Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

Arkadaşlar merhaba

Benim bu ay regl 5gün gecikti testler negatif fakat akıntım çok fazla hamilelik ve adete dair belirtim yok sadce az önce lavboya gittiğimde yoğun şeffaf beyaz karışık bi akıntı içinde kıl gibi ip gibi pembe damar şeklinde bi şey geldi sonra bi şey gelmedi kan verdim sabah sağlık ocağında pazartesi çıkar dediler en son beraberliğimiz 7 Nisan yumurtlama da 1 Nisan nasıl yorumlarsınız bu durumu ben adet olacağım zaman 2 gün önceden sancılanırdım bacaklarım ağrırdı ama bu ay olmadı belirti hala yok şeffaf akıntım çok fazla sadce

Evet net değil ama görünüyordu fotoğrafı bırakayım
Ama yine de beta bakmadan inanamicam galiba
Test markası çok önemli ama yine de güvenmeyin sizde negatifine
en güzel haberi alırsınız sizde inşallah 💕Eki Görüntüle 3570232
En güzel test markası söyleyeyim size peridictor erarly biraz pahalı öbür testlere göre ama gerçekten sonuç olarak yanılmıyor ben bu testten kullandım şu an benim 3 tane çocuğum var ve tekrardan gebe olabileceğinden şüphe duyuyorum adetime 3-4 gün kaldı sırtım ağrım kasık ağrım var ve benim de hafiften leke tarzında akıntı mı diyeyim kanama değil kanama dedin böyle hani adet görüyormuşsun gibi kanar ama bu sadece peçete sildiğin zaman belli oluyor şüpheleniyorum gebelik olabilir mi diye bir de sabahtan beri başım çok kötü ağrıyor hayırlısı diyorum ama yine aynı testten alıp deneyeceğim o test güvenilir benim için bu marka çok iyi

En güzel test markası söyleyeyim size peridictor erarly biraz pahalı öbür testlere göre ama gerçekten sonuç olarak yanılmıyor ben bu testten kullandım şu an benim 3 tane çocuğum var ve tekrardan gebe olabileceğinden şüphe duyuyorum adetime 3-4 gün kaldı sırtım ağrım kasık ağrım var ve benim de hafiften leke tarzında akıntı mı diyeyim kanama değil kanama dedin böyle hani adet görüyormuşsun gibi kanar ama bu sadece peçete sildiğin zaman belli oluyor şüpheleniyorum gebelik olabilir mi diye bir de sabahtan beri başım çok kötü ağrıyor hayırlısı diyorum ama yine aynı testten alıp deneyeceğim o test güvenilir benim için bu marka çok iyi
Ben bu testle regle üç dört gün kala öğrendim
Yerleşme gibi geldi bahsettiğiniz akıntı
Allah sağlık ve hayırlı ömür versin evlatlarınıza 🌸
Gebelik varsa da bebiş güzelliklerle gelsin 😘

Arkadaşlar merhaba

Benim bu ay regl 5gün gecikti testler negatif fakat akıntım çok fazla hamilelik ve adete dair belirtim yok sadce az önce lavboya gittiğimde yoğun şeffaf beyaz karışık bi akıntı içinde kıl gibi ip gibi pembe damar şeklinde bi şey geldi sonra bi şey gelmedi kan verdim sabah sağlık ocağında pazartesi çıkar dediler en son beraberliğimiz 7 Nisan yumurtlama da 1 Nisan nasıl yorumlarsınız bu durumu ben adet olacağım zaman 2 gün önceden sancılanırdım bacaklarım ağrırdı ama bu ay olmadı belirti hala yok şeffaf akıntım çok fazla sadce
Yerleşme olabilir yumurtlama dediğini dönem bazen regle yakın dönemlerde bile olabiliyor varsa da sağlıkla gelsin 💕
Prodoctor erken gebelik testi alın deneyin sonucu hiç yanıltıcı değil

Amin Çok teşekkür ederim ben de bütün gebeliklerimi bu testle öğrendim o yüzden biliyorum güzel test yani başkalarını denememe rağmen bu testin pozitif sonuçları aldım şu anda da var mı yok mu hiç emin değilim tasarımı çok var yani böyle pembe gibi başlat ama sanırım kırmızıya dönmeye meyilli ve şöyle bir şey var normal adet kanaması gibi yani akışkan değil sadece peçeteye geliyor anlayamadım bir şey yani adetime 4 gün var4 gün var

Amin Çok teşekkür ederim ben de bütün gebeliklerimi bu testle öğrendim o yüzden biliyorum güzel test yani başkalarını denememe rağmen bu testin pozitif sonuçları aldım şu anda da var mı yok mu hiç emin değilim tasarımı çok var yani böyle pembe gibi başlat ama sanırım kırmızıya dönmeye meyilli ve şöyle bir şey var normal adet kanaması gibi yani akışkan değil sadece peçeteye geliyor anlayamadım bir şey yani adetime 4 gün var4 gün var
Benimde öyle oldu daha önce bi gebeliğim daha vardı kaybettim ama onda olmamıştı bu seferki gebeliğimde regle 2 gün kala peçeteye geldi azıcık

Amin Çok teşekkür ederim ben de bütün gebeliklerimi bu testle öğrendim o yüzden biliyorum güzel test yani başkalarını denememe rağmen bu testin pozitif sonuçları aldım şu anda da var mı yok mu hiç emin değilim tasarımı çok var yani böyle pembe gibi başlat ama sanırım kırmızıya dönmeye meyilli ve şöyle bir şey var normal adet kanaması gibi yani akışkan değil sadece peçeteye geliyor anlayamadım bir şey yani adetime 4 gün var
Benimde öyle oldu daha önce bi gebeliğim daha vardı kaybettim ama onda olmamıştı bu seferki gebeliğimde regle 2 gün kala peçeteye geldi azıcık
İşte benimki şöyle hani bugün oldu zaten kasık ve sırt ağrınla birlikte adetime daha döktüm var normalde hani böyle adette gibi akan bir şey yok ama peçeteyle mesela sildiğim zaman kanama var hatta sabahleyin böyle pembemsi tarzındaydı ben dedim bir yerleşme kanaması falan olabilir çünkü korunması cinsel ilişkiyi yaşadım eşimle 12 gün falan oluyor normalde ben çocuk düşünmüyorum açıkçası benim 3 tane zaten çocuğum var daha en küçüğü 1,5 yaşında falan o yüzden hani ürkütemedim için açıkçası bu beni biraz düşündürdü yani eğer zaten bu adet ise belli edecektir kendini hala kasık ağrım var şu an ama yok zaten yerleşme kanaması olduğu zaman yerleşme kanaması devam etmiyor ki şu anda zaten dediğim gibi devam eden bir şey değil yani akışkan bir şey değil sadece peçeteyle sildiğim zaman belli oluyor ama desem ki böyle pembemsi ya da kahverengi tarzında değil normal artık hani kırmızı acaba diyorum adetimi sökülüyor yani bilemiyorum yani adet olsam normal adet görür gibi olur neden böyle oluyor onu da anlamış değilim ama yine de her şeye rağmen pazartesi günü test alacağım yapacağım benim oturduğum bölgede eczaneler kapalı ve nöbetçi eczane de bana çok uzak yani gidemiyorum

Rabbim olmayan isteyen bütün kadınlara bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Çok şükür ben 3 defa yaşadım Bir defa da karnımda 3 aylık bebeğimi kaybettim sevinci kadar acıları da çok zordur yani her ne kadar sevip seni çok hoş olsa çok güzel olsa da bak 3 tane çocuğum var şu an mesela hani böyle bir şeyden şüphe duyduğum zaman bile insan heyecanlanmıyor mu heyecanlanıyor halbuki 3 tane çocuğum var yani ama yine de her çocuk farklıdır her çocuğun heyecanında farklıdır ama dediğim gibi benimki bilmiyorum adet de olacakmışım gibi oldu sanki yani hani yerleşme kanamasının rengi kırmızı olmaz diyorlar ya ben de o kırmızılık var Rabbim seni de gönlüne göre versin inşallah 🫶🥰

Benim sabahleyin böyle pembe hem sardın hadi akşama doğru rengi de koyulaştı hani yani adet gördüm diyebilirim zaten dediğim gibi 3 tane çocuğum var ben şu an çocuk düşünmüyorum hem çocuklarım küçük hem içinde sezeryan olduğundan ötürü ama yine de hani korunması bir ilişki olduğu için şüphelenmedim değil yani eşimle bile konuştum böyle bir şey olabilir mi diye Rabbim olmayan herkes size isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Benim sabahleyin böyle pembe hem sardın hadi akşama doğru rengi de koyulaştı hani yani adet gördüm diyebilirim zaten dediğim gibi 3 tane çocuğum var ben şu an çocuk düşünmüyorum hem çocuklarım küçük hem içinde sezeryan olduğundan ötürü ama yine de hani korunması bir ilişki olduğu için şüphelenmedim değil yani eşimle bile konuştum böyle bir şey olabilir mi diye Rabbim olmayan herkes size isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Allah razı olsun 💕💕 rabbim çocuklarınızı sise bağışlasın hayatları çok güzel olsun inşallah 🧿💕 rabbim vermişse yine size vardır sebebi elbet en güzeli nasip olsun inşallah 💕

Allah razı olsun 💕💕 rabbim çocuklarınızı sise bağışlasın hayatları çok güzel olsun inşallah 🧿💕 rabbim vermişse yine size vardır sebebi elbet en güzeli nasip olsun inşallah 💕
Ne demek senden de Allah razı olsun Rabbim bütün herkesin evladını herkese bağışlasın inşallah Allah kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı çok farklı bir şey yani bilirim yaşadım o duyguyu daha önce o yüzden Rabbim kimsenin evladını ayağına taş değdirmesin inşallah kim olursa olsun Allah'ım kimseyi düşmanın bile evladıyla sınamasın sizi umarım sağ Salim bebeğinize kavuşursunuz İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 🥰🥰🥰🫶🫶🫶

Merhaba, benim de bu ay 7 sinde reglim bitti, yumurtlama günlerim adetin hemen bitişinde olur, değerlendirdik, bugün itibariyle reglime 9 gün gösteriyor ve sabah pembemsi kahverengi akıntı oldu, şaşırdım, ara kanama vs gibi şeyleri hiç yaşamadım, düzenlidir adetim de, sonrasında da çok açık kahve akıntı gibi gelmeye devam etti, bi pedi doldurmaz ama, hafif kasık sızısı var ara ara, 3-4 gündür sol tarafımda batma vardı, üşüttüm herhalde diye düşündüm ama bugünkü lekelenme kafamı karıştırdı, ne zaman test yapmalıyım yerleşme olabilir mi?

Yerleşme olabilir yumurtlama dediğini dönem bazen regle yakın dönemlerde bile olabiliyor varsa da sağlıkla gelsin 💕
Prodoctor erken gebelik testi alın deneyin sonucu hiç yanıltıcı değil

Eklentiler

• IMG_9271.webp
    IMG_9271.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu akşam test yaptım 6.günüm gecikmenin böyle çizgi çıktı 10 dk içinde dün sabah kan verdim sağlık ocağında pazartesi çıkcak kanda çıkar mı erken mi verdi. Bilemedim

Eklentiler

• 9F6296E0-1CBF-4A9F-8E41-B441E3B518FE.webp
    9F6296E0-1CBF-4A9F-8E41-B441E3B518FE.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba, benim de bu ay 7 sinde reglim bitti, yumurtlama günlerim adetin hemen bitişinde olur, değerlendirdik, bugün itibariyle reglime 9 gün gösteriyor ve sabah pembemsi kahverengi akıntı oldu, şaşırdım, ara kanama vs gibi şeyleri hiç yaşamadım, düzenlidir adetim de, sonrasında da çok açık kahve akıntı gibi gelmeye devam etti, bi pedi doldurmaz ama, hafif kasık sızısı var ara ara, 3-4 gündür sol tarafımda batma vardı, üşüttüm herhalde diye düşündüm ama bugünkü lekelenme kafamı karıştırdı, ne zaman test yapmalıyım yerleşme olabilir mi?
Bence adetinin geçmesini bekle benim 6.günüm gecikmenin bu gün afedersin ama kahve küçük bi akıntıyla oldu dünde akıntımın içinde ip ince bi kan gördüm kıl gibiydi en iyisi gecikmeyi beklemek biliyorum çok zor ben 1.5 senedir bekliyorum ilk kes geciktim ve aşılama yaptıracağım aydı bu ay

Bence adetinin geçmesini bekle benim 6.günüm gecikmenin bu gün afedersin ama kahve küçük bi akıntıyla oldu dünde akıntımın içinde ip ince bi kan gördüm kıl gibiydi en iyisi gecikmeyi beklemek biliyorum çok zor ben 1.5 senedir bekliyorum ilk kes geciktim ve aşılama yaptıracağım aydı bu ay
Şuan bekliyorum test yapmadan, bıktım çünkü artık yalancı silik çizgiler, yalancı pozitifler, bıraktım artık kendi haline, ilk kez böyle bişi olunca tedirgin oldum, allah korusun başka bir problem olmasın diye de endişe ettim ama tarif ettikleri yerleşme kanaması gibi şuan, ince ince sızı, regl gibi kokusu olmayan, hafif bi pedi doldurmayan pembemsi bişey. Yatıp dinlenip reglin geçmesini bekleyeceğim mecburen :)

Şuan bekliyorum test yapmadan, bıktım çünkü artık yalancı silik çizgiler, yalancı pozitifler, bıraktım artık kendi haline, ilk kez böyle bişi olunca tedirgin oldum, allah korusun başka bir problem olmasın diye de endişe ettim ama tarif ettikleri yerleşme kanaması gibi şuan, ince ince sızı, regl gibi kokusu olmayan, hafif bi pedi doldurmayan pembemsi bişey. Yatıp dinlenip reglin geçmesini bekleyeceğim mecburen :)
Bende pedlik bi şey yok gelmedi yani yarın sabah ilk idrarla yapcam zaten yarın kan sonucum çıkcak ☺️

Back
X