- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.501
- 48
- 31
Amin ins bekliyorum 4 gözle o günüCok şükürYa abla Allahm inşallah nasip eder inşallah hamişsindir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ins bekliyorum 4 gözle o günüCok şükürYa abla Allahm inşallah nasip eder inşallah hamişsindir
![]()
Dediklerinizi dikkate alcam inşallah Rabbım elimi boş çevirmez umudum var hayırlısı olsunAmin ins bekliyorum 4 gözle o günüsizde dikkat edin uzanın dinlenin yatın ağır iş yapmayın birde ilişkiye girmeyin ilk 2 ay dikkat edin fazla ilişkiye girmeyin ins vardır ona göre dikkat edersiniz
![]()
Amin ins canım sonuç ne olduDediklerinizi dikkate alcam inşallah Rabbım elimi boş çevirmez umudum var hayırlısı olsunbugün haber vercem sizlere inşallah
![]()
Negatif çıktı ama adetin olmazsa tekrar gel dediler bakalım hayırlısı olacak gibiyim adetAmin ins canım sonuç ne oldu![]()
Negatif çıktı malesefSonucu aldınız mı
Merhaba negatif sonuç malesef hayırlısı bakalımMerhaba sonuç ne oldu acaba?
Hayırlısı ya canım siz devam edin çalışmalara Rabbim en kısa zamanda verir insNegatif çıktı ama adetin olmazsa tekrar gel dediler bakalım hayırlısı olacak gibiyim adet![]()
İnşallah abla hayırlısı bakalımHayırlısı ya canım siz devam edin çalışmalara Rabbim en kısa zamanda verir ins![]()
Ne kadar cahiller ya kadın kadının düşmanı resmen söylenecek söz değilİnşallah abla hayırlısı bakalımbugün hamile bir bayandan kırıcı bi söz işittim hamile olmadığıma değil onun dediği söze çok üzüldüm ağladım çok zoruma gitti...hastanede otururken teyzenin biri neyin var diye sordu sancm vardı biraz dedi kızım hamile misin yok teyze istiyoruz ama hayırlısı dedim kistim var oda adet dönemi sancı yapıyor dedim yandan bi ses geldi 'kisti olanlar hamile kalamaz dedi...o söze öyle bi icerledim ki dönüp sana veren Rabbım bana da verir demek geldi içimden ama Allah bilsin dedim sustum çekildim bi köşeye
![]()
Herkesin ayıbı kendine ona veren Rabbım bana da verir inşallahNe kadar cahiller ya kadın kadının düşmanı resmen söylenecek söz değilkeşke cevabını verseydiniz siz yine soğan suyu kaynatın sabah akşam aç karna için hem adet düzelir hemde liste iyi geliyor yumurtlama için de iyi bende bu ay denedim 1 hafta yaptım sonra bıraktım normalde adete 10 gün kala birskiliyor ben erken kestim bakalım ya çok yoğun sulu akıntım var kasıklarım özel bölgem ağrıyor ilişkiye giriyoruz 21 inde test yapcsm hayırlısı
![]()
Canım inş Allah gönlüne göre verir. Ben ilk hamile kaldığımda beta hcg kanda görünüyordu sırf çift çizgiyi göreyim diye 2 güne bir test yapmıştım, ama adetimin beklenen tarihininden 3 gün sonra silik sonra koyu hale dönmüştü. Yani kaset testi şimdilik referans alma kan sonucun yarın çıkacaktır inş hayırlı haberler alırsın.Selam kızlar yeni üyeyim ama sürekli bu kulübü takip ediyorum nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın...sizlere sorum adetimden 4 gün önce pespembe bir lekem geldi ertesi günü ise az miktarda kahverengi lekeye dönüştü sizce gebelik belirtisi mi ? Bugün sağlık ocağına kan vermeye gittim hemen gebelik olabilir dedi kan aldı test yaptım ama negatif çıktı sonucu yarın alcam ama çok korkuyorum negatif diye çünkü çikolata kıstım var ve korunmak yasak yeni evliyim doktorum 1 tane kendinden olsun kistin büyüyor dedi eğer olmazsa tedaviye o zaman başlarız dedi hayatımda görmediğim biseyle karşılaştım sizlere de sormak istedim cevaplarınız için şimdiden Allah razı olsun![]()
Amin ins canım sende tadsrsin bu güzel duyguyuHerkesin ayıbı kendine ona veren Rabbım bana da verir inşallahsenin test sonucun hayırlısı ile pozitif olur inşallah abla
sığan kuru deniycem evet ama adetim düzenli benim kist için yapcam bakalım
![]()
Kan sonucum çıktı kuzu negatif bugünde adet oldum bide merak ettiğim yerleşme kanaması ise o gelen pembe leke adet görür mü yinede bi insanCanım inş Allah gönlüne göre verir. Ben ilk hamile kaldığımda beta hcg kanda görünüyordu sırf çift çizgiyi göreyim diye 2 güne bir test yapmıştım, ama adetimin beklenen tarihininden 3 gün sonra silik sonra koyu hale dönmüştü. Yani kaset testi şimdilik referans alma kan sonucun yarın çıkacaktır inş hayırlı haberler alırsın.
Amin ins canım sende tadsrsin bu güzel duyguyuins faydasını görürsün yumurtalıklar na da baktım mı yağlanma var mı rahim filmi falan tüpler kapalı değildir ins dikkst et Yasin geçmeden muanelerini ol
Hiç üzülme inş 2021 de Allah en uygun zamanda nasip etsinKan sonucum çıktı kuzu negatif bugünde adet oldum bide merak ettiğim yerleşme kanaması ise o gelen pembe leke adet görür mü yinede bi insankendi halimde umutlanmacalar işte
![]()
Normaldir canım bende geçen ay adet olmadan2 gün önce pembe akıntılar gördüm dedim herhalde hamileyim günde 1 kaç defa geliyordu peçete koyuyordum önüne 2 gün geçti 25 inde parça parça kanamam oldu 1 hafta sürdü baya kanamam oldu bende şaşırdım sen gibiKan sonucum çıktı kuzu negatif bugünde adet oldum bide merak ettiğim yerleşme kanaması ise o gelen pembe leke adet görür mü yinede bi insankendi halimde umutlanmacalar işte
![]()
Muanelerini yap daha küçüksün kardeşim de senle yaşıt oda yeni hamile kaldı 9 haftalık ins sağ salim doğurur gororuzAbla 24 yaşındayım tek yumurtalikta kist tüplere baktirmadim hiç adetim oldu bitsin bi genel muayene olmak istiyorum zaten![]()