Ya rahat bırakmıyorlar evimde bileAcayip insanlar gerçekten, herkes kaostan besleniyor; sürekli birilerini didikleme ve kusur uydurup sorun çıkarma hâli, çok yorucu, Allah yardımcın olsun.
Ben Aralık sonu,o Ocak SonuYalnız büyük gelişme var fotoğraf cekinmeye gelmiş bir de doğum günleriniz bu kadar yakın mı bugün senin yarın onun falan
Size hediye vermeyin madem.Selam hanımlar!direk konuya geçiyorum geçen ay doğum günüm oldu daha kaynanamlarla yaşıyordum 10 kişilik insanlar olan evde .şöyle ki doğum günümde sadece eşim ve kayın peder bana hediye verdiler diğerleri hiç bir şey.yarın eltinin doğum günü.ben ona bir şey hediye almak istemiyorum o da eşi de doğum günümde evdeydiler ama birşey vermediler yediler içtiler geçtiler odalarına.elti odama geldi fotoğraf çekmeye bu kadar.yarın doğun gününü kutlayacak kendi evinde akrabaları falan gelecek.birşey almayıp gidersem olur mu?içimden gelmiyor çünkü.siz olsanız ne yapardınız
Bugun doğum günü önemsemekle Alakası bence yok bu konuda .fikir almak istedim o yeni evinde şimdi hediye almayıp gidersem ayıp mı olur.niye onu önemsediğimi düşünüyorsunuzSize hediye vermeyin madem.
Ayrıca her konunuzda eltiniz var, sebebi nedir acaba?
Bu kadar neden önemsiyorsunuz eltinizi!
Söyledim işte. Her konuda eltinizden bahsediyorsunuz çünkü, bu da onu önemsediğinizi düşündürüyor.Bugun doğum günü önemsemekle Alakası bence yok bu konuda .fikir almak istedim o yeni evinde şimdi hediye almayıp gidersem ayıp mı olur.niye onu önemsediğimi düşünüyorsunuz
Kişiyi sevememek önemsemek mi?Söyledim işte. Her konuda eltinizden bahsediyorsunuz çünkü, bu da onu önemsediğinizi düşündürüyor.
Sizin daha Türkçe anlatıklarınız anlaşılmıyor bir de Rusça öğrenmekten bahsediyorsunuz. Valla yarısını anladığım kadarıyla size yorum yapayım ;Bit tek bu tencere değil ki,geldi bir sürü diğer şeyler götürdü hala hiçbiri geri gelmemişevet hayır diyemedim çünki o da hayır demez.çok büyük tencere.onda bişey pişirmeyeceğim için hayır demedim .bana dokunan benşm yeni eşyamı ilk onun açması daha yeni taşındım evimi seviyorum herşey bana ait.bunları bırakıp bşr yere gidemem ki..çalışmağa geldikte daha oralara gelmedim aradan biraz zaman geçsin şu kocayla aramı iyice düzelteyim(ama her gün küsüm)ondan sonra işe bakarım.arada laf sokuyorım para isteyince vermiyorsun sorun değil Rusçayı öğreneyim kendi karyeramı kuracağım.bana “ben ölürsem çalışa bilirsin”demişti ben de “İnşaAllah ne zaman ölüyorsun?”dedim…dedi eger jinekolog olsaydın çalışa bilirdin.. ben pasta falanla öne gitmek istemiyorum kendi işimde çalışmak isterim öğretmenlik.şimdi onlayn dersler var mesela ..yavaş yavaş başlar belki okula geçerim..o da parayı görümce belki susar.Zor olan BAŞLAMAK.Nerden nasıl başlayayım bilmiyorum.telegramda kanalıma iş teklifleri geliyor acaba baş vursam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?