Kızlar yardım yerleşme kanaması mı??

Önemli değil biraz zaman verin kendinize tatile cikabiliyorsaniz çıkın evde oturmayın el işleri yapın sizinki psikolojik bence
Kursa gidiyorum orda kafam dağılıyor biraz bir buçuk senedir kursa gidiyorum sürekli kafama takmiyim diye başladığım kursta usta öğretici oldum

Dua hep edecem rabbim ikiz versin sana
Amin amin inşallah seninde ikizlerin olur aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama çok pahalı çatlatma iğnesini de devlet yazmıyor daha önceden yazıyordu hatta hamile kaldım o iğneyle ama tekrar yazmiyorlar işlerine gelmiyo açık açık da dedi zaten

Amin amin inşallah seninde ikizlerin olur aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama çok pahalı çatlatma iğnesini de devlet yazmıyor daha önceden yazıyordu hatta hamile kaldım o iğneyle ama tekrar yazmiyorlar işlerine gelmiyo açık açık da dedi zaten
Benimki tek olsun ol acaksa bende aşılama düşünüyorum şehir olarak nerdesin

Sen neden şehir Hastanesi'ne gelmiyorsun orda sefa arlier diye doktor var bir konus derim seneye bende ona gidicem bu arada bende adanadayim
Hesaplıyoruz yine çok pahalıya geliyo kaç gün gitmem lazım bilmiyorum üst üste gidiceksem her gün gidip gelmek yorar orda kalcak bi yer bulmam lazım ilaçların fiyatını biliyo musun ben araştırdım ama net bi bilgi bulamadım

Hesaplıyoruz yine çok pahalıya geliyo kaç gün gitmem lazım bilmiyorum üst üste gidiceksem her gün gidip gelmek yorar orda kalcak bi yer bulmam lazım ilaçların fiyatını biliyo musun ben araştırdım ama net bi bilgi bulamadım
Haklısın iki yıl önce ilacın içinde 7tane vardı 7.5diyorlrlardi

Haklısın iki yıl önce ilacın içinde 7tane vardı 7.5diyorlrlardi
Yol ve yemek fln eklenince özeldeki fiyatla aynı oluyo ama özelde mikroçip aşılama yapılıyor normal aşılamadan daha etkili çok pahalı hem nüfus orani düşüyor diyolar hem de bu kadar pahalı saçma yani

Back
X