Kahverengi akıntınız oldumuBenim geçtiğimiz pazartesi olmam gerekiyordu ama ondan önceki gün pembe leke geldi aha oldum dedim ama sonra kesildi işte ondan sonra bikaç kez hafif akıntım oldu. Ben adet zamanımı aşırı sancılı geçiririm serumla kendime geldiğim oluyor ama bu sefer hafif batmalardan başka bişey olmadı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?
- Konu Sahibi Hifalays
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Sende haklısın inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme içine atma otur kendisiyle ne sıkıntın varsa kendisine söyle üzüldüğünü belli et belki fayda ederBen onu seviyorum niyeti kötü değil bunuda biliyorum ama beni çok yıpratıyor sürekli onu mutlu etmeye çalışan bir kadın olmaktan çok uzak duran kadın oluyorum
Evli misin ve daha önce böyle bişey yaşamışmıydınMerhaba benimde aklıma takılan bı konu var bu konu tam üzerine denk geldi. Adetime bir hafta var ama dün idrarimdan sonra pembemsi leke şeklinde kan geldi böyle bişey yaşayan varmı enfeksiyon olabilirmi
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Evet oldu ama bi iki damla sonra normale döndü sonra yavruağzı bi renk oldu karışıkKahverengi akıntınız oldumu
Yaptım daha önce ama ben ona anlatınca anlamıyor kendi kendine düşününce anlıyor onun içinde zaman gerekiyor. Zaten nöbette yarın sabaha kadar yok. İnşaallah fark eder. Teşekkür ederim söylediklerin için en azından yapıccısın diğerleri gibi yıkıcı değilsin. Hem yarın doktora gidicez mecbur konuşucaz bakalım nolacakSende haklısın inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme içine atma otur kendisiyle ne sıkıntın varsa kendisine söyle üzüldüğünü belli et belki fayda eder
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Kuzum daha yenisiniz bi alışma süreciniz var evlilik iki seneden önce tam oturmuyor. Karşılıklı idare olmak lazım birşeyleri konuşarak çözmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışınBenimki bağırmadı iki aylık bu süreçte ama herşeye karışıyor sürekli eleştiriyor hiçbişeyimden memnun değilmiş gibi davranıyor üzüyor beni ya
Erkekler böyle diye ben kabullenip oturamam ki. Soğuyorum bi kere ondan böyle yaptıkça
Ben konuştuğum zaman o gidiyo genelde bu da benim zoruma gidiyor ama kabul bende bazen ağır konuşuyorum dikkat etmem lazımKuzum daha yenisiniz bi alışma süreciniz var evlilik iki seneden önce tam oturmuyor. Karşılıklı idare olmak lazım birşeyleri konuşarak çözmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Senin içinde yeni bişey sonuçta ama erkekler düz mantık oldğu için psikolojini tam anlayamaz muhtemelen. O yüzden bu dönem sabırlı ol ama kendni de güzel ifade etmekten çekinme. İnan eşinde zamanla değişecektir bazı konulardaBen konuştuğum zaman o gidiyo genelde bu da benim zoruma gidiyor ama kabul bende bazen ağır konuşuyorum dikkat etmem lazım
Evliyim hayır ilk defa oluyorEvli misin ve daha önce böyle bişey yaşamışmıydın
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Teşekkür ederim kuzum benim üzülme takma kafana boyle şeyler gelip geçicidir ne zaman dertlenmek istersen konuşabiliriz seni çok iyi anlıyorum emin ol istediğinde yazabilirsin tereddüt etmeYaptım daha önce ama ben ona anlatınca anlamıyor kendi kendine düşününce anlıyor onun içinde zaman gerekiyor. Zaten nöbette yarın sabaha kadar yok. İnşaallah fark eder. Teşekkür ederim söylediklerin için en azından yapıccısın diğerleri gibi yıkıcı değilsin. Hem yarın doktora gidicez mecbur konuşucaz bakalım nolacak
İşte düz kafa ve ben eğer hamileysem şu dönemlerimde beni böyle üzdüğü için pişman olacak. Değilsem bile adet döneminde bile bana hassas olması gerekiyor kadınların ne kadar çok şey çektiklerini bilseler keşke bilseler de biraz daha hassas olma kabiliyeti içinde olsalarSenin içinde yeni bişey sonuçta ama erkekler düz mantık oldğu için psikolojini tam anlayamaz muhtemelen. O yüzden bu dönem sabırlı ol ama kendni de güzel ifade etmekten çekinme. İnan eşinde zamanla değişecektir bazı konularda
Ne kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.Evliyim hayır ilk defa oluyor
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Şuan inan kendimi unuttum sen hamile misin diye heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindirde önünde diz çöküp özür dile kocan yaşasın mutluluuukkkNe kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.
BirdeEvliyim hayır ilk defa oluyor
Şuan inan kendimi unuttum sen hamile misin diye heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindirde önünde diz çöküp özür dile kocan yaşasın mutluluuukkk
Ya senin ağzından bal damlıyor hayırlısıyla inşaallah herşeyi paylaşıcam sizleeŞuan inan kendimi unuttum sen hamile misin diye heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindirde önünde diz çöküp özür dile kocan yaşasın mutluluuukkk
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Teşekkür ederim bebegim seninde oyle bekliyorum meraklaBirde
Ya senin ağzından bal damlıyor hayırlısıyla inşaallah herşeyi paylaşıcam sizlee
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Ben hiç yapmadım ovülasyonBenim ilk defa hamilelik testim Yok ovülasyon yaptım negatif siz ovülasyon yapıtınız mı
İnternette hamilelikte iki çizgi de çok koyu oluyormus sanırım denedim bende çıkmadı siz de varsa deneyinBen hiç yapmadım ovülasyon