Yeniyıl Araması

Ne saçma sanki milli veya dini bayramdı da aramadınız gibi davranmış. Yeni yılda biz gencler eğleniriz gezeriz hoplarız zıplarız ,hiç annemi yada birilerini aramadım bu güne kadar. Benim kv kişisi de öyle dün biz eğlencendeyiz 12 de bizi arıyor hayır ne alaka yani, sesi duyulmuyor dediği anlasılmıyor,trip atıyor. Sanki bizle beraber bara gelecek yada eğlenceye. Hoş çağırsak kosarak gelir 70 yasında ama neyse. Yaşlandıkça kafayı yiyorlar iyice. Oğullarının yenı yılda onlarla değil de karılarıyla olmasını hazmedemiyorlar bence.

Ogluyla evlendiniz diye, sizi diledigi gibi azarlama hakkinin ilahi bir guc tarafindan ona verildigine inaniyor herhalde. Ne munasebet ya sizi arayip size bagirip azarlamasi. Sok oldum okurken. Ben olsam geri arar ayni seviyesizlikle cevap verirdim. Hepimiz bir annenin evlatlariyiz, binbir emekle buyutulduk ve hic bir kadin, evlendigi adamin ailesinin terbiyesizligine goz yummak zorunda degil, buna maruz birakilmasi bile cok buyuk bir kusur benim gozumde. Esinize bu konudaki sinirinizi cizin ve bence o kadin sizden ozurdilemeyene kadar ayaginada gitmeyin.

Ogluyla evlendiniz diye, sizi diledigi gibi azarlama hakkinin ilahi bir guc tarafindan ona verildigine inaniyor herhalde. Ne munasebet ya sizi arayip size bagirip azarlamasi. Sok oldum okurken. Ben olsam geri arar ayni seviyesizlikle cevap verirdim. Hepimiz bir annenin evlatlariyiz, binbir emekle buyutulduk ve hic bir kadin, evlendigi adamin ailesinin terbiyesizligine goz yummak zorunda degil, buna maruz birakilmasi bile cok buyuk bir kusur benim gozumde. Esinize bu konudaki sinirinizi cizin ve bence o kadin sizden ozurdilemeyene kadar ayaginada gitmeyin.
Eşim de biraz benim tepkimi ölçüyor. Yarın gideriz ben konuşurum senlik bir şey yok merak etme. Şimdi konuşursam sert konuşurum gerek yok falan dedi. Ama yarın hiç gitmek istemiyorum. Eşimi de kırmak istemiyorum asla ama yarın gitsem bile nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kesin triplerde olur kv yine. Kp de arıyo gönlünü alın kadın çok üzüldü diyor. Eşime dedim ben de kırıldım annen sadece kendisinin kırılabileceğini sanıyor durduk yere olay çıkardı dedim. Bilmiyorum şimdi napacağımı :KK43:

Kv nizin sizden özür dileyene kadar gitmemeniz gerekiyor ki bu kadar tepenize çıkamasın bir daha. Altı üstü bir yeni yıl ne var bunda kalp kıracak. Kv niz belki de size başka bişey için doluydu çok güzel patlamış

Kv nizin sizden özür dileyene kadar gitmemeniz gerekiyor ki bu kadar tepenize çıkamasın bir daha. Altı üstü bir yeni yıl ne var bunda kalp kıracak. Kv niz belki de size başka bişey için doluydu çok güzel patlamış
Yılbaşı akşamı bizle mi olcaksınız başbaşa mı dedi. Eşime sordum gitmeyiz onlara evde oluruz dedi. Yanlış anlama illa bizle olun diye söylemedim falan dedi kv ama belli ki istiyomuş onlarda olmamızı. Bu tavrı bana onu gösteriyor.

Yılbaşı akşamı bizle mi olcaksınız başbaşa mı dedi. Eşime sordum gitmeyiz onlara evde oluruz dedi. Yanlış anlama illa bizle olun diye söylemedim falan dedi kv ama belli ki istiyomuş onlarda olmamızı. Bu tavrı bana onu gösteriyor.
Aynen doğru diyorsunuz ama çok çirkin bi davranış. Bundan sonra nasıl yaparsınız bilmiyorum ama ben olsam kolay kolay görüşmezdim en azından özür dileyene kadar birini azarlayacaksa arasın oğlunu azarlasın ki dediğinize göre oğlunun kızmasından korkmuş demek ki kafası yerindeymiş düşünebilmiş bunu. Söyledikleri çok bilinçli Yok ben sarhoştum yok şöyle böyle diye kılıf uydurmasın..

Eşim de biraz benim tepkimi ölçüyor. Yarın gideriz ben konuşurum senlik bir şey yok merak etme. Şimdi konuşursam sert konuşurum gerek yok falan dedi. Ama yarın hiç gitmek istemiyorum. Eşimi de kırmak istemiyorum asla ama yarın gitsem bile nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kesin triplerde olur kv yine. Kp de arıyo gönlünü alın kadın çok üzüldü diyor. Eşime dedim ben de kırıldım annen sadece kendisinin kırılabileceğini sanıyor durduk yere olay çıkardı dedim. Bilmiyorum şimdi napacağımı :KK43:
Kusura bakmayın da ben sizi fazla ezik buldum.
Kadın aramış ağzına geleni saymış size bir de ayağına kadar gitmeyi düşünüyorsunuz??
Hayır da o kim oluyor da bağırma hakkı buluyor kendinde ??
Yılbaşında öyle arama kültürü yok ki zaten bizde bayram değil seyran değil.

Kp öyle dediği zaman baba ben çocuk değilim annem beni çocuk gibi azarladı o uzulduyse ben daha çok üzüldüm bana öyle bağırmaya hakkı yok gelsin o benim gönlümü alsin deyin.
Ayrıca eşimi kırmak istemiyorum ne demek?
Eşiniz sizi kirmalarına gayet de musade etmiş ama.

Iyi de her şey onun istediği gibi mi olmak zorunda ?
Diktatör falan mı bu kadın?
Herkes kendi çekirdek ailesiyle plan yapabilir yani onu ilgilendirmez.
Haftada 2 kez görüşmeyi hak etmiyor bu kadın bence.

İyi gidin özür dileyin madem ne diyelim. Kusura bakmayın ama bu tarz bir tavırla daha çok azar işitirsiniz.

Yeni yıla bu kadar önem atfetmediğim için herhalde dumur oldum okurken
Aynen yaa,ne biz kimseyi ararız yeni yıl geldi diye,ne de bizi arayan olur.
O gün 'iyi yıllar' diyene, 'size de iyi yıllar' diye cevap veririm o kadar.
Bayram değil seyran değil, altı üstü 2018 bitti, 2019 geldi.
Konu sahibinin kv'si gerçekten bir tuhaf.

İyi gidin özür dileyin madem ne diyelim. Kusura bakmayın ama bu tarz bir tavırla daha çok azar işitirsiniz.
Özür dilemeyeceğim elbette. Benden özür dilenmesini bekliyorum ama kv öyle bir adım atacak bir insan değil. Yani bu kadar olay çıkarmaya ve kalp kırmaya değecek bir olay değildi gerçekten çok üzüldüm ben. Çok kırıldım. Eşim anlıyor hak da veriyor bana. Kendisini arada hissetsin istemiyorum sadece ki söyledim kendisine de. Şimdi ben yarın gelmek istemiyorum annene diyeceğim evet eşim de sıkıntı yapmaz ama kv büyütür de büyütür. Ağlar sızlar asla asla kabul etmiyorum böyle bişeyi ben anneyim bilmem ne der diye eminim adım kadar. Anlayamıyor ya kendisi benim annem değil. Sonunda kötü gelin olacağım yani. Çünkü çok duygu sömürüsü yapan bi insan kv. Sanki dünya üzerindeki tek anne kendisiymiş gibi. Herkes onun istediğini yapmak zorundaymış gibi davranıyor. Eşim ve kpye çok duygu sömürüsü yapıyor. Zaten kpyi de devamlı azarlıyor insanların yanında aşağılıyor.

Özür dilemeyeceğim elbette. Benden özür dilenmesini bekliyorum ama kv öyle bir adım atacak bir insan değil. Yani bu kadar olay çıkarmaya ve kalp kırmaya değecek bir olay değildi gerçekten çok üzüldüm ben. Çok kırıldım. Eşim anlıyor hak da veriyor bana. Kendisini arada hissetsin istemiyorum sadece ki söyledim kendisine de. Şimdi ben yarın gelmek istemiyorum annene diyeceğim evet eşim de sıkıntı yapmaz ama kv büyütür de büyütür. Ağlar sızlar asla asla kabul etmiyorum böyle bişeyi ben anneyim bilmem ne der diye eminim adım kadar. Anlayamıyor ya kendisi benim annem değil. Sonunda kötü gelin olacağım yani. Çünkü çok duygu sömürüsü yapan bi insan kv. Sanki dünya üzerindeki tek anne kendisiymiş gibi. Herkes onun istediğini yapmak zorundaymış gibi davranıyor. Eşim ve kpye çok duygu sömürüsü yapıyor. Zaten kpyi de devamlı azarlıyor insanların yanında aşağılıyor.

O kötü kayınvalide olmayı önemsememiş, kötü kayınvalidelik yapmış. Siz azarlandıktan sonra ayağına gitmek istemiyorsunuz diye kötü gelin olarak anılacaksınız diye korkuyorsunuz. Bu şekilde manipüle edilmenizde sorun görmüyorsanız gidin görüşün, tercih sizin, hayat sizin.

Eşiniz sizin yanınızdaysa bu konuda, çekin çizgiyi. Eşinizin ailesi, gidip görüşsün elbette ama siz bir süre ara verin gitmeye. Cok etkili olacaktır.

Esiniz kirilmasin, annesi kirilmasin ama siz tuzla bir olun. Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Lutfen kendinizi ezdirmeyin. Esiniz sizin hakkinizi koruyor olsa, annesine 2 cift laf ederdi sizi ayagina goturecegine. Bide daha kayinpeder arayip sizi haksiz cikartiyor. Gitmeyin kesinlikle. Haklisiniz, kendinizi savunun.

Eşime dedim ben yarın akşam gelmiyim annene diye. Sen nasıl istersen hayatım ben gider konuşurum dedi. Eşimde bi problem yok ama kv bunu çok dert edecek kesin. Ama şu an pek umrumda değil. Sanki yıllardır aramıyorum sormuyorum.

Eşime dedim ben yarın akşam gelmiyim annene diye. Sen nasıl istersen hayatım ben gider konuşurum dedi. Eşimde bi problem yok ama kv bunu çok dert edecek kesin. Ama şu an pek umrumda değil. Sanki yıllardır aramıyorum sormuyorum.

Esiniz dert etmiyor ama siz kayinvalidenizin dert edecegini dusunuyorsunuz. Cani cehenneme vallahi Ben sizin adiniza cok sinirlendim :) sizi pasifize etmesine izin vermeyin lutfen

Kv seni nasil kontrol altina aldiysa davranisinin sonuclarini dusunuyorsun birak kvden dusunsun yaptiginin kotulugunu

X