- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.501
- 48
- 31
Amin ins canım darısı herkesin başınaYaaa canım inşallah vardır inşallah Rabbım nasip eder de mutluluğunla mutlu olurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ins canım darısı herkesin başınaYaaa canım inşallah vardır inşallah Rabbım nasip eder de mutluluğunla mutlu olurum![]()
Hayir alakasi yok bnce bogazla rahimin ne alakasi varYa şu an öyle bi noktada okudum ki msjini çok sağol yazdığın için binada bütün komşularım hamile inanır mısın kendimi çok kötü hissettim bide ben çok duygusal biriyim stres yapmamak elimde olmuyo bazen ama haklısın etkiliyo streseşime keçiboynuzu pekmezi icireyim de bide şey diycem eşimde guatr çıktı doktor bebek oluşumunu pek etkilemez dedi sende olsaydı etkilerdi dedi bilemiyorum
![]()
Korkma sen dedimi yapBenimki çikolata kistiymis 4.5 cm ama hormonlar normal ilaç falan da vermedi daha doktor kendiliğinden olabilir dedi
Demi inşallah hayırlısı bakalımHayir alakasi yok bnce bogazla rahimin ne alakasi var
Tekrarladin mı kuzum testiEvet yapcam 3 gün sonra![]()
Pazartesi yapcsmTekrarladin mı kuzum testi![]()
Ne var sanki cuma günüde sorduysamPazartesi yapcsmcuma günüdu konuştuk
bende yarın sabah yapcam ilk idrarla şuana kadar adet belirtisi goedim sadece gece sağa sola dönerken iki gündür kasıklarım batio ağrı giriyo 1 dk bile sürmüyor geçiyor bakalım yarın tam emin olayım ama var
Yok kız yanlış anlama hesapladım daha 3 flgun olmadı yarindır bende meraklıyım heyecanlıyımtsbikide haber ederim ama ülkeler olarak 2 saat fark varNe var sanki cuma günüde sorduysamtamam canım inşallah vardır haber et mutlaka
![]()
KEsin hamilesinizSelam kızlar yeni üyeyim ama sürekli bu kulübü takip ediyorum nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın...sizlere sorum adetimden 4 gün önce pespembe bir lekem geldi ertesi günü ise az miktarda kahverengi lekeye dönüştü sizce gebelik belirtisi mi ? Bugün sağlık ocağına kan vermeye gittim hemen gebelik olabilir dedi kan aldı test yaptım ama negatif çıktı sonucu yarın alcam ama çok korkuyorum negatif diye çünkü çikolata kıstım var ve korunmak yasak yeni evliyim doktorum 1 tane kendinden olsun kistin büyüyor dedi eğer olmazsa tedaviye o zaman başlarız dedi hayatımda görmediğim biseyle karşılaştım sizlere de sormak istedim cevaplarınız için şimdiden Allah razı olsun![]()
Yok kız yanlış anlama hesapladım daha 3 flgun olmadı yarindır bende meraklıyım heyecanlıyımtsbikide haber ederim ama ülkeler olarak 2 saat fark varsen 10 da yazsan ben yatiyr olurum 8 olur saat direk kalkar kalkmaz sabah yapar sonucu paylaşırım bir yanimcda korkuyo kötü sürpriz olmasin die
hayırlısı nasip kısmet yarın yuzlesecem kaderim le zaten gün geçtikten sonra farkettim anı kalkmam sagacsola yatarken dönmem kaşık agridi yapıyor karnım ağrı o yer n büyük gün göreceğiz biri daha sormuştu pazartesi yapcsm dedi oda bu sayfada mi di bakacam ona da haber vercem
![]()
Yok değilim canımKEsin hamilesiniz![]()
İns canım oyleyimdir haber ederim tabikitamam sen bana haber et merakla bekliyorum inşallah hamişsindir
![]()
Ama adet oldunuzmuYok değilim canım![]()
Bende ovulasyona başladım bugün t çizgisi koyu oldu bakalım hayırlısıİns canım oyleyimdir haber ederim tabiki![]()
Oldum kuzu malesef inşallah bu ay bebiş nasip olurAma adet oldunuzmu
Çok güzel devam et kaç gün yapacaksinBende ovulasyona başladım bugün t çizgisi koyu oldu bakalım hayırlısı![]()
Valla kuzu 4 gündür yapıyorum bugün t ve c ikiside koyu çıktı resim yükleyemiyorum yollamak istiyorum amaÇok güzel devam et kaç gün yapacaksin![]()
Herhalde yumurtlama gününe kadar yani adetin bittikten sdetle başlayıp 14. Güne kadar hadi hayırlısi güzel haberler bekliyorum senden gelecek ayaValla kuzu 4 gündür yapıyorum bugün t ve c ikiside koyu çıktı resim yükleyemiyorum yollamak istiyorum amabilmem yapıyorum işte eğlenceliymiş bu iki çizgi görünce mutlu oluyo insan
![]()
Hayırlısı olsun yarın testi yap yolla tamam mı sendeHerhalde yumurtlama gününe kadar yani adetin bittikten sdetle başlayıp 14. Güne kadar hadi hayırlısi güzel haberler bekliyorum senden gelecek aya![]()