen hormonlar vücut yapısı sonra dedim amaaan bundan sonra düşünmek yok olursa kendi bulur gelir belli eder hop burdayım
Dur daha yeni geldim haha uzak hastane banaSonuç ney kız
Aman bu durumlar insanı çileden çıkartıyor :) ama gerçekten mevsimsel, stres sebebli olabiliyor inşallah vardır canım dualarımdasınEvet canım 27 siydi ama olmadım 3-4 gün akıntı oldu o da geçti bugün ama 26 sı kanda hcg 0 dı
Çok teşekkür ederim canım inşallah vardır. Yarın kan verecem tekrardanAman bu durumlar insanı çileden çıkartıyor :) ama gerçekten mevsimsel, stres sebebli olabiliyor inşallah vardır canım dualarımdasın
İşte buuGidiyorum hastaneye
Ay haber ver bizeGidiyorum hastaneye
Hadi hayr olsunBen de de gelem giden yok
Aminnn hepimiz inşaAllahOturmuşum burda kendime sizi takip ediyorum inşallah sonuçlarda hepsi hamile olarak yorumlar yapar
Amin canım inşallahOturmuşum burda kendime sizi takip ediyorum inşallah sonuçlarda hepsi hamile olarak yorumlar yapar
İnşallah lekelenme yok ağrı falanda yok şuanHadi hayr olsun