- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
- Konu Sahibi BalYapanSinek
Diğer uğramanıza eşine başım ağrıyor sen uğra ben evde dinleneceğim dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle söyleyene kadar tavrımı sürdürmeliyim ama geri adım atacak bir de değil kv. Şimdi napmalıyım peki? Gitmeli miyim eşim zorlamaz asla. Ya da ne bileyim nasıl davranmalıyım
Evet öyle söyleyene kadar tavrımı sürdürmeliyim ama geri adım atacak bir de değil kv. Şimdi napmalıyım peki? Gitmeli miyim eşim zorlamaz asla. Ya da ne bileyim nasıl davranmalıyım
Zaten ben eşime de dedim annen haklıydı ama bu şekilde davranarak haksız konuma düştü benim gözümde dedi. Evet eşimi aramalıydı ama eşimin korkusundan beni aradı ağzına geleni söyledi. Bi de cidden fark etmedik 12 olduğunu. Müzik dinliyorduk bir yandan da çünkü. Belki tv kanalı açık olsa fark ederdik evet
Krizi fırsata çevirin. Bu bahaneyle görüşmeyi kesin. Eşiniz gitsin anasıdır sonuçta. Ben olsam böyle yaparım.Kızlar merhaba. Umarım çok mutlu olacağınız bir sene geçirirsiniz.
Ama benim senem pek iyi başlamadı açıkçası. Dün eşimin iş yerinde katılması gereken bir yılbaşı programı vardı. Ben gidemedim çünkü akşam ilk kez arkadaşlarım gelecekti yemeğe. Sabahtan akşama kadar temizlikti yemekti falan beş dakika oturmadım inanın. Akşam da eşim erken gelir kvlere uğrarız ufak birer hediye alıp diye düşünmüştüm ama geç geldi. Benim ailem uzakta. Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Dolayısıyla haftada iki kez falan mutlaka görüşmüş oluyoruz ki zaten hep ararım kvyi ben. Eşim de ben de öyle yılbaşında kimseyi arama taraftarı değiliz. Bizim için çok özel bir gün değil yani. Arkadaşlarım yemeğe gelmeselerdi de evde oturacaktık yani eşimle.
Neyse misafirlerimiz geldiler. Yemek falan yedik. Kutu oyunu getirmişler genel kültür oyunu. Onu oynuyorduk. Annemler falan misafirlerimizin olduğunu bildikleri için aramadılar. Biz de aramadık tabi. Saat gece 12:30 gibi kv aradı beni. Bas bas bağırıyor nasıl aramazsınız beni,ben anneyim,herkes aradı ben utandım siz aramadığınız için,çok ayıp ettiniz hele eşin hiç gözüme gözükmesin,beni yeniyıla kötü soktunuz,çok kırgınım kızgınım diye bir ton saydı bağırdı çağırdı suratıma kapattı. Kimseyi aramadık annecim haklısın ama oyuna dalmışız dedim. Dinlemedi bile. Kv kp de arkadaşlarıyla birliktelerdi. Onların yanında deli gibi bağırdı bana. Sarhoştu bi de. Onun verdiği cesaretle iyice etti ağzıma yani. Eşim istedi telefonu ama konuşmak istemedi kv. Dumur oldum tabi ki. Suratım düştü gerçekten hayatım boyunca kimseden bu şekilde azar yemedim gözlerim doldu. Arkadaşlarımın geleceğini biliyordu kv ve onların yanında çok mahçup oldum kendimi çok kötü hissettim. Eşim de ben hallederim merak etme sen dedi.
Kızdığım nokta, kv eşimi arasaydı eşim kızardı bağırırdı. O yüzden onu azarlayamayacağı için beni aradı. Eşime de dedim böyle bir şey diyecekse seni arasın bundan sonra. Onun muhattabı ben değilim dedim. Benim annem eşimi arayıp bağırıp çağırmadı hiç. Çok kırgın ve üzgünüm. Eşim de çok kızdı halledeceğim ben konuşacağım dedi ama henüz konuşmadı. Hiç göresim yok kvyi ama gideceğiz mutlaka bugün değilse sonra. Nasıl davranmalıyım? Yani geçen sene de aramadık sadece uğramıştık beş dk. Öyle yeni yıl kutlaması falan da yapmamıştık ama laf etmemişti. Evli değildik o zamanlar henüz. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum. Çok üzgünüm gerçekten ve kızgınım. Nasıl davranacağımı da bilmiyorum bu arada eşim daha önceleri yılbaşlarında aramadığı için hiç böyle yapmamış kv.
63 yaşında kv ama sosyetiktir evetKv de büyük ihtimal 40 li yaşlarda olması lazım o yaşta sarhoş olacak kadar icen sosyete bi insansa böyle şeyleri takmayan bi kadın olması lazım takiosa bile gelinine bagiracak kadar cahil bi insan olmaması gerekio bana saçma geldi (içkiye karşı değilim bende icerim) sizin yerinizde olsam gittiğim zaman yanına senin yılını ben değil oğlun kutlamak zorunda ona bağırdı bidaha derdim yüzüne bakmaz dim sırf esin Annesi diye size bagiramaz ne haddine acaba kimin annesiyse gitsin ona bagirsin
Yaşam olarak sosyete ama kafa olarak yaşadığım yerdeki cahil kve deler gibi davranmış ağzının payını ver bence araya mesafe koy63 yaşında kv ama sosyetiktir evet