Yerleşme kanaması

karamsar3

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
65
2
6
31
Kızlar merhaba. Öncelikle adetime 11 gün kala tüp bebek için görüşmeye gittim ve bazı testlerin sonucunu beklemek için gün aldık. Alttan muayne oldum kontrol amaçlı. Sonra 4 gün sonra yani adetime 6 gün kala iç çamaşırımda kahverengi böyle silme gibi lekeler vardı kokladım kan kokuyodu. Sizce erkenmi adet olucak yoksa yerleşme kanaması olabilirmi. Leke gelmeden bir gün önce aşırı derecede bacaklarım ağrıyodu ve rahmimde kasılma vardı. Şuan herhangi bir ağrım vs yok bugün lekede gelmedi. Beklenen adete 6 gün var.

Yani alttan muayene olup sonradan kanamam oldu diyen de olacaktır ben gibi alttan muayene kanama yapmaz diyen de olacaktır. 6 gün test için erken 2 kala dayanamazsanız bir test yapın ama biliyorsunuz en önemlisi gecikme görmek

Yani alttan muayene olup sonradan kanamam oldu diyen de olacaktır ben gibi alttan muayene kanama yapmaz diyen de olacaktır. 6 gün test için erken 2 kala dayanamazsanız bir test yapın ama biliyorsunuz en önemlisi gecikme görmek
Bugün dünkünden çok çok az bi leke daha oldu. Ama pembe değil. Sarıyla kahverengi karışımı bişey anlamadım gitti. Yarın tüp bebek görüşmesine gidicez sabah bi kan vericem orda belli olur varsa

Bugün dünkünden çok çok az bi leke daha oldu. Ama pembe değil. Sarıyla kahverengi karışımı bişey anlamadım gitti. Yarın tüp bebek görüşmesine gidicez sabah bi kan vericem orda belli olur varsa
Bu hcg muhabbetleri karışık biraz varsa yarın çıkmayabilir bile çoğu kişi regl gecikmesinin ilk gününde bile öğrenemiyor ikinci üçüncü gün öğreniyor. Bende öyle mesela gecikmeye iki kala öğrendim önceden yaptırdığım negatifti. Siz doktora söylersiniz ama o uygun bir şekilde yönlendirir muhtemelen

Bu hcg muhabbetleri karışık biraz varsa yarın çıkmayabilir bile çoğu kişi regl gecikmesinin ilk gününde bile öğrenemiyor ikinci üçüncü gün öğreniyor. Bende öyle mesela gecikmeye iki kala öğrendim önceden yaptırdığım negatifti. Siz doktora söylersiniz ama o uygun bir şekilde yönlendirir muhtemelen
Evet yarın tüp bebek görüşmem var orda da sorarım

Yerleşme kanaması olabilir

Ben regl günümde 5-6 gün kahve lekelenme gormuştum ğcos olduggum için regl olmaya çalısıyorum sanmıştım meğer yerleşme kanamasıymış

Bende aynı durumdayım reglime 2 gün var 5 gün önce peçeteye silince damla şeklinde pembe kan vardı dedim regli erken oluyorum ana bugüne kadar hiçbir şey gelmedi.. Kendimi umutlandırmak istemiyorum bakalım daha test yapmadım. Senin farklı belirtilerin var mıydı?

Ben regl günümde 5-6 gün kahve lekelenme gormuştum ğcos olduggum için regl olmaya çalısıyorum sanmıştım meğer yerleşme kanamasıymış
Peki kaçıncı gün pozitif gördünüz bende aynı durumdayım ama negatif çıkıyo testler adet de olmadım

Peki kaçıncı gün pozitif gördünüz bende aynı durumdayım ama negatif çıkıyo testler adet de olmadım
İnanın hiç akşıma gelmediği için test yapmadım. 6.gunde ya da 7.gunde doktora gittm adet olamıyorum diye. Orada alttan muayenede belli oldu. Kalp atışlarına kadar duyduk 6.haftalık olmuştu. Yani bi hafta once yapsaydım testte çıkardı

Back
X