- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.501
- 48
- 31
Tamam ilk isim sabah onu yapmakHayırlısı olsun yarın testi yap yolla tamam mı sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ilk isim sabah onu yapmakHayırlısı olsun yarın testi yap yolla tamam mı sende![]()
Ediyorum Rabbım yüzünü güldürsün inşallah nasibini vermiştir sana ve tüm isteyenlere kuzumTamam ilk isim sabah onu yapmakdua et bana
![]()
Amin insEdiyorum Rabbım yüzünü güldürsün inşallah nasibini vermiştir sana ve tüm isteyenlere kuzum![]()
Nerdesin sen şu andaAmin insBurda saat 10 3 saat sonra uyucam sabah uyancsm bakalım heyecandan mi ne bugün akşama doğru bacaklarım karnım ağrıyor kasıklarım agrimiyot anlamadım ins güzel sonuç alırım yanilmam
![]()
Almanya HamburgNerdesin sen şu andaheyecanlı valla çok güzel bi duygu ama hissediyorum sen hamişsin canım
![]()
Neyse uzakta da olsan gönüller bir olsun yeter kuzuAlmanya Hamburgtee Allah'ın bir ulkesindeyim
ay ins canım ya vallahi umutluyum
![]()
Amin canım tesekkurler aynen önemli olan insanlık güzel dostluk arkadaşlık gönüller bir olsunNeyse uzakta da olsan gönüller bir olsun yeter kuzuhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
![]()
Aynen canım görüşmek üzereAmin canım tesekkurler aynen önemli olan insanlık güzel dostluk arkadaşlık gönüller bir olsunyarın hsyirli haberlerle görüşmek üzere
![]()
Yaaa maşallah Rabbım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzuEvet bu gün de yeni tekrarladim testi dk icinde çıktı ikinci çizgi hamişim Rabbim e şükürler olsunRabbim herkese nasipetsin ins
![]()
Amin canım ins darısı başına insYaaa maşallah Rabbım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzu![]()