• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Benim geçtiğimiz pazartesi olmam gerekiyordu ama ondan önceki gün pembe leke geldi aha oldum dedim ama sonra kesildi işte ondan sonra bikaç kez hafif akıntım oldu. Ben adet zamanımı aşırı sancılı geçiririm serumla kendime geldiğim oluyor ama bu sefer hafif batmalardan başka bişey olmadı
Kahverengi akıntınız oldumu

Ben onu seviyorum niyeti kötü değil bunuda biliyorum ama beni çok yıpratıyor sürekli onu mutlu etmeye çalışan bir kadın olmaktan çok uzak duran kadın oluyorum
Sende haklısın inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme içine atma otur kendisiyle ne sıkıntın varsa kendisine söyle üzüldüğünü belli et belki fayda eder

Merhaba benimde aklıma takılan bı konu var bu konu tam üzerine denk geldi. Adetime bir hafta var ama dün idrarimdan sonra pembemsi leke şeklinde kan geldi böyle bişey yaşayan varmı enfeksiyon olabilirmi

Merhaba benimde aklıma takılan bı konu var bu konu tam üzerine denk geldi. Adetime bir hafta var ama dün idrarimdan sonra pembemsi leke şeklinde kan geldi böyle bişey yaşayan varmı enfeksiyon olabilirmi
Evli misin ve daha önce böyle bişey yaşamışmıydın

Sende haklısın inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme içine atma otur kendisiyle ne sıkıntın varsa kendisine söyle üzüldüğünü belli et belki fayda eder
Yaptım daha önce ama ben ona anlatınca anlamıyor kendi kendine düşününce anlıyor onun içinde zaman gerekiyor. Zaten nöbette yarın sabaha kadar yok. İnşaallah fark eder. Teşekkür ederim söylediklerin için en azından yapıccısın 😊 diğerleri gibi yıkıcı değilsin. Hem yarın doktora gidicez mecbur konuşucaz bakalım nolacak

Benimki bağırmadı iki aylık bu süreçte ama herşeye karışıyor sürekli eleştiriyor hiçbişeyimden memnun değilmiş gibi davranıyor üzüyor beni ya
Erkekler böyle diye ben kabullenip oturamam ki. Soğuyorum bi kere ondan böyle yaptıkça
Kuzum daha yenisiniz bi alışma süreciniz var evlilik iki seneden önce tam oturmuyor. Karşılıklı idare olmak lazım birşeyleri konuşarak çözmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın

Kuzum daha yenisiniz bi alışma süreciniz var evlilik iki seneden önce tam oturmuyor. Karşılıklı idare olmak lazım birşeyleri konuşarak çözmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın
Ben konuştuğum zaman o gidiyo genelde bu da benim zoruma gidiyor ama kabul bende bazen ağır konuşuyorum dikkat etmem lazım😒

Ben konuştuğum zaman o gidiyo genelde bu da benim zoruma gidiyor ama kabul bende bazen ağır konuşuyorum dikkat etmem lazım😒
Senin içinde yeni bişey sonuçta ama erkekler düz mantık oldğu için psikolojini tam anlayamaz muhtemelen. O yüzden bu dönem sabırlı ol ama kendni de güzel ifade etmekten çekinme. İnan eşinde zamanla değişecektir bazı konularda

Yaptım daha önce ama ben ona anlatınca anlamıyor kendi kendine düşününce anlıyor onun içinde zaman gerekiyor. Zaten nöbette yarın sabaha kadar yok. İnşaallah fark eder. Teşekkür ederim söylediklerin için en azından yapıccısın 😊 diğerleri gibi yıkıcı değilsin. Hem yarın doktora gidicez mecbur konuşucaz bakalım nolacak
Teşekkür ederim kuzum benim üzülme takma kafana boyle şeyler gelip geçicidir ne zaman dertlenmek istersen konuşabiliriz seni çok iyi anlıyorum emin ol istediğinde yazabilirsin tereddüt etme

Senin içinde yeni bişey sonuçta ama erkekler düz mantık oldğu için psikolojini tam anlayamaz muhtemelen. O yüzden bu dönem sabırlı ol ama kendni de güzel ifade etmekten çekinme. İnan eşinde zamanla değişecektir bazı konularda
İşte düz kafa ve ben eğer hamileysem şu dönemlerimde beni böyle üzdüğü için pişman olacak. Değilsem bile adet döneminde bile bana hassas olması gerekiyor kadınların ne kadar çok şey çektiklerini bilseler keşke bilseler de biraz daha hassas olma kabiliyeti içinde olsalar

Ne kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.
Şuan inan kendimi unuttum sen hamile misin diye heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindirde önünde diz çöküp özür dile kocan🤰🙋🏻‍♀️ yaşasın mutluluuukkk👨‍👩‍👧😂😂

Evliyim hayır ilk defa oluyor
Birde
Şuan inan kendimi unuttum sen hamile misin diye heyecanla bekliyorum inşallah hamilesindirde önünde diz çöküp özür dile kocan🤰🙋🏻‍♀️ yaşasın mutluluuukkk👨‍👩‍👧😂😂
Ya senin ağzından bal damlıyor 🤭😊 hayırlısıyla inşaallah herşeyi paylaşıcam sizlee😍

Benim ilk defa hamilelik testim Yok ovülasyon yaptım negatif siz ovülasyon yapıtınız mı

Back