Yerleşme kanaması mı Lütfenn yardımcı olun

Hiç üzülme inş 2021 de Allah en uygun zamanda nasip etsin Demek ki adetin sökemedi benim bazı aylar adetimden önce kahverengi lekelenme gelirdi sonra regl olurdum.
Benimde hep adetten önce kahve leke gelirdi pembe lekeyi görünce baya bi umutlanmistim ama doktorlar doğru şüphe dediler tutunmaya çalışır mış o yüzden gelir mış o pembe leke nasip birazda zamanını bilir Rabbım

Ya abla Rabbım kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah normalde endometriosiz tıpta ismi ama halk arasında çikolata kisti diye geçiyor doktorlar da çikolataya benzetiyo muş zaten çikolata renginde kıvamında olurmuş genelde evet tam üstüne bastın çikolata delisim ama yenmese daha iyiymiş tabi kistin dostu abla

Az kaldı hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka abla

Sağol canım amin yenmemesi senin için iyi ise dikkat et canm

Selam aklımdasın unutmadım seni test yaptın mı hayırlı bi haber verirsin inşallah hamişsindir

Selam aklımdasın unutmadım seni test yaptın mı hayırlı bi haber verirsin inşallah hamişsindir
Evet bugün sabah akşam yaptım kararsız kaldım ilki çok açık çıktı erken gebelik testi di ikincisini akşam yaptım normal gebelik testi oda aynı 3 5 dk içinde ikinci çıktı eşime haberi verdim bu özel günde ins yanilmiyorum dur ins o kanı görmem ay sonuna kadar aşağı foto birakcsm

Eklentiler

• IMG_20210121_192126.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210121_192116.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 30
Çok açık l anlamadım geçen ay 25 inde oldum acaba bu ayda 25 i mi beklemem lazım di erken mi oldu ins doğrudur adete 1 hafta kala suvilcelenirim sancılar kramplar kaşık ağrıları olurdu amayok bu aralar akıntılar kesildi sadece her yediğim bulantı yapio cikmiyo ama gaz yapio birde kabızlık 5 aydan sonra aldım şükür ikinci çizgiyi ins test yanlış solemiyodir bana

Kuzum icini biraz rahatlatimmi bende yeni evliyim 6 aylik oylesine yptim teste hamile oldumu ogrendim ve doktora gittimde ultrosyondan kese gorundu doktor bana 4 santim kistim oldunu soyledi suan 12 haftalik oldum 1 hafta oncede 3 santim kuculdugunu soyledi yani gebe kalmak istiyorsan sitres yokkkkk esine sabahlari keciboynuzu pekmezi icirr ac karnina 1 kasik 24 saattr bir iliskide bulun ayaklarini havaya dikk dedimi yap :) kesinlikle yap ama

Tatlım var gibbbiiii tekrarla testiniiii :)

Ya şu an öyle bi noktada okudum ki msjini çok sağol yazdığın için binada bütün komşularım hamile inanır mısın kendimi çok kötü hissettim bide ben çok duygusal biriyim stres yapmamak elimde olmuyo bazen ama haklısın etkiliyo stres eşime keçiboynuzu pekmezi icireyim de bide şey diycem eşimde guatr çıktı doktor bebek oluşumunu pek etkilemez dedi sende olsaydı etkilerdi dedi bilemiyorum

Yaaa canım inşallah vardır inşallah Rabbım nasip eder de mutluluğunla mutlu olurum

Benimki çikolata kistiymis 4.5 cm ama hormonlar normal ilaç falan da vermedi daha doktor kendiliğinden olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…