• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız siz ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.594
41
53
Selam hanımlar!direk konuya geçiyorum geçen ay doğum günüm oldu daha kaynanamlarla yaşıyordum 10 kişilik insanlar olan evde .şöyle ki doğum günümde sadece eşim ve kayın peder bana hediye verdiler diğerleri hiç bir şey.yarın eltinin doğum günü.ben ona bir şey hediye almak istemiyorum o da eşi de doğum günümde evdeydiler ama birşey vermediler yediler içtiler geçtiler odalarına.elti odama geldi fotoğraf çekmeye bu kadar.yarın doğun gününü kutlayacak kendi evinde akrabaları falan gelecek.birşey almayıp gidersem olur mu?içimden gelmiyor çünkü.siz olsanız ne yapardınız

Nasıl bir ev orası tüm çocuklar evlenip aynı evde mi kalıyorsunuz.
E öyleyse böyle şeyler yaşamanız normal.

onlar ayıp ederken ayıp değil miydi ?

Evi ayırdınız hala dip dibe eventler gerçekleştiriyosunuz ben olsam o kadar kaostan sonra hiçbirinin doğum gününe falan gitmem

bence hic gitme o da nihayet sevmeidgi eltisi olmadan , kaynanasi olmadan dostlariyla keyifli bir dogumgunu gecirsin, dedikodunuzu falan yapsin rahatlasin.
ona en büyük hediye bu olur
Başüstüne bana kalırsa öyle yaparım seve seve ama maalesef olmuyor.Ha şunu da sana bildireyim ki biz Rusya’da uluyoruz onun burda arkadaşı falan yok dayıları gelecek

Evler ayrıldı zihniyet hala aynı!. Ya arkadaş birbirinizi hiç sevmiyorsunuz fırsat bu fırsat hala neden bu görüşme aşkı?
Bayılmıyorum ben de ona zaten .evlerimiz karşı karşıya olduğu için mecbur dünden bu güne 50 kere evine gelmiş bunu alıyor götürüyor onu alıp götürüyor

Başüstüne bana kalırsa öyle yaparım seve seve ama maalesef olmuyor.Ha şunu da sana bildireyim ki biz Rusya’da uluyoruz onun burda arkadaşı falan yok dayıları gelecek
olsun dayilariyla konusur rahat rahat cekistirir eski evini, yapar dedikodusunu.
sen istemez misin koca tarafindan bir iblis olmadan dogumgunu kutlamak?
guzel tatli yapiyorsun. yap kurabiyeni. misafirleri gelmeye baslayinca kapiyi cal ver. " bugün cok sancim var. tatliyi bile zor yaptim. kusura bakma giremeyecegim. evde sicak su torbasina sarilip yatacagim. mutlu yillar" dersin.
oh mis gibi.
olmayacak ne var bunda

Bayılmıyorum ben de ona zaten .evlerimiz karşı karşıya olduğu için mecbur dünden bu güne 50 kere evine gelmiş bunu alıyor götürüyor onu alıp götürüyor
Sizde sınır yok mu? Yani günde 50 kere evinize gelmesin mesela. İstemiyorum evler ayrıldı sürekli giirip çıkmayalım, diyemiyor musunuz?

Back