Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar şim
di önce kendimden bahsedeyim..
25 yaşındayım lisans mezunuyum. Tasarımcıyım. Maaşım iyi çok şükür.
Ailemin durumu kötü babam içer ve düzgün çalışmaz para biriktirme huyları yoktur.
SSk sı yok emekli olamayacak. Ve ev kira bu yüzden hep sıkıntı çektik biz ve hala sıkıntılıyız.
Babam benden araba almamı istiyor 6-7 binlik ama ben istemiyorum ona para vermek eşek gibi çalışyorum hakketmiyor o ..

Neyse geleyim 5 aydr birlikte olduğum insana..
O da 25 yasında . Askerden gelmişti tanıstık iş arıyordu.. Bu süreçte ona destek oldum 2 bucuk ay kadar iş bulma süreci bekledik hep tavsiye akıl verdim ettim yardımcı oldum .. O da bulmak istiyordu bir iş ama benim kadar hırslı değil bu konuda diye düşünüyorum. Bölümü de lojistik ve yabancı dili yok bu yüzden bulması zor oldu ama sonunda iyi biyere kapak attı kurumsal haftasonu olan biryer. Sadece maaşı düşük başlangıç için de normal.
(Ben hep benim gibi olsun çalışkan işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen erkek isterdim ama kısmet)
Neyse çalışıyor sonucta cocuk zamanla yükselir dedim dert etmedim.

Sonra dış görünüşüne vurulmadım öyle ama temiz yüzlü bir cocuk kim görse iyi birine benziyor yüzü temiz dedi ki benden öyle düşündüm netten tanısmama ragmen güvendim ona içimde bir sıcaklık olustu bu süreçte yalnızlıktan da dem vuruyordum gerci biri olsun istiyordum.. 1 ayda beni ikna etmişti ki benim psikolojik kaygı sorunum olmasına ragmen onunla basladık..

Tanımaya basladım.. beni sevdi gercekten değer veriyor ilgi gösteriyordu.. ama öfke kontrolu yok bunu farkettim kızınca cok sinirli olabiliyor o an şaşırdım ilk 1 aylık sevgiliyken sahit olmustum o yönüne. Neyse 4 -4 lük insan yok dedim devam ediyoruz bukez kıskanclığı asırı derecede onu farkettim ki bu etrafa bakma olayı gibi absürd derecede .. kıyafetime karısmaz ama otururken ben farkında olmadan göz yani etrafa bakıyorum diye kızdıgı oldu hatta cıldırdık en son ki kavgada.. sonuc ondan soğudum zamanla sevmiştim zaten fiziksel çekim de vardı ama bi baktım sogudum yanında bişey hissetmiyorum öyle çok üzüldüm afalladım ona da söledim suan ayrıyız 1 haftadır. Bayrama kadar konusmayalım sakince karar verelim dedim. Ama şuan kararsızım..

Kendisi tek cocuk anne babası emekli evleri var ayriyeten kendi evi var suan kirada olan. Zorluk görmemiş maddi anlamda öyle ama gördüğüm kadarıyla lüks yasadıkları da yok sanki cimriler gibi hissetttim biraz. Sürekli bahsettiği malı mülkü var köyde ona kalacakmıs ( bunları belirtiyorum özellikle karsılastırın diye)
Bir yandan iyi biri güven duyuyorum aile cocugu sigarası içkisi yok diyorum. Ailemi anlattım biliyor babamı filan dert etmiyor psikolojik sorunumu da dert etmemişti destek olmustu . öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etti çabası var. İş konusunda da ilerleyebilir uyumlu ortama en azından diyorum ve bu özelliklerini begeniyorum.

Diğer yandan bakıyorum.. bazen para mevzusu etttiğimiz oldu hep erkekten hersey beklenmemeli kafasında kadılar zaten şöyle gibi kalıpları var .. önceki kızlardan kalmıs olabilir bilmiyorum. birkez ayakkabı alcaktık benim almamı istedi bana ters geldi ama ona göre normal . hesap öderken de bi o bi bendir.. hep ona yıkmadım ki bunu istemez sözlerinden acıkca belli . evlenince de öyle ben erkeğim sen calısmasan bile bakarım kafası yok ( hayır yani zaten calıscam sadece o kendine güven olayı yok sanki senin paran benim param zihniyeti var gibi) abartı kıskanlığı da beni boguyor.. ve fiziksel çekimi tekrar toparlarmıyım bilmiyorum eleştiriyordum sacı şöle böle diye halbuki herkes neyi var yakısıklı cocuk diyor :KK43:

çok kararsızım devam etsem yine sogukluk olursa daha da birbirimizi oyalıcaz diye korkuyorum etmesem
karsıma iyi düzgün bir erkek cıkmıyor ve cidden birine ihtiyac duyuyorum.. onu kaybetmekten pişman olmaktan korkuyorum.
Taş yerinde ağırdır, ben yerinde olsam dönmem. Daha iyi daha hoş daha sakin daha canayakın daha zengin daha anlayışlı daha sana uygunu mutlaka gelecek. İçini titretmeyen biriyle devam etme mutsuz olursun. Bırak şunu seni mutlu edemez.

Tasarımcı yazısını görünce gözlerimden kalpler fırladı :KK36:
Bende tasarım okuyorum :)
Konunuza gelince sanki sevmiyormuşsunuz gibi geldi, bir süre ara verin kafanızı toparlayın.
İlle de olucak diye birşey yok kendinizi sakın zorlamayın.

Taş yerinde ağırdır, ben yerinde olsam dönmem. Daha iyi daha hoş daha sakin daha canayakın daha zengin daha anlayışlı daha sana uygunu mutlaka gelecek. İçini titretmeyen biriyle devam etme mutsuz olursun. Bırak şunu seni mutlu edemez.

iç titremesi cok önemli ya cidden..

Biraz yuzsuz geldi bana ne öyle ayakkabi aldirmak .senin nisanlindegil karın değil biraz rahat bence sonu iyi görünmüyor.

Ay yazdılar mı bilmiyorum da şu erkeklerin işine geldiği yerde maçoluk yapıp gelmediği yerde hayat müşterek hesap ortak kafası ne iğrenç ne samimiyetsiz ya. Bunun gibiler kıskançlık yapar ortamlarda erkeğim havası, ama karısı para getirecek olsun fizana yollar dert etmez.

aşk yok , mantık evliliği yapmaya çalışıyorsun ama bu adam pek mantığa da uymuyor. bence pişman olmazsın ayrılırsan. ki emin ol sevgili iken yaşadığın sorunlar kat be kat büyüyerek geliyor evliliğe. eşim ki " evlendikten sonra ben istifa edip bir süre evde olmak istiyorum" dediğimde "seni çalışman için de çalışmaman için de zorlayamam, neye karar verirsen ben yanındayım" gibi afili cümleler kurmuştu, şimdi işten ayrılmaya kalksam yüreğine iner adamın

iç titremesi cok önemli ya cidden..
Düşünsene bi evleniyosun sabah uyandığında gördüğün yüz aşık olduğun adam değil çok da sevemiyosun unutmuyorsun yaptıklarını da çünkü ayrıca tasarımcısın sen hayal gücün de geniştir hayallerine hitap edene en yakın birinin gelmesi uzun sürmeyecektir hayat bu adamla geçmez sevebileceğin birini bekle çok beklemiceksin de bence az sabır akıllı yalnızlığı seç şimdilik. Ömür geçmez böylesiyle emin ol. Hem yine hayalindeki aileyi de kuramazsın bunla sen kendinin objektifi ol anlayacaksın ne kadar saçma bir birliktelik olduğunu. Evet içini titretmeli bakarken böyle için kaynamalı o eve geldiğinde zıplaya zıplaya kapıyı açmaya koşmalısın hak etmeli sevilmeyi. Bu adam doğru adam değil sana. Millet yaşlanmayacak onunla sen yaşlanacaksın.

olmaz bu iş. tamamını okumadım. zaten başından beri sen bu çpucğu sevmemişsin o belli ama kıskançlık mevzusuna gelince bıraktım. okumuş etmiş iş güç sahibi insansın. boşver.

Genelde iyi yönde olumlu şeyler yazarım ama bu çocuk bende hiç iyi şeyler uyandırmadı. İçiniz de fazla ısınmadıysa boşverin bence, çok da tanımıyorsunuz, bilmiyorum bana güven vermedi

Sevmediğiniz, soğudunuz biri için niye zorluyorsunuz?
İyi çocuk, karşıma başkası çıkmıyor diye ilişki mi yaşanır?

Iyi dusunun.
Ben begenmedim tavirlarini.

Madem kadın-erkek eşit o zaman evin gideri eğlence gideri falan da eşit olacak. Hep erkek ödesin, erkek alsın yok öyle. Zaten yeni başlamış az maaşı var eminim elinden geleni yapabilecek bir çocuk. Kendini yakın hissetmiş alır mısın demiş çok normal. Öfke kontrolü için bile tedaviyi kabul etmiş daha ne olsun.
Ama bence siz bu çocuğu sevmiyorsunuz.
Yoksa batmazdı size. Bunlar küçük şeyler. Malesef bu ilişki iyi değil.
Babanıza da araba almayın. Bi zahmet az içsin de kendine araba alsın.

Öncelikle neden hayatında biri olması gerektiğine dair inancın var ? Hani yaştan kaynaklı desem yaşın küçük bana göre. Karşına mutlaka biri çıkacaktır. Ancak şununda bilincine varmalısın. Beklentilerine uyumsuz kalan bir erkekle birliktesin şuan. Bu sebeple soğukluk hissetmen çok normal ve emin ol bu soğukluk devam edecektir çünkü anladığım kadarıyla hayatında güçlü ayakları yere sağlam basan hayatındaki kadını taşıyabilen bir erkek istiyorsun ki çoğu kadında bunu ister zaten. Ancak bu kişi anlattığın kadarıyla hırslı değil ve gözlemlerime göre iş konusunda olsunda ne olurda olsun kafasında. Bi erkeğin bu kafada olması ilerki zamanda sana sıkıntı çıkarır şuan yeterince soğuk hissetmesen bile o vakit tam soğursun. Mesela evlenip çocuğun olduğunda belki işten ayrılman gerekebilir bebeğe bakmak için ancak bu kişiyle mümkün olmayabilir bu durum. Gerçekçi bak her şeye. Bir de ben olsam bu ülke şartlarında işi garantili olan biriyle evlenirdim. Yarın işten çıkmayacağı ne malum. Bana kalırsa bir süre daha bekle gözlemle. Bu kişide soğumana sebep olacak hareketler devam ediyorsa bitir. Cesaretli ol bu konuda. Kendine güven. Ayakları üzerinde duran bir bayansın.

Babaniz hak etmiyor diye sevgilinize mi yedirmeniz lazim? 5 aylik adama guvenmeyin.
Babaniza araba almak zorunda degilsiniz elbette ama siz 25 yasina gelmissiniz meslek sahibi olMussunuz,hic mi payi yok?

Az once yukarda biri hazir ayrilmisken donme demis, aynen katiliyorum. Bunu su yuzden rahatlikla soyledim; 'onu cok ozledim, burnumda tutuyor, sesini duymadan yapamiyorum' tarzinda birsey soylememissin, demekki okadarda takmamissin zaten kafana.

Anladigim kadariyla aslinda yeterince cekici bulmuyorsun, hirsli degil, cok caliskanda degil demissin. Madem o tarzda bir erkekten hoslaniyosun, emin ol, bu tavirlari seni tatmin etmez. Zamanla daha cok gozune batar.

Bence şu anki öfkesinin bastırılmış hali, ileride düşün bunu bir de. Uzaklaş.

Daha 25 yaşında karsima biri cikmayacak mi diye korkarak sevmediginiz ve begenmediginiz biriyle mi beraber olacaksiniz? Tipini bile begenmiyormussunuz. Hala bu konuyu düşünmeniz de sacma. Ustelik ofke kontrol isinin de b.ku cikti bu sitede. Kim konu acsa ofke kontrol bozukluguymus. Su erkeklerin simarik ve bencil hareketlerinin böyle hastalikmis gibi yumusatilmasina sinir oluyorum. Siz sevmiyorsunuz ama sevseniz bile donmeyin derdim. Öfkesini kontrol edemiyormus ay kiyamam.

iyi ve temiz bir insan olmak icin iyi aile cocugu olmak icin sigara ve ickisinin olmaması yetmez ki anlattiğıniza bakilirsa iyi bir aile cocugu gibide gorunmuyor
yok ona baktin yok buna baktin adamin problemleri var robotmusun sqdece onune nasil bakabilirsin ?
ilerde daha buyuk sorunlar yasayacagin daha simdiden belli
alkolik bi babasi olan kizlar icin iyi insan olmasi icin icmeyen insan olmasi buyuk oranda onde gider bunu biliyorum ama aradigin tek kriter bu olmasin evi barkida kendisinin olsun ilerde alirsin sende bir ev ama bence bu cocuk o cocuk degil

Ben hep sevmenin ayrılık düşüncesi içermeyeceğini düşünen biriyimdir. Size bunu düşündürüyosa zaten olmayacaktır. Belki ailenizden, kastım babanız biraz uzaklaşmak için onu sevmeye çalışmışsınızdır. Umarım karşınıza daha iyi bir eş adayı çıkar, ayrılığı bahsettirmeyecek :)

Bence Sadece kendi iç sesini dinleyerek hareket etmelisin.
Olumlu ve olumsuz düşüncelerini karşılaştır hangisi ağır geliyorsa ona göre karar ver.
Ayrıca erkekler gibi bu cepte muamelesi de çok çirkin. Bitmişse bitmiştir.

Sevmediğin bir adamla sırf iyi huylu sigara alkol yok eli yüzü düzgün diye mi yoluna devam edeceksin burası saçma geldi.

Ben olsam devam etmezdim bi kere çekim bittikten sonra bir daha olacağını sanmıyorum. Hem daha 25 yaşındasın anladığım kadarıyla güçlü kariyerli bir erkek istiyorsun ama bu profil uygun değil.

Hiçbir zaman erkek çalışsın, karısına baksın, bütün masraflar onun üzerinde olsun, hayatın yükünü erkek sırtlansın kafasında olmadım hatta bu kafaya son derece karşıyım, hesap konusunda bile "ben hesap filan ödemem, hesap ödemek erkeğin görevi" diyen kadınlardan tiksinirim. Yani mesela böyle diyenler yarın öbür gün kocaları ev işinde yardım etmezse ve herifler de gelip "ev işi kadının görevi" derse ağlamasınlar diye düşünüyorun. Senin görevin benim görevim falan yok ama azimli, çalışkan bir erkek her zaman önde olacaktır. Zaten çalışan kadınların kimseye minneeti, eyvallahı yok ama bu kadın da evlendiği zaman dokuz ay karnında o adamın çocuğunu taşıyacak, doğuracak, doğum sonrası bir sürü sıkıntı çekecek vs. Bu dönemde işe biraz ara vermek ve bebekle ilgilenmek istemesi bir kadının en doğal hakkı. İşte böyle durumlarda kocanıza güvenebiliyor olmanız lazım. Daha iyi bir yaşam ve özgüven için kadın da mutlaka çalışmalı ama doğum gibi durumlar kadının işten uzak kalmasına neden olduğu zaman adamın bu yükü taşıyabilmesi lazım. Sevgiliyken para yedirmek, şunu almak bunu almak vs. Bana hoş gelmiyor. Ayakkabı alma konusu neyin nesi? Evet bazı kadınlar gerçekten sponsor arıyor kendilerine ama ama onların dışında kalan bir kesim de var: erkek maddi anlamda zayıf olunca bu hoşlarına gitmiyor, çoğu kadın böyle düşünür.
Bence ayrıl gitsin, sebebi çok.

Ayrılın. Kısa ve net

işte vicdan yapıyorum biraz da ben sevmedim o sevdi die.. yada ne bileyim kendini düzeltmek için psikologu kabul etti benim için.. belli de olmaz belkide 1 ay sonra baskasıyla cıkacak o da ayrı konu..
yalnızlıktan korkuyorum bunalıyorum yapamıyorum ailem de böle olunca nefes alıyordum onunla sanki

Sevmiyorsun ayrıl

Sevmiyorsanız devam etmeyin vicdan yapmanızı gerektirecek bir şey yok, yalnızlık korkulacak bir şey değil tam tersi kötü bir ilişki yaşayıp huzursuz olmaktansa yalnız ama kafam rahat olsun derim, vicdan yapıp kıyamadıklarımız zaman geliyor hiç acımadan ne eziyetler ediyor. Kimbilir ilerde sevebileceğiniz birini tanıyacaksanız ve bu çocuktan ayrılmazsanız o şansınızı kaybetmiş olacaksınız..

Bir ilişki de tırnak içine alıyorum '' Zaman'' kavramı ( sensiz yapabiliyormuyum bi yaşayıp görim) Deme şekli bana göre.
Sizin içinizde o kişiye karşı sevgi barındırdığınızı düşünmüyorum şahsen.
Umarım kendiniz için doğru kararlar alırsınız.

Evlilik belki de hayatımızda verdiğimiz en önemli karar. Bir yabancıyı hayat yoldaşın seçiyorsun, o yüzden daha iyisini bulamam belki karşıma düzgün biri çıkmıyordan daha fazlası gerekiyor. zaten doğru kişi olsa bu kadar sorgulamazdın, bence sende farkındasın ama eğer ben olsaydım benzer koşullarda ben evlenmezdim ya da devam etmezdim böyle biriyle.

Sana yaklaşımını hoş bulmadım ayrıca hiç centilmen değil,,erkeğe cimriliği hiç yakıştıramıyorum çok iyi düşün.

Çekim şart yoğun duyguların olsa hemen soğumazdın oluru yok bence

Bu adamı kaybetmenin nesine pişman olmaktan korkuyorsunuz cidden? Minnet edeceğiniz herhangi bir durum yok, üstüne üstlük olanı kısıtlama durumu da var. Sırf hayatımda biri olsun diye bu erkekle birlikteliğe devam etmek yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzer. Olmuyorsa da olmasın hayatınızda bir erkek, ilişkiler de insan ömrü gibi bitebilir. Hayat devam ediyor, sosyal çevreniz var olmaya devam ettikçe yeni ilişkileriniz de olabilir. Hemen olmaz da 3 ay sonra olur, 1 yıl sonra olur. Sırf yanımda birisi var olsun diye hayatını onun uğruna heba etmek yapılabilecek en mantıksız iş benim gözümde.

Birkere sen bu cocugu sevmiyorsun farkindaysan hep mantik yurutuyorsun.isi tamam ev var maas var sigra icki yok tamam evleniuim bu sekilde hayatini mahvedersin.ayrica kendi pasif biri galiba ailesinn kazandigiyla sana lafmi diyo yok suyumz var buyumz var onemli olan kendi kazanmasi.neyse sennde ne bahtin varmis baba hayirsiz insan tutuncak dal ario ilk bulduguna yapisiyor bak meslegin var elinde neler cikar karsina yasin kacki daha bence ayrildiginda yureginde hic bosluk hissetmiyorsan aynen bu sekilde devam et ha yapamam onsz diuorsan yine senin mutlulugun cnm ins ilerde tum huzellikler seninle olsun

Sen şuan hayatında biri olmasini istediğin için biraz da bana can skntisindan çocukla oyalaniyorsun gibi geldi ben senin sevmeyi bırak cocuktan hoslandigini bile hissedemedim yazdiklarindan ve sklmissin soguma deyil bence karşına tam istediğin gibi biri çıkarsa zaten sen çocuktan ayrilirsin ikiniz içinde vakit kaybı olmasın derim

Bence ayril , tutulacak bir tarafi yok bu iliskinin:bicak:
Deneyim konusuyor ileride cok pismannolursun evlenirsen

Sanki evli çoluk çocuklu birisin. . Ne uğraşıcan ısınmadığın adamla??

Bence biraz daha zamana bırakin bekleyin. Ama çocuğun hayattan beklentisiyle sizin beklentileriniz farklı gibi geldi bana. Sanki ikiniz de başka kulvarlarda geziniyor gibisiniz. Biraz daha bekleyin bence.

boşluk dolduruyorsun sadece babandan alamadigin ilgiyi sana oraya baktin diyen insandan aldin saniyosun tercihlerini dogru yap ilerde daha cok basin agrir

sana utanmadan ayakkabı aldırabilen bi erkeği kaybetmekten korkma . çok net.

Acabalarla bi iliski yurumez..aklina yatmadiysa ki yatmamis onune bak,yasin genc karsina baska insanlar mutlaka cikacak

Öfke kontrolü olmayan o insandan bir an evvel kurtul.bugün bikaç gün üzüleceğın bir şeye sonra yıllarca uzülme.öyle insanlar değişmiyor.vazgeç arkana bile bakma.

Bence mesele hesap ödeme şu bu kıskançlık filan değil.
Sizin babanız malesef kötü bir rol model olmuş.
O nedenle sizin yanlış erkek tercihleri yapmanız çok mümkün.
Işte diyorsunuz ya hiç düzgün biri çıkmadı karşıma diye bunun derinlerde yatan sebebi bu olabilir.
Bence siz kendinizi daha iyi tanımaya çalışın.
Mutlaka psikolojik destek alın.Cok güçlü bi kadinsiniz bu belli zaten .
Bir erkeğe ihtiyaç duymanız da çok normal elbette ama mutluluğu da buna baglamayin.
Bu adamla ilgili de içinize bi kere kurt düşmüş soğukluk girmiş artık çok zor.

7 yillik evliyim, esimle sevgiliyken kasanin onunde restlesirdik ben odemek istiyorum diye.. bigun dahi elimi cebime attirmadi, parami kazanmaya basladim evlendik hala attirmaz..
Balik bastan kokar..
Bnm esimi maco bulan esitlikci arkadaslarim simdi agliyor kocama para dayandiramiyorum diye..
Dikkatli secim yap bnce

Bence bi bosluktaydin ilgi görmek biriyle güzel vakit geçirmek vs hoşuna gitti fakat o seni sahiplenmeye başladıkça gözüne batmaya başladı gibi ben asla sevgi olduğunu düşünmüyorum sevgi öyle sebebsiz bitebilecek bişey deyil sen sklmssin bu arkadastan ve bence çok itici biri gibi ya ailesinin maddi olanaklarindan falan bahsetmesi hesap konusunu bi sen bi oo sartlandirma haline sokması falan ne bileyim senlik deyil gibi bu arkadas ama sen kendini zorluyosun bence Birak karşına illaki birileri çıkacaktir boşa vakit öldürüyorsun gibi

İçin ısınmamış sana uygun değil sanki okumuş çalışan insansın elbet sevebileceğin içine sinen biri çıkacak karşına

Tasarımcı yazısını görünce gözlerimden kalpler fırladı :KK36:
Bende tasarım okuyorum :)
Konunuza gelince sanki sevmiyormuşsunuz gibi geldi, bir süre ara verin kafanızı toparlayın.
İlle de olucak diye birşey yok kendinizi sakın zorlamayın.

Biraz yuzsuz geldi bana ne öyle ayakkabi aldirmak .senin nisanlindegil karın değil biraz rahat bence sonu iyi görünmüyor.

Ay yazdılar mı bilmiyorum da şu erkeklerin işine geldiği yerde maçoluk yapıp gelmediği yerde hayat müşterek hesap ortak kafası ne iğrenç ne samimiyetsiz ya. Bunun gibiler kıskançlık yapar ortamlarda erkeğim havası, ama karısı para getirecek olsun fizana yollar dert etmez.

aşk yok , mantık evliliği yapmaya çalışıyorsun ama bu adam pek mantığa da uymuyor. bence pişman olmazsın ayrılırsan. ki emin ol sevgili iken yaşadığın sorunlar kat be kat büyüyerek geliyor evliliğe. eşim ki " evlendikten sonra ben istifa edip bir süre evde olmak istiyorum" dediğimde "seni çalışman için de çalışmaman için de zorlayamam, neye karar verirsen ben yanındayım" gibi afili cümleler kurmuştu, şimdi işten ayrılmaya kalksam yüreğine iner adamın

Düşünsene bi evleniyosun sabah uyandığında gördüğün yüz aşık olduğun adam değil çok da sevemiyosun unutmuyorsun yaptıklarını da çünkü ayrıca tasarımcısın sen hayal gücün de geniştir hayallerine hitap edene en yakın birinin gelmesi uzun sürmeyecektir hayat bu adamla geçmez sevebileceğin birini bekle çok beklemiceksin de bence az sabır akıllı yalnızlığı seç şimdilik. Ömür geçmez böylesiyle emin ol. Hem yine hayalindeki aileyi de kuramazsın bunla sen kendinin objektifi ol anlayacaksın ne kadar saçma bir birliktelik olduğunu. Evet içini titretmeli bakarken böyle için kaynamalı o eve geldiğinde zıplaya zıplaya kapıyı açmaya koşmalısın hak etmeli sevilmeyi. Bu adam doğru adam değil sana. Millet yaşlanmayacak onunla sen yaşlanacaksın.

Kızlar şöyle ki zaten normalde de kararsız bir insanım.. bakıyorum evet içim soğumuş hele buraya yazılanlardan sonra herkes yani hepiniz aynı şeyi söylüyor bunu boşver ayrıl bundan olmaz vs...
ama yumuşak bir karnım var benimde işte biliyorum ki o beni seviyor haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.. her zaman beni bıraktıgı ayrılırken sarıldıgımız bizim burdaki sokağın resmini çekip atmıs az önce instagrama .. özlüyor demekki bir mesaj veriyor bana bu şekilde.. evet güzeldi ama ne olduysa birden böyle oldu işte :/
onu kırmak üzmek de istemiyorum ah almaktan korkarım .. duygusal bakıyorum galiba fazlasıyla..

Kızlar şöyle ki zaten normalde de kararsız bir insanım.. bakıyorum evet içim soğumuş hele buraya yazılanlardan sonra herkes yani hepiniz aynı şeyi söylüyor bunu boşver ayrıl bundan olmaz vs...
ama yumuşak bir karnım var benimde işte biliyorum ki o beni seviyor haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.. her zaman beni bıraktıgı ayrılırken sarıldıgımız bizim burdaki sokağın resmini çekip atmıs az önce instagrama .. özlüyor demekki bir mesaj veriyor bana bu şekilde.. evet güzeldi ama ne olduysa birden böyle oldu işte :/
onu kırmak üzmek de istemiyorum ah almaktan korkarım .. duygusal bakıyorum galiba fazlasıyla..
İki gün sonra sinir anında sizi dövmeye bile kalkabilir.. şu an ona karşı hiçbir sorumluluğun yok.. sen bilirsin ama bence bitir..

Lütfen gönül işlerini vicdan işleriyle karıştırmayın. Acımayın ve üzülmeyin önceliğiniz kendiniz ve geleceğiniz olmalı. Alışılmışlıkla da karıştırmayın sevgiyi. Siz net ve kararlı olmazsanız bunca insan boşa zaman harcar bu konuda. Emin olun gerçekten objektif olmaya çalışılan bir konu. Gelecek sizin. İyi ve kötü seçim yoktur katlanılacak sonuç vardır, sevgiler.

Fiziksel çekim bittiyse zorlamayın, herşeyi ama herşeyi göze batar bu sefer saygınızı da yitirirsiniz.

Çok kısa sürede öyle büyük bir sevgi besleyeceğini sanmıyorum ama hoşlanmış demek ki Fazlasıyla asıl eğer sen ona karşı bşy hissetmeden sırf o seviyor diye onla devam edersen daha çok üzmüş olursun

Niye ah alasın arkadaşım her flört ettiğimizle evlenmek zorunda mıyız? İşler yolunda giderse devam eder Yok ters giderse biter gider. Bunu ajite etmeye gerek Yok , umduğunu bulamadığı için ayrılan ilk çift olmayacaksınız.

Ah almaktan korktuğun için kafanda bu kadar soru işareti olan bir adamla evlenmeyi düşünmezsin umarım

Bak burda bir sürü konu var böyle sorunlu ilişkileri baştan bitirin bu sorunlar ilerde çok büyüyor ve madur olan kadın oluyor en fazla...

Benim arkadaşım 4 yıllık tasarım okudu su anda is bulamıyor onu çok seviyorum inş oda sizin gibi iyi bir is bulur... Acaba nasıl buldunuz işi referansla mi kendisi istanbulda yaşıyor önereceğiniz bir şeyler varmı ..başvurması içinde olabilir

Gerçekten çooook sevsen ve aşık olsan bu soruyu sorma gereksiniminde bile bulunmazdın. Bu yazdıklarını oturup, düşünüp yazmazdın bile. Akıl alıyorsan bile artık herşey senin için bitmiş demektir. Bu soruyu soruyorsan bitmiş yani. Boş ver işine gücüne bak sen.

Çok yeni tanışıyorsunuz ve henüz güvenecek ,tamam budur diyecek zaman geçmemiş, üstelik içiniz de tam ısınmıyor, içerden bişeyler alarm veriyor aslında bu doğru kişi değil diye. İnsan tabiki mantığını da kalbiyle birlikte götürmeli ama sizin ikisi de tam değil. Sadece o seviyor diye de olmaz ki. Hakkınızda hayırlısı olsun

Birde burda da cevrede de görüyoruz, erkekler elde edene kadar türlü oyunlar çevirip sonrasında 180 derece değişiyor, iyi düşünüp tartmak lazım

Ben hiç beğenmedim bu adamı ayakkabıyı kafasında paralarım parası yoksa almasın biz nişanlıyken kontür dönemi vardı kartla alınırdı eşim (ozaman nişanlıydık)kontür aldı bana diye kavga çıkarmıştım bu ne görgüsüzlük

Kızlar belki kızacaksınız ama aklımdan da cıkmıyor.. Özlüyorum.. Merak ediyorum onu.. Belkide anlık bir soğumaydı diyorum cok merak ediyorum bir araya gelsek nasıl hissederim diye :// bu kadar takmamın sebebi de kolay kolay kimseye güvenip hayatıma almamak birini hayatıma almak cok zor benim için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back