Yerimde olsanız siz ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acayip insanlar gerçekten, herkes kaostan besleniyor; sürekli birilerini didikleme ve kusur uydurup sorun çıkarma hâli, çok yorucu, Allah yardımcın olsun.
Ya rahat bırakmıyorlar evimde bile

Size hediye vermeyin madem.
Ayrıca her konunuzda eltiniz var, sebebi nedir acaba?
Bu kadar neden önemsiyorsunuz eltinizi!

Size hediye vermeyin madem.
Ayrıca her konunuzda eltiniz var, sebebi nedir acaba?
Bu kadar neden önemsiyorsunuz eltinizi!
Bugun doğum günü önemsemekle Alakası bence yok bu konuda .fikir almak istedim o yeni evinde şimdi hediye almayıp gidersem ayıp mı olur.niye onu önemsediğimi düşünüyorsunuz

Bugun doğum günü önemsemekle Alakası bence yok bu konuda .fikir almak istedim o yeni evinde şimdi hediye almayıp gidersem ayıp mı olur.niye onu önemsediğimi düşünüyorsunuz
Söyledim işte. Her konuda eltinizden bahsediyorsunuz çünkü, bu da onu önemsediğinizi düşündürüyor.

Aman nilu ya birlik yaşarken ne ayıplar oldu o dört duvarın içinde , şimdi eltiye hediye almadın diye ayıp olsa ne olur olmasa ne olur.
Ne olur şunlara harcadığın enerjini, kendine ve çocuklarına harca artık.

Sizin daha Türkçe anlatıklarınız anlaşılmıyor bir de Rusça öğrenmekten bahsediyorsunuz. Valla yarısını anladığım kadarıyla size yorum yapayım ;
Kapatın eivinizin kapısını arayıp size geliyorum dediğinde de müsait değiliz çıkıyoruz o şu bu diye tersleyin. Evinize emri vaki bir şekilde gelmesi bile yanlışken evinizden eşya götürmesinden yeni eşyayı ilk onun kullanmasından bahsediyorsunuz. Bu ne laubalilik ananız mı babanız mı? Entrikadan beslenmeyin. O size almadıysa siz de almayın demiycem size; canınız almak istemiyorsa almayın bu kadar basit. KAyınvalidenle görüşürken kıyafet değiştirmek veya eşinizin çalışmanıza izin vermemesi de neyin nesi. Siz bir birey değil misiniz? İki ayağınız olup da onların üzerinde durmuyor musunuz? Kime ne ? Siz böyle herkese hesap vererek yaşayacaksanız ohooo o kafa çabuk beyazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…