• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Arkadaşlar merhaba sevgilimle adet bitiminden 2 gün sonra ilk seksimizi yaptık prezervatif ile korunduk ilk seksimiz olduğu için kanadı tabiki daha bi gün geçti yapalı ama korkuyorum hamile kalırmıyım ertesi günü hapı kullanmalımıyım ama şöyle birşey var ertesi günü hapının ilerdeki zamanlarda yan etkisi oluyormuş çocuk olmaması gibi mesela ne yapmalıyım seks esnasında prezervatif çıktı ama dışardayken yani akmışmıdır sonrasında sorun yaşarmıyım?

Hanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları 😒

Canım boş gebeliği kimyasalı dış gebeliği hepsinde beta hcg yükselir doktor keseni görmüş daha ne olsun 🙈🙈🙈 Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin Rabbim

evet yaaa maşallah subahanallah inşaallah istediğin bebeğine kavuşursun 😊♥️ Bende de kist varmış hamile kalma ihtimalim oldukça düşük gibi görünüyor kan verdim bekliyorum sonuçları

Kızlar evde ovülasyon testi var onu yaptım negatif çıkıyor hamile olanlar bi ovülasyon testi yaparmısınız 😊

evet yaaa maşallah subahanallah inşaallah istediğin bebeğine kavuşursun 😊♥ Bende de kist varmış hamile kalma ihtimalim oldukça düşük gibi görünüyor kan verdim bekliyorum sonuçları
İnşaallah 🥰 Kisti çok sıkıntı etme bende de vardı hemde senede iki kere tekrarlıyor genelde ama iki üç ay durup kendi kendne eriyor yani doktor öyle demişti yani ilaçlı tedavisi yok. İnşaallah ciddi kist değildir. Ben kist varken 12-15 günde bir adet oluyordum

evet yaaa maşallah subahanallah inşaallah istediğin bebeğine kavuşursun 😊♥ Bende de kist varmış hamile kalma ihtimalim oldukça düşük gibi görünüyor kan verdim bekliyorum sonuçları
Deme öyle kuzum Allah’ın ol demesiyledir her şey ben de polikistik overdim. Duanı eksik etme bacım 🤲🏼

İnşaallah 🥰 Kisti çok sıkıntı etme bende de vardı hemde senede iki kere tekrarlıyor genelde ama iki üç ay durup kendi kendne eriyor yani doktor öyle demişti yani ilaçlı tedavisi yok. İnşaallah ciddi kist değildir. Ben kist varken 12-15 günde bir adet oluyordum
Yaa bende 30 günebir oluyordum 10 gün sürüyordu hatta bazen daha fazla şimdide olamadım bir türlü işte birazdan alıcam sonuçları

Yaa bende 30 günebir oluyordum 10 gün sürüyordu hatta bazen daha fazla şimdide olamadım bir türlü işte birazdan alıcam sonuçları
Hayıt otu diye bişey var onu içtiğim zaman bana iyi gelmişti aktara sor dene istersen. Benimde 10 gün sürüyor çok sancılı ve yoğun geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda 😘

Kızlar doktordan geldiğimden beri kahvwrengi ve bazen pembe akıntım oluyor çok tedirginim :KK43:
Canım yerleşmeye çalışıyor kuzucuk ona yardımcı ol ayakta çok gezinme uzan ve ayaklarının altına yastık bırak. Maydanoz tüketimini azalt ben de on beş gün lekelenme devam etti ama dinlendiğim günler olmuyor gerçekten dene faydasını görürsün.

Canım yerleşmeye çalışıyor kuzucuk ona yardımcı ol ayakta çok gezinme uzan ve ayaklarının altına yastık bırak. Maydanoz tüketimini azalt ben de on beş gün lekelenme devam etti ama dinlendiğim günler olmuyor gerçekten dene faydasını görürsün.
Dikkat edicem kuzum teşekkür ederm 😘 senin ne kadarlık şimdi

Back