• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

İnternette hamilelikte iki çizgi de çok koyu oluyormus sanırım denedim bende çıkmadı siz de varsa deneyin
İleri zamanlarda oluyor canım benim adetimin geçtiği ikinci günü testim silikti Allah size de nasip etsin ayy ben bu gün hepinizden kan vermenizi bekliyordum

Eklentiler

• ADA2F472-AB1D-4532-AE82-4EE1ED15494A.jpeg
    ADA2F472-AB1D-4532-AE82-4EE1ED15494A.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 114
İleri zamanlarda oluyor canım benim adetimin geçtiği ikinci günü testim silikti Allah size de nasip etsin ayy ben bu gün hepinizden kan vermenizi bekliyordum
Ben garanti olsun diye bi hafta bekliyim dedim yarın erkenden vericem kan sonuçta iki saate çıkar galiba 😬

Canım ilk zamanlar hormon dengesi değişiyor insanı o yüzden adet düzenin değişebilir. Ama hamile olamazsın diye birşey yok çünkğ evlendiği ikinci hafta hamile kalan arkadaşım var :)
Rabbim herkese en hayırlı zamanda versin inşallah 🙏 hamileymisim gibi bir his yok icim de açıkçası enfeksiyon olabilir diye düşündüm yanmam da var di çünkü 😊

Aa mantar olabilir o zaman ve mantar ilaçsız geçmiyo genelde. Yanma için sirkeli su öneririm doktora gidene kadar rahatlatır seni

Kızlar doktora gittim kan tahlili verdim yarın çıkacak dedi ama ultrasonda kese görünüyor dedi de ben niye tam sevinemedim yaa tahlil sonucunu görmeden ümitlenmicem

Kızlar doktora gittim kan tahlili verdim yarın çıkacak dedi ama ultrasonda kese görünüyor dedi de ben niye tam sevinemedim yaa tahlil sonucunu görmeden ümitlenmicem
Hayırlısıyla canım. Kan önemli değil kesenin gözükmesi önemli Rabbim sağlıkla devamını getirsin 🤩🤩🤩

Benim adetimden 5-6 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu, hatta erken olacağım sanmıştım ama 2 gün sonra kesildi. Yerleşme kanamasıymış bu.

Ne kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.
Canım gittin mi doktora

Back