- 18 Temmuz 2022
- 3.594
- 41
- 53
Bu değil ismim.sen her halde kendi isminle insanlara hitap etmeyi çok seviyorsunSite elimizden kayıp gidiyor hala elti derdinde buda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu değil ismim.sen her halde kendi isminle insanlara hitap etmeyi çok seviyorsunSite elimizden kayıp gidiyor hala elti derdinde buda
keşke dediğin gibi kolay olsa.ama laflarına dikkat etsen sevinirim iblisi bana soktun biliyorumsen istemez misin koca tarafindan bir iblis olmadan dogumgunu kutlamak?
guzel tatli yapiyorsun. yap kurabiyeni. misafirleri gelmeye baslayinca kapiyi cal ver. " bugün cok sancim var. tatliyi bile zor yaptim. kusura bakma giremeyecegim. evde sicak su torbasina sarilip yatacagim. mutlu yillar" dersin.
oh mis gibi.
olmayacak ne var bunda
Ne güzel işte bayılıyorum birilerinin bana “güzelsin” demesineŞimdi yarın giyeceğin elbiseyle bi foto atarsın konu yine güzelliğine döner gibi duruyor haahaha
Ah be talihin güzel olsun yaNe güzel işte bayılıyorum birilerinin bana “güzelsin” demesine
"sen istemez misin koca tarafindan bir iblis olmadan dogumgunu kutlamak?" derken sana soru sordum. sen istemez misin, koca tarafindan iblisler olmadan ailenle dogumgunu kutlamak diye.olsun dayilariyla konusur rahat rahat cekistirir eski evini, yapar dedikodusunu.
keşke dediğin gibi kolay olsa.ama laflarına dikkat etsen sevinirim iblisi bana soktun biliyorum
Doğum günü için geliyor tencere aldı götürdü benim yeni tenceremi ilk o kullanıyor ne diyeyim kapıdan mı kovsamSizde sınır yok mu? Yani günde 50 kere evinize gelmesin mesela. İstemiyorum evler ayrıldı sürekli giirip çıkmayalım, diyemiyor musunuz?
Bunu ben yazmadım her halde yengenc abla?sen istemez misin koca tarafindan bir iblis olmadan dogumgunu kutlamak?
HaklısınAh be talihin güzel olsun ya
iste sana soruyorum sen de istersin onlarsiz kutlamak diye. senin koca tarafindaki iblisler olmadan , kendi ailenle kutlamak.Bunu ben yazmadım her halde yengenc abla?
Ben de onun kocası tarafım o yüzden üstüme aldım.İnşaAllah kazasız belasız geçeriste sana soruyorum sen de istersin onlarsiz kutlamak diye. senin koca tarafindaki iblisler olmadan , kendi ailenle kutlamak.
laf sokma amacim yoktu.
artik evleriniz ayri. birak da kutlasin kendi ailesiyle ilk defa. illa küs gibi gitmemezlik yapmana gerek yok ki. ya da git onbes dakika selamlas, sancim var de , dogumgununu kutla dön
Mecbur kaldım kavgalı bir konu değileltimle ilgili son konum diye başlık atmıştın bende yeme bizi nilu demiştim
Sizde gidersiniz. Bir fotoğraf çektirirsiniz olur biter.Dert edilecek durum yok sadece incinir aman benimkisi doğum günü değil miydi mi
Daha yeni geçti kendi evine, 10 kişi çoluk çocuk aynı evde yaşıyorlardı.Neden doğum gününü çekirdek ailenle kutlamadın. Neden ayrılamadınız. Eltin nasıl evine pat diye gidip tencere aldı. Evler ayrı ama aynı avluda mısınız? Kapılar açık vs mi
Çünkü o dönemler eve taşınma mevzusu yoktu.bakın doğum günüm Aralık 29’da oldu.Aralık 30 evimize geldik evi temizlemeye .bakın işte bendeki bahta.çok istiyordum doğum günümü yeni evimde kutlayayım Allah onu bana nasip etmedi ama baksanıza eltiye nasıl da kısmet oldu .meğerse Allah’ın sevimli bendesi oymuş.bunca yıl Namaz kılan benim,ama bahtı olan o.mesela ben 23 cü yaşımı çok kötü halde kaymana kayınpeder eş baskısı telefonsuz 1 çocuklu diğeri de karnımda olan şekilde kutladım.ama eltşye bakın yeni evinde çekirdek ailesiyle kutluyorNeden doğum gününü çekirdek ailenle kutlamadın. Neden ayrılamadınız. Eltin nasıl evine pat diye gidip tencere aldı. Evler ayrı ama aynı avluda mısınız? Kapılar açık vs mi
Tencereyi Benden ödünç aldı ilk o kullandı benim yeni kabımıNeden doğum gününü çekirdek ailenle kutlamadın. Neden ayrılamadınız. Eltin nasıl evine pat diye gidip tencere aldı. Evler ayrı ama aynı avluda mısınız? Kapılar açık vs mi
Evim kapım kapalı,beni aradı size geliyorum dedi.ben de kapıyı açtım benden yeni tenceremi istedi yemek pişiriyor diye ben de ödünç verdim .ona hediye neden vereyim ki?!ben sadece soruyorum o bana aynı evde yaşadığımız dönemlerde vermedi hediye .ben alsam mı şimdi?ayrı evlerde yaşıyoruz o yüzden soruyorum.ben şu tencereyi ona vereyim kısmını anlayamadım pekDaha yeni geçti kendi evine, 10 kişi çoluk çocuk aynı evde yaşıyorlardı.
Nilu siz hala hediye, doğumgünü, ama elti bana almadı etmedi, yazıyorsunuz. Çocuklarınız büyüyor az kaldı onlar size öğretir. Yahu evinize geçince kapınızı kapatın kimse pat diye girip çıkamasın yazmadık mı? Sizde de mi merak var, dur bakayım eltinin evinde ne oluyor ne bitiyor göreyim mi diyorsunuz? Eltinin doğum günüyse nolmuş, niye bu kadar dram yaratıyorsunuz? Ben sana hediyemi verdim, paketinden yeni çıkmış hiç kullanmadığım tenceremi aldın. Geri verme ben kendime alırım desenize. Ya kaos olmadan yaşayamıyor musunuz? İtle dalaşma çalıyı dolaş lafını duydunuz mu hiç? Bazen bardağın dolu tarafına bakın, iki tane mağara dönemi adamı doğum gününüzü kutlamış hediye vermiş. Kocanız ve kayınpederinizden hiç beklemezdim böyle incelik kutlama, hediye bile vermişler.
Çok mu pahalı tencere? İstemiş vermişsiniz hayır dememişsiniz. Mesafe koymak böyle böyle başlar. Bana lazım şunu pişiricem ama sonra yetişirse alırsın deseydiniz. Hep "önce olmaz ama sonra belki olur" diye yaklaşın, yavaş yavaş da olmaz a dönsün iş. Yani Nilu zaten vermez gelmez gitmez yapmaz boşuna ondan ümitlenmeyeyim e gelir iş. Ben olsam, hediye baskısı yaşayacaksam herkes geldi sen gelmedin herkes verdi sen vermedin denecekse, verdim tencere hediye ettim derim.Evim kapım kapalı,beni aradı size geliyorum dedi.ben de kapıyı açtım benden yeni tenceremi istedi yemek pişiriyor diye ben de ödünç verdim .ona hediye neden vereyim ki?!ben sadece soruyorum o bana aynı evde yaşadığımız dönemlerde vermedi hediye .ben alsam mı şimdi?ayrı evlerde yaşıyoruz o yüzden soruyorum.ben şu tencereyi ona vereyim kısmını anlayamadım pek