Evet fazla damlatmış olabilirimm yaaa yani sizler yazınca anladım bozuk sandım bende bide inanırmısınız ihtimal vermiyorum eğer hamileysem rabbimden gelen mucize olur gerçektenİdrar fazla gelmiş gibi ama çizgi var belli oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fazla damlatmış olabilirimm yaaa yani sizler yazınca anladım bozuk sandım bende bide inanırmısınız ihtimal vermiyorum eğer hamileysem rabbimden gelen mucize olur gerçektenİdrar fazla gelmiş gibi ama çizgi var belli oluyor
İnşallah güzel haberler alırsınızFazla damlatmış olabilirimmm yaaa siz diyince şuanda anladım bendeValla 22 adet başlangıxı 25 bitişi 25 de yaptım ama ben yumurtlam günündrn sonrası ayın 13 den beri lekelenme yaşıyordum bugun ayın 29 u şimdidr yaptım öyle çıktı artık yarın kan vereceğim belli olur nasip kısmet
![]()
Ya benimde normalde 27si ama 25den beri kahverengi camur gibi lekelenme geliyor ped bile takmaya gerek duymadim tuvalet sonrasi silince geliyor hala test yaptim negatifFazla damlatmış olabilirimmm yaaa siz diyince şuanda anladım bendeValla 22 adet başlangıxı 25 bitişi 25 de yaptım ama ben yumurtlam günündrn sonrası ayın 13 den beri lekelenme yaşıyordum bugun ayın 29 u şimdidr yaptım öyle çıktı artık yarın kan vereceğim belli olur nasip kısmet
![]()
Amin inşallah ederim tabikide çok tesekkür ederim bilgileriniz ve ilgi alakanız için allah razı olsun rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin içindede bana inşallahİnşallah güzel haberler alırsınızhaber edin bizede
valla bende bu tarz durumları hiç anlamıyorum anlamadığım için buraya danışıyorum sizde biraz bekleyin bi kaç gün daha tekrar test yapın inşallah olumlu sonuç alırsınız inşallah istediğiniz gibisüreç ilerler çok farklı ve zor süreçler bunlar rabbim hepimize sağlıklı bebişler ve kolay gebelik nasip etsinYa benimde normalde 27si ama 25den beri kahverengi camur gibi lekelenme geliyor ped bile takmaya gerek duymadim tuvalet sonrasi silince geliyor hala test yaptim negatif![]()
Cümlemizden Allah razı olsun. Amiin inşallahAmin inşallah ederim tabikide çok tesekkür ederim bilgileriniz ve ilgi alakanız için allah razı olsun rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin içindede bana inşallah![]()
İnsaAllah aminnvalla bende bu tarz durumları hiç anlamıyorum anlamadığım için buraya danışıyorum sizde biraz bekleyin bi kaç gün daha tekrar test yapın inşallah olumlu sonuç alırsınız inşallah istediğiniz gibisüreç ilerler çok farklı ve zor süreçler bunlar rabbim hepimize sağlıklı bebişler ve kolay gebelik nasip etsin![]()
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı bı düşük yaptım o zamandan beri tekrar bı gebelik istiyorum bu zamana kadar olmadı ama bu ay yumurtalama günümde kahveregi lekelenme yaşadım sadece iç çamaşırıma gelmişti 2 kere oldu bu durum ve daha önce hiç basimama gelmemişti yumurtlama kanaması diyorlar ama pek bı bilgim yok bilgisi olan yazabilir miİnsaAllah aminnhiç umudum yok ama hayirlisiyla herkes istegine kavusur insallah
![]()
Evet bazen bu tür yumurtlama kanamasi olabiliyormus gunleri iyi degerlendirin insallah isteginize bir an once kavusursunuzMerhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı bı düşük yaptım o zamandan beri tekrar bı gebelik istiyorum bu zamana kadar olmadı ama bu ay yumurtalama günümde kahveregi lekelenme yaşadım sadece iç çamaşırıma gelmişti 2 kere oldu bu durum ve daha önce hiç basimama gelmemişti yumurtlama kanaması diyorlar ama pek bı bilgim yok bilgisi olan yazabilir mi
Pazartesi günü oldu bu bahsettiğim lekelenme pazartesiden önce ve sonrasından beri değerlendiriyorum geçen ay yalancı pozitif gördüm testlerde o yüzden bu ay acele etmek istemiyorum zaten reglimin en az 1 hafta geçmesini beklicem ve testlerle uğraşmadan gidip kan vericem umarım bu ay güzel sonuçlar alırım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bide bu lekelenme olduğunda yumurta çatlamış oluyor mu onunla bir ilgisidi olabilir mi sizceEvet bazen bu tür yumurtlama kanamasi olabiliyormus gunleri iyi degerlendirin insallah isteginize bir an once kavusursunuz![]()
Herkesin vücudu farkli ne yazikki gebelik olabilir de olmayabilirde benimde adetten 3 gun once basladi cuma gununden beri sadece kahverengi leke geliyor ped bile takmadim, test yaptim negatif bu ay da adetim boyle gecti bakalim ama insallah sizde vardirMerhaba canım bende birşey sormak istiyorum benide aydınlatın lütfen adetime 3,4 gün kala hafif kahverengi lekelenme oldu bugün 2 gün oldu neredeyse kahverengi bitmiş gibiydi gebe olabilirmiyim
merhaba tekrardan ben kan verdim çarsamba günü degerim 26 çıkmış gebelik gözüküyor fakat bana çok düşük geldi acaba bı sıkıntımı varCümlemizden Allah razı olsun. Amiin inşallah![]()