• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Eğer evliliğinin ilk ayında düzensizlik olmadıysa sonra olması bence degisik
Hamiles olabilirsin bence test yaptır mutlaka bu dediklerin hamilelik belirtisi
Pazartesi gidicem sonucu paylaşırımm inşaallah bende belirti olduğunu düşündüğüm için ne yapa ağımı bilemedim

Pazartesi gidicem sonucu paylaşırımm inşaallah bende belirti olduğunu düşündüğüm için ne yapa ağımı bilemedim
Vardir inşallah bebisimiz bence var ama bilmiyorum hissettim ha gerçekten bana haber ver mutlaka kuzum

Yaa sende mi yaşadınnn. Tamam o zaman ya hamile değilimdir 😂 rahatladım.
Ya ben bi buçuk yıllık evliyim benim dengem bikaç kez değişti ama altı yedi aydır aynı gidiykr 😁 kist vardı mesela ufaktı ama etkiliyordu, kist eridi normale döndü. Alışma süreci bence fark etmesek bile bünyemizi etkiliyor

Ya ben bi buçuk yıllık evliyim benim dengem bikaç kez değişti ama altı yedi aydır aynı gidiykr 😁 kist vardı mesela ufaktı ama etkiliyordu, kist eridi normale döndü. Alışma süreci bence fark etmesek bile bünyemizi etkiliyor
Doğru söylüyorsun kistte olabilir bende hamile olsam testte çıkardı hem bir hafta önce yapmıştım negatif çıkmıştı

Geçen haftasonu bulantı baş dönmesi vardı şimdi şişkinlik kramplar ve gaz var 😂
Tamam vardır inşallah ben tahmini teşhisi katiyorum arkadaşım mümkünse pazartesi yaptır ve ilk bana yaz en az senin kadar merak ediyorum suan hamile misin diye🙋🏻‍♀️😂 unutma ondan yaz bana sonucu kesinlikle. Inşallah haftaya bende adet olmam inşallah hamileyimdir gece gündüz dua ediyorum yemin ederim

İnşaallah haber vericem aklımdasınız. Bu süreçte insanlar çok ciddiye almıyor paylaştığım kişiler sizlersiniz. İlk size söylicem valla 😂
Tamam kuzum🤣 benle paylasabilirsin senle aynı dertteyim cunku ne zaman istersen bana yazabilirsin🙏

İyi akşamlar Kızlar başlığı görünce yazarsın geldi. Benim ilk belirtilerim arasında gaz vardı karnım 5aylık gebe gibi şişmişti. Öğrendikten bir hafta sonra ise kahverengi lekelenmelerim başladı azdı ama vardı. Dr ilaç verdi hafif turuncuya sonra sarıya döndü. Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı etsin inşallah bu ay gebe kalırsınız. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın🤲🏼🤲🏼 Ve çok klişe olacak ama düşünmemeye çalışın odaklanınca inanın olmuyor ben de inanamıyordum ama hiç beklemediğim ayda mucizem gerçekleşti

İyi akşamlar Kızlar başlığı görünce yazarsın geldi. Benim ilk belirtilerim arasında gaz vardı karnım 5aylık gebe gibi şişmişti. Öğrendikten bir hafta sonra ise kahverengi lekelenmelerim başladı azdı ama vardı. Dr ilaç verdi hafif turuncuya sonra sarıya döndü. Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı etsin inşallah bu ay gebe kalırsınız. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın🤲🏼🤲🏼 Ve çok klişe olacak ama düşünmemeye çalışın odaklanınca inanın olmuyor ben de inanamıyordum ama hiç beklemediğim ayda mucizem gerçekleşti
Ya şuan bu mesajı okumak iyi geldi bende hala şüpheliyim çok garip çünkü bu ay hiiçç beklemiyorum ama aynı belirtiler hatta turuncu akıntım oldu tuhaf geldi turuncu görmek araştırdım hiç bişey çıkmadı yazını görmek tevafuuk oldu ☺️☺️

Ya şuan bu mesajı okumak iyi geldi bende hala şüpheliyim çok garip çünkü bu ay hiiçç beklemiyorum ama aynı belirtiler hatta turuncu akıntım oldu tuhaf geldi turuncu görmek araştırdım hiç bişey çıkmadı yazını görmek tevafuuk oldu ☺☺
Umarım mucizen yerleşmeye çalışıyordur ve sen farkında değilsindir canım :dua: . Progesteron hormonunun eksikliğinden olmuş benli hala ilaç kullanıyorum daha yeni yeni bitti. Heyecanınızı paylaşmak isterim. Dualarım sizinle:emir_bebek::emir_bebek::dua:

Umarım mucizen yerleşmeye çalışıyordur ve sen farkında değilsindir canım :dua: . Progesteron hormonunun eksikliğinden olmuş benli hala ilaç kullanıyorum daha yeni yeni bitti. Heyecanınızı paylaşmak isterim. Dualarım sizinle:emir_bebek::emir_bebek::dua:
İnşaallah ya pazartesiye kadar sabredicem sonra test düşünüyorum ya bi anlık umudum arttı teşekkür etmek istiyorum sanaaa ☺️

İnşaallah ya pazartesiye kadar sabredicem sonra test düşünüyorum ya bi anlık umudum arttı teşekkür etmek istiyorum sanaaa ☺
Ayy heyecanlııı🤩🤩. Şeyde oluyor mu sabah uyandığında mide kazınması üç gündür yemek yememiş gibi ağrı ama yediklerinin tad vermemesi Demir kemirmiş gibi hissediyordum ben

Ayy heyecanlııı🤩🤩. Şeyde oluyor mu sabah uyandığında mide kazınması üç gündür yemek yememiş gibi ağrı ama yediklerinin tad vermemesi Demir kemirmiş gibi hissediyordum ben
Ay öyle gerçekten uyandığım gibi üç dört gündür mide bulantısı beş on dk kalkamıyorum bulantıdan sonra midem çöküyor sanki hemen atıştırmak istiyorjm ama canım bişey yemek istemiyor 😬

Back