Yerleşme kanaması mı Lütfenn yardımcı olun

Hayir alakasi yok bnce bogazla rahimin ne alakasi var

Tekrarladin mı kuzum testi
Pazartesi yapcsm cuma günüdu konuştuk bende yarın sabah yapcam ilk idrarla şuana kadar adet belirtisi goedim sadece gece sağa sola dönerken iki gündür kasıklarım batio ağrı giriyo 1 dk bile sürmüyor geçiyor bakalım yarın tam emin olayım ama var bence

Ne var sanki cuma günüde sorduysam tamam canım inşallah vardır haber et mutlaka

Ne var sanki cuma günüde sorduysam tamam canım inşallah vardır haber et mutlaka
Yok kız yanlış anlama hesapladım daha 3 flgun olmadı yarindır bende meraklıyım heyecanlıyımtsbikide haber ederim ama ülkeler olarak 2 saat fark var sen 10 da yazsan ben yatiyr olurum 8 olur saat direk kalkar kalkmaz sabah yapar sonucu paylaşırım bir yanimcda korkuyo kötü sürpriz olmasin die hayırlısı nasip kısmet yarın yuzlesecem kaderim le zaten gün geçtikten sonra farkettim anı kalkmam sagacsola yatarken dönmem kaşık agridi yapıyor karnım ağrı o yer n büyük gün göreceğiz biri daha sormuştu pazartesi yapcsm dedi oda bu sayfada mi di bakacam ona da haber vercem

KEsin hamilesiniz

tamam sen bana haber et merakla bekliyorum inşallah hamişsindir

Valla kuzu 4 gündür yapıyorum bugün t ve c ikiside koyu çıktı resim yükleyemiyorum yollamak istiyorum ama bilmem yapıyorum işte eğlenceliymiş bu iki çizgi görünce mutlu oluyo insan
Herhalde yumurtlama gününe kadar yani adetin bittikten sdetle başlayıp 14. Güne kadar hadi hayırlısi güzel haberler bekliyorum senden gelecek aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…