Tamam ilk isim sabah onu yapmakHayırlısı olsun yarın testi yap yolla tamam mı sende
Ediyorum Rabbım yüzünü güldürsün inşallah nasibini vermiştir sana ve tüm isteyenlere kuzumTamam ilk isim sabah onu yapmakdua et bana
Amin insEdiyorum Rabbım yüzünü güldürsün inşallah nasibini vermiştir sana ve tüm isteyenlere kuzum
Nerdesin sen şu andaAmin insBurda saat 10 3 saat sonra uyucam sabah uyancsm bakalım heyecandan mi ne bugün akşama doğru bacaklarım karnım ağrıyor kasıklarım agrimiyot anlamadım ins güzel sonuç alırım yanilmam
Almanya HamburgNerdesin sen şu andaheyecanlı valla çok güzel bi duygu ama hissediyorum sen hamişsin canım
Neyse uzakta da olsan gönüller bir olsun yeter kuzuAlmanya Hamburgtee Allah'ın bir ulkesindeyim ay ins canım ya vallahi umutluyum
Amin canım tesekkurler aynen önemli olan insanlık güzel dostluk arkadaşlık gönüller bir olsunNeyse uzakta da olsan gönüller bir olsun yeter kuzuhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Aynen canım görüşmek üzereAmin canım tesekkurler aynen önemli olan insanlık güzel dostluk arkadaşlık gönüller bir olsunyarın hsyirli haberlerle görüşmek üzere
Yaaa maşallah Rabbım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzuEvet bu gün de yeni tekrarladim testi dk icinde çıktı ikinci çizgi hamişim Rabbim e şükürler olsunRabbim herkese nasipetsin ins
Amin canım ins darısı başına insYaaa maşallah Rabbım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?