Ayıp olmaz değil mi?Gelmiyorsa yapmayın
Kalıyorduk şimdi ayrıldık.Nasıl bir ev orası tüm çocuklar evlenip aynı evde mi kalıyorsunuz.
E öyleyse böyle şeyler yaşamanız normal.
Ayıp olmaz değil mi?
Komşuyuz evime gelip benden bir kaç takım alıp götürdü tencere falanEvi ayırdınız hala dip dibe eventler gerçekleştiriyosunuz ben olsam o kadar kaostan sonra hiçbirinin doğum gününe falan gitmem
Başüstüne bana kalırsa öyle yaparım seve seve ama maalesef olmuyor.Ha şunu da sana bildireyim ki biz Rusya’da uluyoruz onun burda arkadaşı falan yok dayıları gelecekbence hic gitme o da nihayet sevmeidgi eltisi olmadan , kaynanasi olmadan dostlariyla keyifli bir dogumgunu gecirsin, dedikodunuzu falan yapsin rahatlasin.
ona en büyük hediye bu olur
Bayılmıyorum ben de ona zaten .evlerimiz karşı karşıya olduğu için mecbur dünden bu güne 50 kere evine gelmiş bunu alıyor götürüyor onu alıp götürüyorEvler ayrıldı zihniyet hala aynı!. Ya arkadaş birbirinizi hiç sevmiyorsunuz fırsat bu fırsat hala neden bu görüşme aşkı?
Dert edilecek durum yok sadece incinir aman benimkisi doğum günü değil miydi miSize ayıp olup olmaması düşünüldü mü? Madem dert edeceksiniz götürün ne diyeyim
olsun dayilariyla konusur rahat rahat cekistirir eski evini, yapar dedikodusunu.Başüstüne bana kalırsa öyle yaparım seve seve ama maalesef olmuyor.Ha şunu da sana bildireyim ki biz Rusya’da uluyoruz onun burda arkadaşı falan yok dayıları gelecek
Sizde sınır yok mu? Yani günde 50 kere evinize gelmesin mesela. İstemiyorum evler ayrıldı sürekli giirip çıkmayalım, diyemiyor musunuz?Bayılmıyorum ben de ona zaten .evlerimiz karşı karşıya olduğu için mecbur dünden bu güne 50 kere evine gelmiş bunu alıyor götürüyor onu alıp götürüyor
Kalıyorduk şimdi ayrıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?