Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 25 yaşında karsima biri cikmayacak mi diye korkarak sevmediginiz ve begenmediginiz biriyle mi beraber olacaksiniz? Tipini bile begenmiyormussunuz. Hala bu konuyu düşünmeniz de sacma. Ustelik ofke kontrol isinin de b.ku cikti bu sitede. Kim konu acsa ofke kontrol bozukluguymus. Su erkeklerin simarik ve bencil hareketlerinin böyle hastalikmis gibi yumusatilmasina sinir oluyorum. Siz sevmiyorsunuz ama sevseniz bile donmeyin derdim. Öfkesini kontrol edemiyormus ay kiyamam.

Ayakkabı kime alındı onu anlamadım.neyse bence ayrılmışken bitir gitsin hiç iyi izlenimler uyandırmadı bende.daha gençsin yalnız kalmamak için biriyle birlikte olunmaz

iyi ve temiz bir insan olmak icin iyi aile cocugu olmak icin sigara ve ickisinin olmaması yetmez ki anlattiğıniza bakilirsa iyi bir aile cocugu gibide gorunmuyor
yok ona baktin yok buna baktin adamin problemleri var robotmusun sqdece onune nasil bakabilirsin ?
ilerde daha buyuk sorunlar yasayacagin daha simdiden belli
alkolik bi babasi olan kizlar icin iyi insan olmasi icin icmeyen insan olmasi buyuk oranda onde gider bunu biliyorum ama aradigin tek kriter bu olmasin evi barkida kendisinin olsun ilerde alirsin sende bir ev ama bence bu cocuk o cocuk degil

Ben hep sevmenin ayrılık düşüncesi içermeyeceğini düşünen biriyimdir. Size bunu düşündürüyosa zaten olmayacaktır. Belki ailenizden, kastım babanız biraz uzaklaşmak için onu sevmeye çalışmışsınızdır. Umarım karşınıza daha iyi bir eş adayı çıkar, ayrılığı bahsettirmeyecek :)

Bence Sadece kendi iç sesini dinleyerek hareket etmelisin.
Olumlu ve olumsuz düşüncelerini karşılaştır hangisi ağır geliyorsa ona göre karar ver.
Ayrıca erkekler gibi bu cepte muamelesi de çok çirkin. Bitmişse bitmiştir.

hersey erkekten beklenmemeli evet. Ben mesela bugüne kadar sanirim erkek arkadasimla ciktigimda hic hesap ödemedim cünkü ödetmez ama s1k s1k ona ufak tefek büyük kücük hediyeler alirim. Dengeler birbirini. Benim hosuma gitmeyen baska bir konu ise erkek arkadasinin sürekli illeride ona kalacak malk mülkten bahsetmesi bu cok itici ya :/

Sevmediğin bir adamla sırf iyi huylu sigara alkol yok eli yüzü düzgün diye mi yoluna devam edeceksin burası saçma geldi.

Ben olsam devam etmezdim bi kere çekim bittikten sonra bir daha olacağını sanmıyorum. Hem daha 25 yaşındasın anladığım kadarıyla güçlü kariyerli bir erkek istiyorsun ama bu profil uygun değil.

Hiçbir zaman erkek çalışsın, karısına baksın, bütün masraflar onun üzerinde olsun, hayatın yükünü erkek sırtlansın kafasında olmadım hatta bu kafaya son derece karşıyım, hesap konusunda bile "ben hesap filan ödemem, hesap ödemek erkeğin görevi" diyen kadınlardan tiksinirim. Yani mesela böyle diyenler yarın öbür gün kocaları ev işinde yardım etmezse ve herifler de gelip "ev işi kadının görevi" derse ağlamasınlar diye düşünüyorun. Senin görevin benim görevim falan yok ama azimli, çalışkan bir erkek her zaman önde olacaktır. Zaten çalışan kadınların kimseye minneeti, eyvallahı yok ama bu kadın da evlendiği zaman dokuz ay karnında o adamın çocuğunu taşıyacak, doğuracak, doğum sonrası bir sürü sıkıntı çekecek vs. Bu dönemde işe biraz ara vermek ve bebekle ilgilenmek istemesi bir kadının en doğal hakkı. İşte böyle durumlarda kocanıza güvenebiliyor olmanız lazım. Daha iyi bir yaşam ve özgüven için kadın da mutlaka çalışmalı ama doğum gibi durumlar kadının işten uzak kalmasına neden olduğu zaman adamın bu yükü taşıyabilmesi lazım. Sevgiliyken para yedirmek, şunu almak bunu almak vs. Bana hoş gelmiyor. Ayakkabı alma konusu neyin nesi? Evet bazı kadınlar gerçekten sponsor arıyor kendilerine ama ama onların dışında kalan bir kesim de var: erkek maddi anlamda zayıf olunca bu hoşlarına gitmiyor, çoğu kadın böyle düşünür.
Bence ayrıl gitsin, sebebi çok.

Kızlar şim
di önce kendimden bahsedeyim..
25 yaşındayım lisans mezunuyum. Tasarımcıyım. Maaşım iyi çok şükür.
Ailemin durumu kötü babam içer ve düzgün çalışmaz para biriktirme huyları yoktur.
SSk sı yok emekli olamayacak. Ve ev kira bu yüzden hep sıkıntı çektik biz ve hala sıkıntılıyız.
Babam benden araba almamı istiyor 6-7 binlik ama ben istemiyorum ona para vermek eşek gibi çalışyorum hakketmiyor o ..

Neyse geleyim 5 aydr birlikte olduğum insana..
O da 25 yasında . Askerden gelmişti tanıstık iş arıyordu.. Bu süreçte ona destek oldum 2 bucuk ay kadar iş bulma süreci bekledik hep tavsiye akıl verdim ettim yardımcı oldum .. O da bulmak istiyordu bir iş ama benim kadar hırslı değil bu konuda diye düşünüyorum. Bölümü de lojistik ve yabancı dili yok bu yüzden bulması zor oldu ama sonunda iyi biyere kapak attı kurumsal haftasonu olan biryer. Sadece maaşı düşük başlangıç için de normal.
(Ben hep benim gibi olsun çalışkan işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen erkek isterdim ama kısmet)
Neyse çalışıyor sonucta cocuk zamanla yükselir dedim dert etmedim.

Sonra dış görünüşüne vurulmadım öyle ama temiz yüzlü bir cocuk kim görse iyi birine benziyor yüzü temiz dedi ki benden öyle düşündüm netten tanısmama ragmen güvendim ona içimde bir sıcaklık olustu bu süreçte yalnızlıktan da dem vuruyordum gerci biri olsun istiyordum.. 1 ayda beni ikna etmişti ki benim psikolojik kaygı sorunum olmasına ragmen onunla basladık..

Tanımaya basladım.. beni sevdi gercekten değer veriyor ilgi gösteriyordu.. ama öfke kontrolu yok bunu farkettim kızınca cok sinirli olabiliyor o an şaşırdım ilk 1 aylık sevgiliyken sahit olmustum o yönüne. Neyse 4 -4 lük insan yok dedim devam ediyoruz bukez kıskanclığı asırı derecede onu farkettim ki bu etrafa bakma olayı gibi absürd derecede .. kıyafetime karısmaz ama otururken ben farkında olmadan göz yani etrafa bakıyorum diye kızdıgı oldu hatta cıldırdık en son ki kavgada.. sonuc ondan soğudum zamanla sevmiştim zaten fiziksel çekim de vardı ama bi baktım sogudum yanında bişey hissetmiyorum öyle çok üzüldüm afalladım ona da söledim suan ayrıyız 1 haftadır. Bayrama kadar konusmayalım sakince karar verelim dedim. Ama şuan kararsızım..

Kendisi tek cocuk anne babası emekli evleri var ayriyeten kendi evi var suan kirada olan. Zorluk görmemiş maddi anlamda öyle ama gördüğüm kadarıyla lüks yasadıkları da yok sanki cimriler gibi hissetttim biraz. Sürekli bahsettiği malı mülkü var köyde ona kalacakmıs ( bunları belirtiyorum özellikle karsılastırın diye)
Bir yandan iyi biri güven duyuyorum aile cocugu sigarası içkisi yok diyorum. Ailemi anlattım biliyor babamı filan dert etmiyor psikolojik sorunumu da dert etmemişti destek olmustu . öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etti çabası var. İş konusunda da ilerleyebilir uyumlu ortama en azından diyorum ve bu özelliklerini begeniyorum.

Diğer yandan bakıyorum.. bazen para mevzusu etttiğimiz oldu hep erkekten hersey beklenmemeli kafasında kadılar zaten şöyle gibi kalıpları var .. önceki kızlardan kalmıs olabilir bilmiyorum. birkez ayakkabı alcaktık benim almamı istedi bana ters geldi ama ona göre normal . hesap öderken de bi o bi bendir.. hep ona yıkmadım ki bunu istemez sözlerinden acıkca belli . evlenince de öyle ben erkeğim sen calısmasan bile bakarım kafası yok ( hayır yani zaten calıscam sadece o kendine güven olayı yok sanki senin paran benim param zihniyeti var gibi) abartı kıskanlığı da beni boguyor.. ve fiziksel çekimi tekrar toparlarmıyım bilmiyorum eleştiriyordum sacı şöle böle diye halbuki herkes neyi var yakısıklı cocuk diyor :KK43:

çok kararsızım devam etsem yine sogukluk olursa daha da birbirimizi oyalıcaz diye korkuyorum etmesem
karsıma iyi düzgün bir erkek cıkmıyor ve cidden birine ihtiyac duyuyorum.. onu kaybetmekten pişman olmaktan korkuyorum.
Bir ilişkide acabalar varsa o ilişki doğru olmuyor, yaşınız çok çok genç, daha kimler çıkacak karşınıza bu konuda endişe etmeyin, erkek arkadaşınız sorumluluk almaktan korkan biri bence ve senin param benim param zihniyeti evlendikten sonra daha da artacak emin olun. Ben olsam devam etmezdim.

iyi ve temiz bir insan olmak icin iyi aile cocugu olmak icin sigara ve ickisinin olmaması yetmez ki anlattiğıniza bakilirsa iyi bir aile cocugu gibide gorunmuyor
yok ona baktin yok buna baktin adamin problemleri var robotmusun sqdece onune nasil bakabilirsin ?
ilerde daha buyuk sorunlar yasayacagin daha simdiden belli
alkolik bi babasi olan kizlar icin iyi insan olmasi icin icmeyen insan olmasi buyuk oranda onde gider bunu biliyorum ama aradigin tek kriter bu olmasin evi barkida kendisinin olsun ilerde alirsin sende bir ev ama bence bu cocuk o cocuk degil

işte vicdan yapıyorum biraz da ben sevmedim o sevdi die.. yada ne bileyim kendini düzeltmek için psikologu kabul etti benim için.. belli de olmaz belkide 1 ay sonra baskasıyla cıkacak o da ayrı konu..
yalnızlıktan korkuyorum bunalıyorum yapamıyorum ailem de böle olunca nefes alıyordum onunla sanki

Sevmediğin bir adamla sırf iyi huylu sigara alkol yok eli yüzü düzgün diye mi yoluna devam edeceksin burası saçma geldi.

Ben olsam devam etmezdim bi kere çekim bittikten sonra bir daha olacağını sanmıyorum. Hem daha 25 yaşındasın anladığım kadarıyla güçlü kariyerli bir erkek istiyorsun ama bu profil uygun değil.

işte o zaman da o erkek beni cok sevecek mi bu endişe var içimde.. kimseye güvenemiyorm kolay kolay

hersey erkekten beklenmemeli evet. Ben mesela bugüne kadar sanirim erkek arkadasimla ciktigimda hic hesap ödemedim cünkü ödetmez ama s1k s1k ona ufak tefek büyük kücük hediyeler alirim. Dengeler birbirini. Benim hosuma gitmeyen baska bir konu ise erkek arkadasinin sürekli illeride ona kalacak malk mülkten bahsetmesi bu cok itici ya :/

şakasına derdi ama itici bencede basta bana sölemedi evi oldugunu kirada otururz filan diyordu beni deniyordu heralde..

Bence Sadece kendi iç sesini dinleyerek hareket etmelisin.
Olumlu ve olumsuz düşüncelerini karşılaştır hangisi ağır geliyorsa ona göre karar ver.
Ayrıca erkekler gibi bu cepte muamelesi de çok çirkin. Bitmişse bitmiştir.

cepte muamelesi yapmıyorum zaman istedim kendimden emin olmadıgım için ama zaten o da bence bitti gözüyle bakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back